in , , ,

Πως να Διατηρήστε το Ρύζι σας για μια Δεκαετία

Πως να Διατηρήστε το Ρύζι σας για μια Δεκαετία
Πως να Διατηρήστε το Ρύζι σας για μια Δεκαετία

Στη σημερινή εποχή, η συντήρηση των τροφίμων είναι εξίσου ζωτικής σημασίας με το ίδιο το μαγείρεμα. Αυτή η απλή μέθοδος διατηρεί αποτελεσματικά φρέσκο το ρύζι για μια δεκαετία χρησιμοποιώντας πλαστικά ή γυάλινα μπουκάλια. Εξοικονόμηση χρημάτων: 13 Συμβουλές για τη Διατήρηση Ευπαθών Τροφίμων που Μπορούν να Χαλάσουν Ακόμα και στο Ψυγείο

Πως να Διατηρήστε το Ρύζι σας για μια Δεκαετία!

Γιατί να επιλέξετε μπουκάλια

Η χρήση μπουκαλιών εκτός από την πρόληψη παρασίτων, ενισχύει τη διάρκεια ζωής του ρυζιού. Αυτό επιτυγχάνεται προστατεύοντας τους κόκκους από την υγρασία, τον αέρα και το φως – πρωταρχικοί παράγοντες αλλοίωσης των τροφίμων. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Μέθοδος αποθήκευσης ρυζιού

Πάρτε καθαρά, στεγνά, αεροστεγή μπουκάλια. Προτιμήστε τα γυάλινα για την ποιότητα και τις αδρανείς ιδιότητές τους, αν και τα ανθεκτικά πλαστικά μπουκάλια είναι επίσης αποτελεσματικά.

Το ρύζι πρέπει να είναι στεγνό και χωρίς ακαθαρσίες. Εάν αποθηκεύετε διάφορους τύπους ρυζιού, διαχωρίστε τους για να διατηρήσετε ξεχωριστές γεύσεις και χαρακτηριστικά μαγειρέματος.

Με ένα χωνί για να γεμίσετε σχολαστικά τα μπουκάλια με ρύζι, αφήνοντας περίπου 2,5 εκατοστά κενό για αερισμό και πιθανή διαστολή.

Κλείστε σφιχτά τα καπάκια, βελτιώνοντας τη σφράγιση με πλαστικό περιτύλιγμα κάτω από το καπάκι για πρόσθετη προστασία από την υγρασία, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε βιδωτά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σημειώστε σε κάθε μπουκάλι την ποικιλία ρυζιού και την ημερομηνία αποθήκευσης. Τοποθετήστε τα σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, αποφεύγοντας την έκθεση στο ηλιακό φως και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Διατήρηση τροφίμων: 14 Τρόφιμα που Μπορούν να Αποθηκευτούν Περισσότερο από όσο Νομίζετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 37

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

85 Ιδέες για Άνετες και Φιλόξενες Γωνιές Πρωινού

85 Ιδέες για Άνετες και Φιλόξενες Γωνιές Πρωινού

ληγμένο τηγάνι,αντικολλητικό τηγάνι,ανοξείδωτο τηγάνι,συμβουλές για τηγάνια,χρήσιμα,

Αν Δείτε Αυτή την Ένδειξη, το Τηγάνι σας Έχει Λήξει και Πρέπει να Πεταχτεί