Στην κουζίνα, η πετσέτα είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα είδη. Το ύφασμα της είναι συνήθως από βαμβάκι, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση στην κουζίνα για στέγνωμα πιάτων, σκούπισμα χεριών κ.λπ. Λόγω του υφάσματος, είναι φυσιολογικό οι πετσέτες κουζίνας να λερώνονται γρήγορα και να γίνονται έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων. Γι’ αυτό πρέπει να τις καθαρίζετε και να τις απολυμαίνετε τακτικά. Αφρός Ξυρίσματος σε Σκούπα: Δοκιμάστε το και θα Εκπλαγείτε από τα Αποτελέσματα
Θα χρειαστείτε:
Λίγο νερό
100 ml ξύδι
Σαπούνι Μασσαλία σε σκόνη
Οδηγίες:
- Ρίξτε νερό σε μια κατσαρόλα
- Βουτήξτε τις πετσέτες κουζίνας σε αυτό και προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας σαπούνι Μασσαλίας σε σκόνη
- Ρίξτε το ξύδι
- Ανακατέψτε καλά
- Βάλτε την κατσαρόλα στην εστία της κουζίνας να ζεσταθεί
- Όταν το νερό βράσει για πρώτη φορά, σβήστε την εστία και περιμένετε μισή ώρα
- Ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό
- Στύψτε και στεγνώστε
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Γιατί Είναι Απαραίτητο να Ρίξετε Αλάτι στο Σφουγγάρι πριν Πλύνετε τα Πιάτα
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο