in , ,

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ
5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται, οι εσωτερικές άκρες των καπέλων αρχίζουν να λεκιάζουν ειδικά σε λευκά και ανοιχτά χρώματα. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί σπιτικοί τρόποι για να καθαρίσετε γρήγορα τους λεκέδες σε καπελάκια τζόκεϊ. Ποια ρούχα δεν κάνει ποτέ να βάζεις στο πλυντήριο

Ασπιρίνη

Λιώστε δύο δισκία ασπιρίνης σε 100 ml χλιαρό νερό. Απλώστε το διάλυμα στους λεκέδες και αφήστε το για μία ώρα. Πλύνετε το καπέλο στη συνέχεια.

pinterest

Ξύδι και μαγειρική σόδα

Φτιάξτε μια πάστα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και ξύδι (αναλογία 3:2) και απλώστε τη στους λεκέδες. Πλύνετε το καπέλο μετά από μία ώρα.

pinterest

Υπεροξείδιο και μαγειρική σόδα

Φτιάξτε ένα μείγμα μαγειρικής σόδας, υπεροξειδίου και νερού σε αναλογία 1:1:1. Απλώστε το στους λεκέδες και περιμένετε 45 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε το καπέλο.

pinterest

Λεμόνι

Ανακατέψτε μια κουταλιά του γλυκού χυμό λεμονιού με αλάτι και απλώστε το στους λεκέδες. Αφήστε το καπέλο να στεγνώσει στον ήλιο και μετά πλύντε το.

pinterest

Σαπούνι

Το σαπούνι αφαιρεί λεκέδες από ιδρώτα, γρασίδι και λίπος. Μπορείτε είτε να το τρίψετε στους λεκέδες είτε να αφήσετε το καπελάκι σε σαπουνόνερο για μια νύχτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

pinterest

Δείτε ακόμη 7 Τρόποι για να Καθαρίσετε Λεκέδες Φρούτων από Όλα τα Είδη Ρούχων

Πώς να πλένετε τα καπελάκια τζόκεϊ

Στέγνωμα

Μόνο τα κάπελα με μαλακό γείσο δεν θα παραμορφωθούν. Πρέπει να επιλέξετε τη λειτουργία πλυσίματος στο χέρι και να βάλετε το καπέλο σε κάτι στρογγυλό για να στεγνώσει (για παράδειγμα ένα βάζο ή μια μπάλα). Μπορείτε επίσης να γεμίσετε το καπέλο με μια πετσέτα για να διατηρήσετε το σχήμα του.

pinterest

Πλύσιμο στο χέρι

Τα λευκά καπέλα και αυτά που δεν χάνουν χρώμα μπορούν να πλυθούν στο χέρι. Μουλιάστε τα σε νερό με λίγο σαμπουάν ή απορρυπαντικό. Τρίψτε τους λεκέδες με ένα πανί ή μια βούρτσα. Τέλος πλύντε τα σε καθαρό νερό και στεγνώστε τα.

pinterest

Πλύσιμο σε κρύο νερό

Τα καπάκια που χάνουν χρώμα πρέπει να τα χειρίζεστε με προσοχή. Για να αποφύγετε την απώλεια χρώματος, πλύνετε τα με τα χέρια σας σε κρύο νερό. Μην τα αφήνετε στο νερό για περισσότερο από 5-10 λεπτά.

Blake Wisz/unsplash

Πλύσιμο καπέλων με τυπώματα

Τυχόν τυπώματα στο καπέλο απαιτούν επίσης πρόσθετη φροντίδα. Πρέπει να καθαρίζονται πολύ προσεκτικά και μόνο όταν υπάρχουν ορατοί λεκέδες.

pinterest

Πώς να πλύνετε το καπέλο στο πλυντήριο πιάτων

Ένας άλλος ασφαλής τρόπος για να καθαρίσετε το καπέλο τζόκεϊ είναι να το βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. Αφήστε το στον επάνω δίσκο και επιλέξτε τον τρόπο προσεκτικής πλύσης. Αν είναι δυνατόν, επιλέξτε κρύο νερό.

pinterest

Δείτε επίσης Το Φυσικό Συστατικό που Εξαφανίζει Όλους τους Δύσκολους Λεκέδες στα Ρούχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους