in

Το Έξυπνο Κόλπο για να μην Πέφτουν τα Κρεμαστράκια με Βεντούζες

Το Έξυπνο Κόλπο για να μην Πέφτουν τα Κρεμαστράκια με Βεντούζες
Το Έξυπνο Κόλπο για να μην Πέφτουν τα Κρεμαστράκια με Βεντούζες

Ένα πρακτικό και διακοσμητικό καθημερινό αντικείμενο, το κρεμαστράκι με βεντούζα έχει γίνει σχεδόν απαραίτητο στα σπίτια. Μας βοηθά να κρεμάμε τους πίνακες στους τοίχους καθώς και τα μπουρνούζια στην πόρτα του μπάνιου.

Χάρη στη βεντούζα, δεν χρειάζεται να τρυπήσετε τους τοίχους. Και, το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι ο κρεμαστράκι μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε στο σπίτι! Όμως το πρόβλημα με το κρεμαστράκι με βεντούζα είναι ότι πέφτει, ειδικά αν πρέπει να κρεμάσετε αρκετά βαριά αντικείμενα. Το Κόλπο του Υδραυλικού για το Μπάνιο: Θα Εκπλαγείτε με το Αποτέλεσμα

Το Έξυπνο Κόλπο για να μην Πέφτουν τα Κρεμαστράκια με Βεντούζες

Ευτυχώς με μερικές απλές, αποτελεσματικές συμβουλές θα είναι καλά στερεωμένα και πολύ ανθεκτικά για να μην πέφτουν από τους τοίχους του ντους σας ή να γλιστρούν από τον καθρέφτη σας.

Επιλέξτε την κατάλληλη επιφάνεια

Η ιδανική επιφάνεια για την εφαρμογή βεντούζας πρέπει να είναι καθαρή, επίπεδη και απόλυτα λεία. Ακόμη και οι πιο δυνατές βεντούζες δεν κολλάνε για πολύ σε πορώδεις επιφάνειες, καθώς είναι αδύνατο να συγκρατηθεί χωρίς θύλακες αέρα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι επιφανειών στις οποίες μπορούν να κολλήσουν οι βεντούζες, όπως γυαλί, σκληρό πλαστικό, ακρυλικό, φορμάικα και ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε βεντούζες σε παράθυρα, καθρέφτες ή στο μπροστινό μέρος του πλυντηρίου πιάτων.

Από την άλλη πλευρά, αποφύγετε τη χρήση βεντούζας σε καμπύλες ή ανάγλυφες επιφάνειες, όπως το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Γιατί να βάλεις Οδοντογλυφίδες σε Μαχαίρια

Καθαρισμός επιφάνειας

Πριν τοποθετήσετε ένα κρεμαστράκι με βεντούζα είναι σημαντικό να καθαρίσετε την επιφάνεια. Τρίψτε με το συνηθισμένο καθαριστικό, στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε την προσεκτικά με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι. Αυτό θα αφαιρέσει τυχόν βρωμιά ή πιθανά υπολείμματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την καλή πρόσφυση.

Σκουπίστε την επιφάνεια με οινόπνευμα

Μόλις η επιφάνεια καθαριστεί καλά πρέπει να την σκουπίσετε ξανά με οινόπνευμα. Γιατί αυτός ο διπλός καθαρισμός; Επειδή το οινόπνευμα είναι τέλειο για να αφαιρέσει τα τελευταία ίχνη βρωμιάς προτού μπορέσετε να κολλήσετε τη βεντούζα.

Καθαρίστε τη βεντούζα

Εκτός από τον καθαρισμό της επιφάνειας στην οποία θέλετε να την στερεώσετε, είναι απαραίτητο η βεντούζα να είναι καθαρή και απαλλαγμένη από σκόνη. Ξεπλύνετέ την με χλιαρό νερό, εστιάζοντας στο εσωτερικό της βεντούζας και στη συνέχεια ανακινήστε την για να φύγει η περίσσεια νερού.

Πιέστε σταθερά

Πιέστε τη βεντούζα σταθερά στο παράθυρο, τον τοίχο ή το πλακάκι και κολλήστε την καλά, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν φυσαλίδες αέρα μεταξύ της βεντούζας και της επιφάνειας.

Μην κρεμάτε τίποτα για 24 ώρες

Αφού στερεώσετε τη βεντούζα, αφήστε την για 24 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι μην κρεμάτε οτιδήποτε στη βεντούζα και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε να βραχεί η περιοχή.

Αφήνοντας για μια ολόκληρη μέρα, διασφαλίζετε ότι η μικρή ποσότητα νερού μέσα στη βεντούζα έχει στεγνώσει και ότι η συγκόλληση έχει ολοκληρωθεί τέλεια.

Ελέγξτε τη στερέωση

Μόλις κολλήσει η βεντούζα, φροντίστε να ελέγχετε τη στερέωση. Περιστασιακά πιέζετε τη βεντούζα για να αφαιρέσετε τυχόν θύλακες αέρα που μπορεί να έχουν σχηματιστεί.

Να θυμάστε ότι οι αλλαγές στη θερμοκρασία και την υγρασία (συνήθεις στο μπάνιο και την κουζίνα) μπορούν να επηρεάσουν την ευκαμψία της βεντούζας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό θυλάκων αέρα ή το ξεκόλλημα της βεντούζας από την επιφάνεια.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Πώς να Ελέγξετε τη Στάθμη μιας Φιάλης Υγραερίου εύκολα και αξιόπιστα [Βίντεο]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καλλιεργήσετε Αστεροειδή Γλυκάνισο στο Σπίτι

Πώς να Καλλιεργήσετε Αστεροειδή Γλυκάνισο στο Σπίτι

6 Επιβλαβή Πράγματα που Κάνουν Ακούσια οι Γονείς στα Παιδιά τους

6 Επιβλαβή Πράγματα που Κάνουν Ακούσια οι Γονείς στα Παιδιά τους