Η Μέγκαν Μάρκλ έκανε το ντεμπούτο στης στην εκπομπή του Netflix, With Love, Meghan με μια συνταγή για μακαρόνια που σήκωσε πολλές αντιδράσεις για τον τρόπο που τα έφτιαξε.
Η πολυαναμενόμενη εκπομπή, που κυκλοφόρησε την Τρίτη, με τη Δούκισσα να δείχνει στους διάσημους φίλους της και σε άλλους καλεσμένους όλες τις συμβουλές και τα κόλπα για τη φιλοξενία, καθώς και τις αγαπημένες της συνταγές. Ωστόσο οι θαυμαστές την “μαστίγωσαν” για τον τρόπο που μαγείρεψε μακαρόνια με τον στενό της φίλο και make-up artist Daniel Martin.
Στο επεισόδιο αυτό η Δούκισσα του Sussex Μέγκαν Μαρκλ έφτιαξε μια συνταγή που την ονομάζει μακαρονάδα στο τηγάνι (skillet spaghetti) και μάλιστα την φτιάχνει πολύ συχνά για τον πρίγκιπα Χάρι, και τα παιδιά τους, τον Archie, πέντε ετών και τη Lilibet, τριών ετών.
Η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποίησε απλά ένα τηγάνι όπου έβαλε όλα τα υλικά και τα μακαρόνια προσθέτοντας μετά καυτό νερό και τα άφησε να μαγειρευτούν όλα μαζί. Και όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους Ιταλούς να τραβάνε τα μαλλιά τους.
Τα μακαρόνια παραδοσιακά βράζουν σε μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μετά μπαίνουν στη σάλτσα αλλά εδώ τι είδαμε; Ότι η Δούκισσα ρίχνει απλώς «τρία φλιτζάνια» βραστό νερό πάνω στα μακαρόνια και στη συνέχεια τα σκεπάζει με καπάκι.
Κάποιος σχολιάσε: «Το Netflix πλήρωσε πολλά χρήματα μόνο και μόνο για να μας ενημερώσει ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξέρει πώς να μαγειρεύει ζυμαρικά».
‘Στη συνέχεια θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε παγωμένη πίτσα!’ κάποιος άλλος αστειεύτηκε.
«Τα ζυμαρικά φαίνονται ωραία στο τέλος, αλλά νομίζω ότι οι Ιταλοί ούρλιαξαν μπροστά στην τηλεόρασή τους όταν έριξε νερό στη σάλτσα», ανέφερε κάποιος άλλος.
Άλλο ένα σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις είναι ότι η Μέγκαν αποκάλεσε πάνω απο δυο φορές τα μακαρόνια noodles.
Η Meghan λέει: «Όταν το φτιάχνω, το φτιάχνω για την οικογένειά μου» και ξεκαθαρίσε «όχι τα παιδιά μου δεν τρώνε πολλά ζυμαρικά, αλλά θα φτιάξω αρκετά ώστε να μπορώ να βάλω και στο lunchbox τους την επόμενη».
Για να φτιάξει αυτό το φαγητό, η Meghan βάζει άβραστα μακαρόνια σε ένα τηγάνι που έχει μέσα φέτα και ντοματίνια .
Δεν χρειάζονται πολλές μετρήσεις και ιδιαίτερη συνταγή «χρησιμοποιείται ένα ολόκληρο πακέτο μακαρόνια» – και «τρεισήμισι φλιτζάνια βραστό νερό»
Αφού πρόσθεσε πολύ ξύσμα λεμονιού, λέει στους θεατές: «Απλώς ρίχνεις βραστό νερό από πάνω και αυτό είναι». Όταν σχεδόν τελειώσει το μαγείρεμα, προσθέτουμε σέσκουλο και λάχανο. Τα αφήνει 4 ή 5 λεπτά να γίνει al dente και είναι έτοιμο!
Μπορεί να είναι λίγο ανορθόδοξος τρόπος για να μαγειρέψεις μακαρόνια, αλλά ποιος ξέρει… τελικά μπορεί να ήταν νόστιμα!