Κάποιοι δεν συνδυάζουν το αυγό με σάλτσα, όσοι όμως το κάνουν έχουν να πουν τα καλύτερα. Τα αυγά αγαπάνε πολύ την ντομάτα και αν φτιάξετε αυτή την συνταγή θα την κάνετε ξανά και ξανά. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό και όχι μόνο φαγητό. Αυγά με σάλτσα καγιανάς.
Συνταγή για αυγά με σάλτσα ντομάτας ή αλλιώς καγιανάς
Τσιγαρίστε σε ελαιόλαδο μία καυτερή πιπεριά σε κομμάτια, πρόσθεστε 3 φρέσκιες ντομάτες τριμμένες, αλάτι, πιπέρι και άφηστε να πάρει μια βράση. Μπορεί να μπει και σκορδάκι για έξτρα νοστιμιά
Ρίξτε μέσα 3 αυγά ολόκληρα, σκεπάστε με το καπάκι και άφηστε να βράσουν όλα μαζί για 3 λεπτά. Σβήνετε και αποσύρετε αμέσως από τη φωτιά.
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή είναι από την ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! και το μέλος Ελινα Σκλαβου
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο