in

Τα 12 καλύτερα έξυπνα κόλπα για να γίνετε επαγγελματίες Σεφ στην κουζίνα

Τα 12 καλύτερα έξυπνα κόλπα για να γίνετε επαγγελματίες Σεφ στην κουζίνα
Τα 12 καλύτερα έξυπνα κόλπα για να γίνετε επαγγελματίες Σεφ στην κουζίνα

Για μερικούς ανθρώπους, η κουζίνα είναι το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ενώ άλλοι προτιμούν να μένουν μακριά από αυτήν όποτε είναι δυνατόν. Ωστόσο, πρέπει να μαγειρέψετε. Και μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, ακόμη και να απολαύσετε τη μαγειρική σας εμπειρία, με μερικά έξυπνα κόλπα.14 Γαστρονομικά Μυστικά της Ανατολής για να Προσθέσετε Λίγη Νοστιμιά στη Μαγειρική σας

Αν θέλετε να ψήσετε καλαμπόκι και να μην χάσετε χρόνο για να το ξεφλουδίσετε, βάλτε το με τις φλούδες σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C για 30 λεπτά.

© PickPik

Για να μην καεί, κρατήστε το σε νερό για περίπου 20 λεπτά πριν.

Εάν το φαγητό σας έχει λίπος και αλάτι, δοκιμάστε να το ραντίσετε με χυμό λεμονιού ή λάιμ για νέα γεύση.

© Daderot / Wikimedia Commons

Για να μην πιτσιλίσει η σάλτσα το εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων, ρίξτε την στον πάτο του πιάτου και από πάνω ρίξτε τα ζυμαρικά.

© Pexels

Τα ζυμαρικά θα ζεσταθούν πιο γρήγορα και η σάλτσα θα μείνει στη θέση της.

Αν μαγειρεύετε κάτι με λιωμένη σοκολάτα, προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη γεύση της.

© Pexels

Για να ισορροπήσετε την οξύτητα της σάλτσας ντομάτας, προσθέστε ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα στην αρχή του μαγειρέματος.

© Oleg Prokopenko / PxHere

Αν η ζύμη κολλάει στα πλαϊνά του μπολ, δοκιμάστε να τη ζυμώσετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

© Pexels

Δείτε ακόμη 15 Κόλπα Μαγειρικής που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα άφηναν άφωνο και τον Άκη Πετρετζίκη

Αν μαρινάρετε το κρέας σε ανανά, μην το αφήνετε για περισσότερο από 20-30 λεπτά. Τα οξέα θα το μετατρέψουν σε χυλό.

brightside

Η γεύση του μαύρου πιπεριού θα γίνει πολύ πιο αισθητή αν το προσθέσετε σε ένα μαγειρεμένο ή σχεδόν μαγειρεμένο φαγητό. Το άρωμα θα είναι επίσης πολύ πιο δυνατό.

© PxHere

Εάν το τηγάνι σας είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ζεσταίνετε το πρώτα πριν προσθέσετε λάδι.

© IGo There4u / Reddit, © The Prince Eats / YouTube

Για να ελέγξετε αν το τηγάνι είναι αρκετά ζεστό, ρίξτε λίγο νερό. Τα σταγονίδια πρέπει να «κυλήσουν» σε όλη την επιφάνεια.

Ένα φίλτρο τσαγιού λειτουργεί φανταστικά για να πασπαλίσετε ομοιόμορφα άχνη ζάχαρη.

© PickPik

Τα μαχαίρια ψωμιού είναι καλό να τα χρησιμοποιείτε για φρούτα και λαχανικά με μαλακό πολτό και άφθονο χυμό.

© PxHere

Για να αποτρέψετε τα τσόφλια αυγού στο φαγητό σας, σπάστε τα αυγά σε επίπεδη επιφάνεια και όχι σε γωνίες.

© PxHere

Δείτε επίσης 12 Συμβουλές Μαγειρικής που Μπορούν να σας Σώσουν

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Είναι αλήθεια τόσο κακό να σπάτε τα σπυράκια σας; Εδώ θα βρείτε την απάντηση

Είναι αλήθεια τόσο κακό να σπάτε τα σπυράκια σας; Εδώ θα βρείτε την απάντηση

Οι επαγγελματίες καθαρισμού απαντούν: 5 καθαριστικά προϊόντα που δεν χρειάζεστε

Οι επαγγελματίες καθαρισμού απαντούν: 5 καθαριστικά προϊόντα που δεν χρειάζεστε