in , , , ,

Το Κόλπο για να Διώξετε τους Σκόρους Τροφίμων από τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Το Κόλπο για να Διώξετε τους Σκόρους Τροφίμων από τα Ντουλάπια της Κουζίνας
Το Κόλπο για να Διώξετε τους Σκόρους Τροφίμων από τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Απαραίτητο στη μαγειρική, το αλεύρι και τα δημητριακά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ψωμιών και κέικ όλων των ειδών. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι τα ντουλάπια της κουζίνας σας είναι γεμάτα με αυτά τα συστατικά. Ωστόσο, για να διατηρηθούν όλα τα οφέλη τους, θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε καλά. Λοιπόν, πώς μπορούμε να τα προστατεύσουμε από τους σκόρους τροφίμων; Τροφική Δηλητηρίαση από Ξαναζεσταμένα Φαγητά: Πως να Αποφύγετε

Το Κόλπο για να Διώξετε τους Σκόρους Τροφίμων από τα Ντουλάπια της Κουζίνας

Πώς να αποθηκεύσετε σωστά το αλεύρι και τα δημητριακά και να αποφύγετε τους σκόρους των τροφίμων;

Είτε δημητριακά είτε αλεύρι, μη διστάσετε να τα αφαιρέσετε από την αρχική τους συσκευασία και να τα τοποθετήσετε σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα, αν είναι δυνατόν γυάλινα. Με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρούνται καλύτερα και θα προστατεύονται από τον αέρα του περιβάλλοντος που θα μπορούσε να προκαλέσει την υποβάθμισή τους. Για να αποφύγετε κάθε κίνδυνο, μπορείτε επίσης να γράψετε σε κάθε δοχείο την ημερομηνία αγοράς καθώς και την ημερομηνία λήξης του εν λόγω προϊόντος.

Δείτε ακόμη Γιατί ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Τυλίγετε το Τυρί σε Μεμβράνη Τροφίμων

Επιπλέον, θυμηθείτε να τοποθετείτε τα δοχεία σας σε ξηρό και δροσερό μέρος. Οι σκόροι τροφίμων προτιμούν ζεστά μέρη. Γενικά μάλιστα γεννούν τα αυγά τους σε θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς.

Εκτός από την αποθήκευση των αλεύρων σας σε αεροστεγή βάζα και σε ξηρούς, δροσερούς χώρους, θα πρέπει επίσης να θυμάστε να καθαρίζετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας για να απαλλαγείτε από όλους τους σκόρους, τις προνύμφες και άλλα έντομα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό ξύδι για αυτό το σκοπό. Στην πραγματικότητα, οι σκόροι μισούν τη μυρωδιά του. Για να το κάνετε αυτό, απλά γεμίστε ένα μπουκάλι ψεκασμού με νερό και λευκό ξύδι και στη συνέχεια ψεκάστε τα ντουλάπια σας με αυτό το διάλυμα. Εάν το αλεύρι ή τα δημητριακά σας είναι ακόμα στην αρχική τους συσκευασία, φροντίστε να τα ξαναβάλετε στο ντουλάπι μόνο όταν το ντουλάπι έχει ελεγχθεί πλήρως και στεγνώσει τελείως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να προστατέψετε το αλεύρι και τα δημητριακά σας, πρέπει επίσης να αποτρέψετε την εμφάνιση σκόρων τροφίμων χρησιμοποιώντας φύλλα δάφνης. Τα τελευταία δρουν αποτελεσματικά ενάντια σε αυτό το είδος εντόμων χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν σε εντομοκτόνα. Έτσι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μερικά φύλλα δάφνης στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε μεγάλα λάθη που κάνουν όλοι στην κουζίνα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φούσκωμα στο στομάχι,πρωινό με μπανάνα,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Τι Πρέπει να Φάτε για Πρωινό Ώστε να Μειώσετε το Φούσκωμα στο Στομάχι

5 DIY Μάσκες Προσώπου με Γιαούρτι που Θρέφουν και Εξομαλύνουν το Δέρμα

5 DIY Μάσκες Προσώπου με Γιαούρτι που Θρέφουν και Εξομαλύνουν το Δέρμα