in , , , , , ,

Τι Πρέπει να Φάτε για Πρωινό Ώστε να Μειώσετε το Φούσκωμα στο Στομάχι

φούσκωμα στο στομάχι,πρωινό με μπανάνα,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,
φούσκωμα στο στομάχι,πρωινό με μπανάνα,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Ένα φουσκωμένο στομάχι μπορεί να συμβεί σε όλους. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο και μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό να ξεκινάτε τη μέρα σας νιώθοντας άβολα και δυσκολεύεστε να κλείσετε το φερμουάρ του τζιν σας. Το πρωινό με ένα συγκεκριμένο τρόφιμο μπορει να βοηθήσει στη μείωση του φουσκώματος στο στομάχι. Πώς να Αποβάλετε τη Νικοτίνη από το Σώμα σας με Φυσικό Τρόπο

Οι μπανάνες κάνουν καλό στο ευαίσθητο στομάχι.

brightside

Αποδεικνύεται ότι οι μπανάνες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα το πρωί. Οι διατροφολόγοι εξηγούν εύκολα γιατί συμβαίνει.

Πρώτον, οι μπανάνες είναι φρούτα χαμηλής περιεκτικότητας σε FODMAP (ζυμώσιμοι ολιγοσακχαρίτες, δισακχαρίτες, μονοσακχαρίτες, πολυόλες). Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να αναστατώσουν το στομάχι σας εάν είναι ευαίσθητο. Επίσης, έχουν πολλές φυτικές ίνες, οι οποίες κάνουν καλό στην πέψη. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στη σωστή λειτουργία των εντέρων σας και αποτρέπουν τη δυσκοιλιότητα, η οποία μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε φουσκωμένοι. Η κατανάλωση μπανανών μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι, επομένως είναι λιγότερο πιθανό να φάτε πολύ αργότερα μέσα στην ημέρα.

Οι μπανάνες μειώνουν την κατακράτηση νερού.

brightside

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα με τις μπανάνες είναι ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και τη μείωση του φουσκώματος επειδή είναι γεμάτες κάλιο. Οι ειδικοί λένε ότι το κάλιο βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων νατρίου στο σώμα, το οποίο μπορεί να μειώσει την κατακράτηση νερού και το φούσκωμα. Και δεν είναι μόνο αυτό – οι μπανάνες έχουν επίσης σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Β6 που υποστηρίζουν τη συνολική υγεία του πεπτικού συστήματος.

Δείτε ακόμη Πιείτε ένα Ποτήρι Ρυζόνερο: Θα Εκπλαγείτε με τα Οφέλη

Εν ολίγοις, η κατανάλωση μιας μπανάνας το πρωί μπορεί να είναι καλό για το πεπτικό σας σύστημα και μπορεί να ανακουφίσει το φουσκωμένο στομάχι σας. Μπορείτε ακόμη να ρίξετε λίγη σε ένα μπολ με νιφαδες βρώμης για ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα που θα εκτιμήσει το έντερό σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υπάρχει ένα όριο στην κατανάλωση μπανάνας.

© congerdesign / Pixabay

Είναι καλή ιδέα να μην τρώτε πάρα πολλές μπανάνες – ίσως μόνο μία ή δύο την ημέρα είναι το καλύτερο. Το να τρώτε πάρα πολλές μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε βάρος επειδή έχουν υδατάνθρακες και ζάχαρη.

Βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας έχει ένα μείγμα από διαφορετικά φρούτα και λαχανικά για ισορροπία. Εάν τρώτε πάρα πολλές μπανάνες ή άλλες τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, μπορεί να προκαλέσει υπερβολική ποσότητα από αυτό στο σώμα σας. Αυτό ονομάζεται υπερκαλιαιμία που προκαλεί αδυναμία, κόπωση, μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα.

πηγή

Δείτε επίσης Τροφές Που Σου Τρώνε Χρόνια Από Τη Ζωή Σου: Σταματήστε να Καταναλώνετε Αυτές τις 5 Τροφές Πριν να Είναι Πολύ Αργά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το Προϊόν που Καθαρίζει Καμένες Κατσαρόλες και Τηγάνια και Κοστίζει Λιγότερο από 1 Ευρώ

Το Προϊόν που Καθαρίζει Καμένες Κατσαρόλες και Τηγάνια και Κοστίζει Λιγότερο από 1 Ευρώ

Το Κόλπο για να Διώξετε τους Σκόρους Τροφίμων από τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Το Κόλπο για να Διώξετε τους Σκόρους Τροφίμων από τα Ντουλάπια της Κουζίνας