in ,

13 Κόλπα για Οικονομική και Γρήγορη Παραγγελία Φαγητού

13 Κόλπα για Οικονομική και Γρήγορη Παραγγελία Φαγητού
13 Κόλπα για Οικονομική και Γρήγορη Παραγγελία Φαγητού

Η παραγγελία φαγητού μέσω εφαρμογών smartphone γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Με μερικά απλά κόλπα μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία πιο γρήγορη και φθηνότερη. Εστιατόρια με Μπουφέ: Έτσι σας Ξεγελούν και Μπορείτε να Φάτε Όσο Θέλετε!

Εκπτώσεις για νέους πελάτες

Ένας αριθμός εφαρμογών προσφέρει εκπτώσεις για νέους χρήστες. Μερικές φορές πρόκειται για δωρεάν παράδοση, μερικές φορές είναι απλώς μείωση τιμής. Εάν είστε πολύ τυχεροί, μπορείτε να πάρετε ακόμη και ένα δωρεάν πιάτο. Επομένως, πριν κάνετε την πρώτη σας παραγγελία, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν τέτοιες επιλογές για εσάς.

13 Κόλπα για Οικονομική και Γρήγορη Παραγγελία Φαγητού

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν παράδοση

Ορισμένα εστιατόρια προσφέρουν δωρεάν παράδοση όταν η παραγγελία σας πληροί το κριτήριο ελάχιστης παραγγελίας. Έτσι μερικές φορές είναι καλύτερο να παραγγείλετε περισσότερα παρά να πληρώσετε για την παράδοση. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το φαγητό που σας ενδιαφέρει, όχι το κόστος των καυσίμων.

Κουτιά κινέζικου φαγητού

Μπορούν εύκολα να ξεδιπλωθούν και να χρησιμοποιηθούν ως πιάτα. Φάτε το γεύμα σας άνετα και ξεχάστε το πλύσιμο.

Ζεσταίνετε σωστά το φαγητό

Εάν δεν έχετε φάει τα πάντα, μπορείτε πάντα να τα έχετε για αργότερα. Απλώς να θυμάστε ότι δεν ζεσταίνετε όλα τα πιάτα με τον ίδιο τρόπο. Το ρύζι χρειάζεται λίγη υγρασία ενώ τα ζυμαρικά είναι καλύτερα να ζεσταθούν. Για να ζεστάνετε την πίτσα, τη βάζετε για ένα λεπτό σε ένα ζεστό τηγάνι και μετά τη βάζετε στο φούρνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φούρνο μικροκυμάτων, αρκεί να υπάρχει ένα μικρό μπολ με νερό – χάρη στον ατμό η πίτσα θα παραμείνει τραγανή.

Ξεχάστε τις τηγανιτές πατάτες

Οι τηγανιτές πατάτες πάντα κρυώνουν στο δρόμο. Πριν φτάσουν στο κατώφλι σας είναι ήδη πολύ μαλακές και πολύ κρύες. Έτσι, αν το αγαπημένο σας μαγαζί δεν είναι κοντά, καλύτερα να αντικαταστήσετε τις πατάτες με μια επιπλέον σαλάτα ή μια άλλη μερίδα κρέατος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε τα υπολείμματα σως

Το φαγητό τελείωσε αλλά η σως όχι. Μπορείτε εξίσου καλά να τη χρησιμοποιήσετε για ένα άλλο γεύμα, ακόμα κι αν αυτό είναι αύριο.

Δείτε ακόμη 5 Κόλπα που Χρησιμοποιούν τα Εστιατόρια στο Μενού τους για να Επηρεάσουν τις Αποφάσεις μας

Σαφείς οδηγίες παράδοσης

Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας, υπάρχει πάντα το επιπλέον κελί πληροφοριών. Μπορείτε να γράψετε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία σας ή τις προτιμήσεις σας σχετικά με μια ανέπαφη παράδοση. Όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο πιο εύκολη και γρήγορη θα είναι η όλη διαδικασία.

Μείνετε ενημερωμένοι με τις προσφορές

Ορισμένες εφαρμογές τρέχουν κάποιες διαφημιστικές καμπάνιες σε αρκετά τακτική βάση. Τα μπιφτέκια είναι φθηνότερα κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας, δύο πιάτα είναι διαθέσιμα στην τιμή του ενός ή υπάρχουν μερικά άλλα επιπλέον δωρεάν.

Προσκαλέστε τους συνεργάτες σας

Όταν παραγγέλνετε φαγητό ενώ εργάζεστε στο γραφείο, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άλλοι που θέλουν να φανέ μαζί σας. Έτσι μειώνετε τα έξοδα παράδοσης. Επιπλέον, ορισμένες εφαρμογές δημιουργούν έναν ειδικό ατομικό κωδικό. Όταν εισέλθει ο συνεργάτης σας, τότε μπορείτε και οι δύο να πάρετε ένα μπόνους, το οποίο θα μπορούσε να είναι δωρεάν παράδοση ή έκπτωση.

Χρησιμοποιήστε μερικές εφαρμογές

Η παράδοση μπορεί να είναι ακριβή. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η διαθεσιμότητα του προσωπικού παράδοσης, οι χρεώσεις εφαρμογής ή η απόσταση. Γι’ αυτό θα πρέπει να συγκρίνετε τις τιμές πριν παραγγείλετε το μεσημεριανό σας γεύμα.

Εάν θέλετε να παραλάβετε μόνοι σας, μην ορίζετε ποτέ αυτήν την επιλογή στην εφαρμογή

Ο καλύτερος τρόπος σε μια τέτοια περίπτωση είναι να καλέσετε απευθείας το εστιατόριο. Η εφαρμογή χρεώνει τέλη, γεγονός που καθιστά το φαγητό ελαφρώς πιο ακριβό. Επομένως, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, απλώς τηλεφωνήστε τους και παραλάβετε μόνοι σας το φαγητό.

Κρατήστε τα καθίσματα αυτοκίνητου ζεστά

Αφήστε την πίτσα σας να βιώσει λίγη άνεση. Εάν τοποθετήσετε το κουτί σε ένα θερμαινόμενο κάθισμα αυτοκίνητου, η πίτσα θα παραμείνει ζεστή πολύ περισσότερο.

Ελέγξτε την παραγγελία σας

Τα εστιατόρια προστατεύουν πάντα τα κουτιά με ταινίες. Εάν είναι κατεστραμμένες, καλύτερα να ελέγξετε το περιεχόμενο.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Υπάλληλοι Εστιατορίων Αποκαλύπτουν Ποια Φαγητά Δεν Παραγγέλνουν Ποτέ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

54 Εκλεπτυσμένοι Τοίχοι Γκαλερί με Καθρέφτες

54 Εκλεπτυσμένοι Τοίχοι Γκαλερί με Καθρέφτες

56 Ιδέες για Χρωματιστά Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου για μια υπέροχη διακόσμηση εξωτερικών χώρων

56 Ιδέες για Χρωματιστά Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου για μια υπέροχη διακόσμηση εξωτερικών χώρων