Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε χορτοφαγικά λουκάνικα στην κουζίνα του σπιτιού σας καθώς είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών και νόστιμα στη γεύση. Βάφλες από Πατάτες
Λουκάνικα με καρότο ή πατάτες
Για να φτιάξετε χορτοφαγικά λουκάνικα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρότο ή πατάτες για γέμιση. Στη συνέχεια, ρολάρετέ τα σε σχήμα λουκάνικου. Ψήστε τα στη σχάρα ή τηγανίστε τα.
Μετά ρίξτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι ανάλογα με την ποσότητα, προσθέστε μερικές φέτες κόκκινη, πράσινη, κίτρινη πιπεριά μαζί με μερικά ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ξύδι, σόγια και σάλτσες για να φτιάξετε ένα παχύρρευστο κάρυ. Τηγανίστε για λίγη ώρα και το πιάτο σας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Τα λουκάνικα αγγουριού μαγεύουν τους λάτρεις της χορτοφαγίας
Για να φτιάξετε τα χορτοφαγικά λουκάνικα, σπάστε μια βραστή πατάτα, ντομάτες και αγγούρι, προσθέστε λίγο αλάτι σύμφωνα με το γούστο σας και ζυμώστε τα. Φτιάξτε με αυτή τη ζύμη μικροσκοπικά λουκάνικα και τηγανίστε τα σε ένα τηγάνι με λίγο φυτικό λάδι. Είναι ιδανικά για βραδινά σνακ.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης Πώς να Φτιάξετε Ιαπωνική Μαγιονέζα