Κατηγορίες: Έξυπνα Κόλπα

Τα 12 καλύτερα έξυπνα κόλπα για να γίνετε επαγγελματίες Σεφ στην κουζίνα

Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να μένουν μακριά από αυτήν όποτε είναι δυνατόν. Ωστόσο, πρέπει να μαγειρέψετε. Και μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, ακόμη και να απολαύσετε τη μαγειρική σας εμπειρία, με μερικά έξυπνα κόλπα.14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας

Αν θέλετε να ψήσετε καλαμπόκι και να μην χάσετε χρόνο για να το ξεφλουδίσετε, βάλτε το με τις φλούδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C για 30 λεπτά.

© PickPik

Για να μην καεί, κρατήστε το σε νερό για περίπου 20 λεπτά πριν.

Εάν το φαγητό σας έχει λίπος και αλάτι, δοκιμάστε να το ραντίσετε με χυμό λεμονιού ή λάιμ για νέα γεύση.

© Daderot / Wikimedia Commons

Για να μην πιτσιλίσει η σάλτσα το εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων, ρίξτε την στον πάτο του πιάτου και από πάνω ρίξτε τα ζυμαρικά.

© Pexels

Τα ζυμαρικά θα ζεσταθούν πιο γρήγορα και η σάλτσα θα μείνει στη θέση της.

Related Post

Αν μαγειρεύετε κάτι με λιωμένη σοκολάτα, προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη γεύση της.

© Pexels

Για να ισορροπήσετε την οξύτητα της σάλτσας ντομάτας, προσθέστε ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα στην αρχή του μαγειρέματος.

© Oleg Prokopenko / PxHere

Αν η ζύμη κολλάει στα πλαϊνά του μπολ, δοκιμάστε να τη ζυμώσετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

© Pexels

Δείτε ακόμη 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη

Αν μαρινάρετε το κρέας σε ανανά, μην το αφήνετε για περισσότερο από 20-30 λεπτά. Τα οξέα θα το μετατρέψουν σε χυλό.

brightside

Η γεύση του μαύρου πιπεριού θα γίνει πολύ πιο αισθητή αν το προσθέσετε σε ένα μαγειρεμένο ή σχεδόν μαγειρεμένο φαγητό. Το άρωμα θα είναι επίσης πολύ πιο δυνατό.

© PxHere

Εάν το τηγάνι σας είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ζεσταίνετε το πρώτα πριν προσθέσετε λάδι.

© IGo There4u / Reddit, © The Prince Eats / YouTube

Για να ελέγξετε αν το τηγάνι είναι αρκετά ζεστό, ρίξτε λίγο νερό. Τα σταγονίδια πρέπει να «κυλήσουν» σε όλη την επιφάνεια.

Ένα φίλτρο τσαγιού λειτουργεί φανταστικά για να πασπαλίσετε ομοιόμορφα άχνη ζάχαρη.

© PickPik

Τα μαχαίρια ψωμιού είναι καλό να τα χρησιμοποιείτε για φρούτα και λαχανικά με μαλακό πολτό και άφθονο χυμό.

© PxHere

Για να αποτρέψετε τα τσόφλια αυγού στο φαγητό σας, σπάστε τα αυγά σε επίπεδη επιφάνεια και όχι σε γωνίες.

© PxHere

Δείτε επίσης 12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα