Πριν αποθηκεύσετε τις σπιτικές σας μαρμελάδες ή κονσέρβες σε γυάλινα βάζα, είναι απαραίτητο να τα αποστειρώσετε. Αυτό διασφαλίζει ότι θα ασφαλή για κατανάλωση. Αυτός είναι καλύτερος τρόπος για αποστειρώσετε γυάλινα βάζα και να σκοτώσετε μικρόβια και βακτήρια μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Πώς να Πλύνετε και να Αποστειρώσετε τα Εσώρουχα με Μαγειρική Σόδα και Ξύδι
Εκτός από την επιλογή του σωστού μεγέθους, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα καπάκια. Πρέπει να είναι αεροστεγή καθώς διατηρούν καλύτερα την ποιότητα του φαγητού, ακόμα κι αν τα βάζα έχουν ήδη ανοιχτεί.
Η πρώτη μέθοδος αποστείρωσης είναι στον φούρνο. Είναι μια αποτελεσματική και πρακτική λύση για όσους δεν έχουν μεγάλη κατσαρόλα για να βάλουν τα βάζα μέσα.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να βράσετε τα βάζα. Αυτή είναι μια παλιομοδίτικη μέθοδος που έχει δοκιμαστεί εδώ και πολλά χρόνια.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Πως να Καθαρίσετε και να Απολυμάνετε τις Πετσέτες Κουζίνας
Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More
Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα