in , , ,

Δίαιτα με Ανανά: Πώς να Χάσετε Βάρος σε Μόλις 5 Ημέρες

Δίαιτα με Ανανά: Πώς να Χάσετε Βάρος σε Μόλις 5 Ημέρες
Δίαιτα με Ανανά: Πώς να Χάσετε Βάρος σε Μόλις 5 Ημέρες

Κατά κάποιον τρόπο, όταν πρέπει να λιμοκτονήσετε για τρεις έως πέντε ημέρες, τα οφέλη σπάνια υπερτερούν των αρνητικών. Αλλά όταν πρόκειται για τη δίαιτα με ανανά, περνάτε αυτές τις πέντε μέρες τρώγοντας ένα από τα πιο θρεπτικά, πυκνά φρούτα. Για Όσους Αγαπούν το Βραδυνό στην Δίαιτά τους: Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Διατροφής για να τρως το Βράδυ

timelesslife

Η βάση της δίαιτας με τον ανανά είναι απλή: τρώτε ανανά μαζί με άλλα θρεπτικά τρόφιμα για πέντε ημέρες. Το κόλπο είναι να αντικαταστήσετε μερικές από τις λιγότερο θρεπτικές τροφές με ανανά. Αλλά το κυριότερο είναι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη δίαιτα μόνο για πέντε ημέρες. Οτιδήποτε περισσότερο θα κάνει κακό παρά καλό.

Αυτή τη δίαιτα είναι μόνο όταν χρειάζεται να απαλλαγείτε από μερικά περιττά κιλά. Μπορείτε να την υιοθετήσετε περιστασιακά, αλλά όχι σε τακτική βάση.

Δίαιτα με Ανανά: Πώς να Χάσετε Βάρος σε Μόλις 5 Ημέρες Διατροφική αξία

Η βάση της δίαιτας είναι η κατανάλωση ανανά. Πρέπει να καταναλώνετε τέσσερα έως πέντε κιλά ανανά την ημέρα. Και αυτό είναι αυτό που λαμβάνετε όσον αφορά τα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά:

2 γρ. λίπους
10 γρ. πρωτεΐνης
1.000 θερμίδες
Μικρές δόσεις ασβεστίου, σιδήρου, ψευδαργύρου, βιταμίνης Α, βιταμίνης Ε, βιταμίνης Β και καλίου

Δίαιτα με Ανανά: Πώς να Χάσετε Βάρος σε Μόλις 5 Ημέρες Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της δίαιτας

Κάθε δίαιτα έχει τα υπέρ και τα κατά της. Καμία δίαιτα δεν είναι τέλεια και χρειάζεται να βρείτε την κατάλληλη για εσάς. Επομένως, αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της δίαιτας. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποφασίσετε αν είναι ή όχι το κατάλληλο για εσάς αυτή τη στιγμή.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλεονεκτήματα:

  • Εύκολο να βρείτε και να προετοιμάσετε τα υλικά.
  • Ιδανική για γρήγορη απώλεια λίγων κιλών.
  • Εκτός από το ότι σας βοηθά να χάσετε βάρος, η δίαιτα λειτουργεί ως αποτοξίνωση.

Μειονεκτήματα:

  • Μπορεί να γίνει βαρετή αφού υπάρχουν μόνο λίγα συστατικά.
  • Ο ανανάς έχει διουρητική δράση, που σημαίνει ότι θα κατακρατήσετε λιγότερα υγρά και θα στερηθείτε ορισμένα θρεπτικά συστατικά.
  • Εάν ακολουθηθεί για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, η δίαιτα μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο νεφρικών προβλημάτων και καρδιακών παθήσεων.
Any Lane from Pexels

Δείτε ακόμη Δίαιτα 7 ημερών για να ρίξετε τριγλυκερίδια και χοληστερίνη

Πώς η δίαιτα με ανανά βοηθά στην απώλεια βάρους

Ο ανανάς περιέχει βρωμελίνη, ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που βοηθά στη μείωση της φλεγμονής. Η φλεγμονή προκαλεί αύξηση βάρους καθιστώντας την ορμόνη ελέγχου βάρους λεπτίνη λιγότερο αποτελεσματική.

Ο ανανάς βελτιώνει την πέψη. Τα διάφορα ένζυμα και φυτοθρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στον ανανά διασφαλίζουν τη σωστή πέψη. Αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στην απώλεια βάρους και μειώνει το φούσκωμα.

Δύο κιλά ανανά καταστέλλουν την όρεξη. Ο ανανάς περιέχει νερό, διαιτητικές ίνες και βρομελίνη. Βοηθούν στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και επιβραδύνουν την κίνηση του εντέρου, καταστέλλοντας έτσι την όρεξη.

Οι ανανάδες είναι χαμηλοί σε θερμίδες και θρεπτικοί. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, διαιτητικές ίνες και φυτοθρεπτικά συστατικά. Ένα φλιτζάνι ανανά περιέχει 82 θερμίδες. Καθώς οι ανανάδες είναι χυμώδεις και χορταστικοί, δεν αισθάνεστε πεινασμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ανανάς σας βοηθά να παραμείνετε δραστήριοι και ενεργητικοί καθώς είναι πλούσιος σε βιταμίνη Β1. Η βιταμίνη Β1 είναι ένας συμπαράγοντας για την ενζυμική αντίδραση που απαιτείται για την παραγωγή ενέργειας. Όταν είστε ενεργοί, το σώμα σας τείνει να συσσωρεύει λιγότερες τοξίνες και ο μεταβολισμός σας συνεχίζει να πυροδοτεί. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια βάρους.

Ο χυμός ανανά μειώνει τη σύνθεση λίπους και αυξάνει τη λιπόλυση. Σε μια μελέτη, αρουραίοι που τρέφονταν με δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά εμφάνισαν βελτιωμένη λιπόλυση (διάσπαση λίπους) και μείωση λιπογένεσης (σύνθεση λίπους).

Karolina Grabowska from Pexels

Πως είναι μια τυπική μέρα κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών που ακολουθείτε τη δίαιτα.

Για πρωινό, φάτε 2-3 φέτες ανανά με 1 φλιτζάνι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών και πλιγούρι βρώμης. Το πρώτο σας σνακ περιλαμβάνει 1 ποτήρι χυμό ανανά και ένα βραστό αυγό.

Το μεσημεριανό είναι συνήθως το ευέλικτο γεύμα. Μπορείτε να επιλέξετε να φάτε ψητό τόνο με 1 φλιτζάνι ανανά. Μια άλλη επιλογή είναι ένας απλός ζωμός που παρασκευάζεται με λαχανικά της επιλογής σας. Εκτός από τον τόνο, μπορείτε επίσης να ψήσετε ένα φιλέτο κοτόπουλου. Το απογευματινό σας σνακ είναι πάλι ένα ποτήρι χυμό ανανά και γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

Για δείπνο, επιλέξτε σαλάτα με κοτόπουλο και ανανά. Μπορεί να περιλαμβάνει επίσης ντομάτες και σπαράγγια.

Βασικά, για το μεσημεριανό και το βραδινό σας, μπορείτε να συνδυάσετε οποιοδήποτε φιλέτο ψαριού, κοτόπουλου ή γαλοπούλας με ανανά. Για ακόμη μεγαλύτερα οφέλη, καταναλώστε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι ή ένα ποτήρι μηλόξυδο και μέλι το πρωί πριν από το πρωινό. Αυτό σας βοηθά να ξεπλύνετε ακόμα περισσότερες τοξίνες.

Επιπλέον συμβουλές

  • Φροντίστε να ετοιμάσετε μια μεγάλη παρτίδα ζωμού λαχανικών ώστε να είναι έτοιμος όποτε το θέλετε.
  • Κάντε ελαφριά άσκηση κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε ημερών. Εάν αποφύγετε εντελώς την άσκηση, μπορεί να εμφανίσετε απώλεια μυών.
  • Να είστε έτοιμοι να ελέγξετε τον εαυτό σας μόλις τελειώσει η δίαιτα. Δεδομένου ότι είναι μια περιοριστική δίαιτα, μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να υπερκαταναλώσετε μόλις τελειώσει η δίαιτα.
  • Φροντίστε να διατηρείτε τον εαυτό σας ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών. Χωρίς την κατάλληλη ενυδάτωση, αυτή η δίαιτα θα αυξήσει την οξύτητα του σώματός σας.

πηγή

Δείτε επίσης Η Δίαιτα του Σαββατοκύριακου για να Χάσετε Εύκολα 3 Κιλά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καθαρίσετε και να Γυαλίσετε Γρήγορα Τζάμια με Ταλκ

Πώς να Καθαρίσετε και να Γυαλίσετε Γρήγορα Τζάμια με Ταλκ

Μουλιάστε τα Πόδια σας σε Κρύο Νερό Κάθε Βράδυ: Θαυματουργό για το ανοσοποιητικό σύστημα και το κυκλοφορικό

Μουλιάστε τα Πόδια σας σε Κρύο Νερό Κάθε Βράδυ: Θαυματουργό για το ανοσοποιητικό σύστημα και το κυκλοφορικό