in , ,

10 Μικρά Πράγματα που Κάνουν Κάθε Γυναίκα να Φαίνεται Ακατάστατη

Όταν ακούμε τη λέξη «ακατάστατος» φανταζόμαστε κάποιον με τσαλακωμένα ρούχα, με βρώμικα μαλλιά και παλιά παπούτσια. Ωστόσο, αυτή η εμφάνιση είναι κάπως υπερβολική. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολύ μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν ένα άτομο να φαίνεται ακατάστατο.

7 Λόγοι που Παίρνετε Βάρος Ξανά

Παπούτσια: βρώμικα άσπρα πέλματα αλλά καθαρά στην κορυφή

© viviandnguyen_ / Flickr© Tenis Amante / Flickr

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των παπουτσιών και των ρούχων σας, είναι σημαντικό να τα φροντίζετε. Τα ρούχα πρέπει να είναι καθαρά και τακτοποιημένα. Πολύ συχνά, τα παπούτσια είναι καθαρά, αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν είναι οι άσπρες σόλες. Στην αρχή, φαίνονται εντάξει, αλλά μετά από λίγο καιρό, η βρωμιά συσσωρεύεται πάνω τους, κάνοντας ολόκληρο το παπούτσι να φαίνεται ακατάστατο. Ξοδέψτε λίγα λεπτά για να καθαρίζετε τις σόλες όποτε φοράτε τα παπούτσια.

Υπολείμματα μέικ-απ στα μαλλιά

© ocskaymark / Depositphotos© arkusha / Depositphotos

Μερικές γυναίκες όταν βιάζονται, βάζουν κατά λάθος μέικ-απ στα μαλλιά τους. Δεν είναι τόσο προφανές, ωστόσο, αφιερώστε λίγο χρόνο πριν φύγετε από το σπίτι για να ελέγξετε την εμφάνισή σας στον καθρέφτη.

Περιποίηση παρανυχίδων

© katalshov2@gmail.com / Depositphotos

Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο να πάτε για μανικιούρ αρκετά συχνά, δοκιμάστε ένα μανικιούρ στο σπίτι για να κάνετε τις παρανυχίδες να φαίνονται καθαρές.

Κακοφτιαγμένες βλεφαρίδες

© paulmhill / Depositphotos

Είναι σημαντικό να ελέγχετε την κατάσταση των βλεφαρίδων και να τις περιποιείστε όταν αρχίζουν να φαίνονται άσχημες. Μερικές φορές, φαίνονται ωραίες αλλά πολύ συχνά σχηματίζουν ένα κενό ανάμεσα στα ματιά. Αν δεν έχετε χρόνο να πάτε σε έναν ειδικό, προσπαθήστε να τις περιποιείστε μόνες σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σαπούνι κάτω και πάνω στη βέρα

brightside

Οι άνθρωποι σπάνια αφαιρούν τη βέρα τους όταν πλένουν τα χέρια τους γιατί είναι εύκολο να πέσει και να χαθεί. Αν χρησιμοποιείτε μπάρα σαπουνιού τότε θα μείνουν υπολείμματα γύρω από τη βέρα και είναι δύσκολο να το παρατηρήσετε αμέσως. Για να το αποφύγετε, χρησιμοποιήστε υγρό σαπούνι, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να το ξεπλύνετε.

Ένα μάτσο αποδείξεις στο πορτοφόλι

© Kryzhov / Depositphotos

Μερικές φορές, παίρνουμε τις αλλαγές και τις αποδείξεις μας και τα βάζουμε όλα στην τσάντα. Εάν πρέπει να τις κρατήσετε, βρείτε μια ξεχωριστή τσάντα για αυτές. Εάν το κάνετε αυτό, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε 30 λεπτά κάθε φορά που πρέπει να βρείτε τα κλειδιά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο τα πράγματα που χρειάζεστε πραγματικά στην τσάντα σας.

Φοράτε λάθος τύπο εσώρουχων

© puhhha / Depositphotos

Μερικές φορές, τα λάθος εσώρουχα μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμφάνιση. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας πολλά σημαντικά πράγματα όταν επιλέγετε τα σωστά εσώρουχα. Όλα τα μέρη του σουτιέν πρέπει να φαίνονται καλά κάτω από τα ρούχα που φοράτε καθε στιγμή.

Ίχνη κακού σιδερώματος στα ρούχα

© peus / Depositphotos© photostockman / Depositphotos

Ακόμα κι αν σιδερώνετε συχνά τα ρούχα, δεν σημαίνει ότι το κάνετε σωστά. Εάν το κάνετε λάθος, τα ρούχα θα φαίνονται ακόμα τσαλακωμένα. Για να αποφύγετε τις ορατές γραμμές, σιδερώστε τα ρούχα στη σωστή θερμοκρασία για κάθε ύφασμα και από την ανάποδη πλευρά.

Υπολείμματα προϊόντων ομορφιάς στα χέρια

brightside

Το πιο άνετο σημείο για να δοκιμάσετε τα προϊόντα ομορφιάς είναι το αριστερό χέρι. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε συχνά βρώμικα σημεία στα χέρια μας που δεν φαίνονται πολύ καλά. Για να τα αφαιρέσετε αυτά τα υπολείμματα από το χέρι σας, χρησιμοποιήστε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ.

Ένα βρώμικο κινητό τηλέφωνο

© warat42 / Depositphotos

Χρησιμοποιούμε τα κινητά μας κάθε μέρα και τα έχουμε πάντα μαζί μας. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν φαίνονται πάντα όμορφα όταν η οθόνη είναι καλυμμένη με δακτυλικά αποτυπώματα ή βρώμικη θήκη. Για να παραμένει καθαρό, συνηθίστε να το σκουπίζετε με μια χαρτοπετσέτα αρκετές φορές την ημέρα. Εάν δεν μπορείτε να αλλάζετε τις θήκες αρκετά συχνά, αγοράστε μια απλή φθηνή θήκη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο όταν χρειάζεται.

9 Πράγματα που η Γλώσσα Φανερώνει για την Υγεία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

21 Παλιά Ρούχα Μετατράπηκαν σε Μοντέρνα Αριστουργήματα

DIY Πίνακες από Επαναχρησιμοποιούμενη Τσάντα Αγορών