in , , , ,

Ποια Είναι τα 5 Λαχανικά που Πρέπει Πάντα να Μαγειρέψετε πριν τα Φάτε

Ποια Είναι τα 5 Λαχανικά που Πρέπει Πάντα να Μαγειρέψετε πριν τα Φάτε
Ποια Είναι τα 5 Λαχανικά που Πρέπει Πάντα να Μαγειρέψετε πριν τα Φάτε

Σύμφωνα με τους θαυμαστές της ωμής τροφής, τα καλά μικρόβια και οι βιταμίνες διατηρούνται καλύτερα αν δεν ζεστάνετε το φαγητό. Η θέρμανση του φαγητού λέγεται ότι σκοτώνει μερικά από αυτά τα μικρόβια και βιταμίνες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά λαχανικά που δεν πρέπει να τρώτε ωμά. Πρέπει πάντα να τα μαγειρεύετε πριν τα φάτε. Οι Σεφ Αποκαλύπτουν τα Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουν οι Περισσότεροι Οταν Μαγειρεύουν Ζυμαρικά

Αυτά Είναι τα 5 Λαχανικά που Πρέπει Πάντα να Μαγειρέψετε πριν τα Φάτε

Μπρόκολο

Το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι και άλλα μέλη της οικογένειας του λάχανου μπορούν συνήθως να καταναλωθούν ωμά. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να τα χωνέψουν όταν τα τρώνε ωμά. Καταλήγουν να αισθάνονται φουσκωμένοι και με αέρια εξαιτίας αυτού. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να τα μαγειρέψετε πριν τα φάτε.

Δείτε ακόμη Γιατί να Προσθέσετε Λίγο Χυμό Λεμονιού στο Βράσιμο Αυγών

Μελιτζάνα

Οι μελιτζάνες περιέχουν σολανίνη, η οποία μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του ασβεστίου και αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να ερεθίσει το γαστρεντερικό σωλήνα. Μπορεί να αισθανθείτε πόνο στο στομάχι, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ναυτία, ζάλη, πονοκεφάλους και ακόμη και έμετο. Όταν μαγειρεύετε τη μελιτζάνα, εξουδετερώνετε τη σολανίνη και αυτό θα σας αποτρέψει από τον πόνο στο στομάχι.

Ραβέντι

Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να φάτε το ραβέντι ωμό έχει να κάνει κυρίως με τα φύλλα, τα οποία είναι τοξικά όταν τρώγονται ωμά. Από την άλλη πλευρά, το ίδιο το ωμό ραβέντι είναι εξαιρετικά νόστιμο και επίσης πολύ υγιεινό.

Πατάτες

Οι πατάτες είναι νόστιμες σε πολλές διαφορετικές μορφές, αλλά είναι καλύτερο να μην τις τρώτε ωμές. Οι ωμές πατάτες δεν είναι τεχνικά δηλητηριώδεις ή τοξικές, αλλά όταν είναι άγουρες και έχουν εκτεθεί στο ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να περιέχουν επικίνδυνες ποσότητες σολανίνης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τα ίδια συμπτώματα με το να τρώτε ωμές μελιτζάνες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κόκκινα φασόλια

Εάν φάτε ένα φρέσκο, κόκκινο φασόλι, απευθείας από το φυτό, θα έχει πραγματικά αηδιαστική γεύση. Όχι μόνο αυτό, αλλά πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε επίσης τρομερές κράμπες στο στομάχι, έμετο, διάρροια και ναυτία. Να μαγειρεύετε πάντα τα κόκκινα φασόλια και επίσης να τα αφήνετε να μουλιάσουν για πέντε ώρες πριν.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Με Αυτό το Κόλπο το Κρέας σας θα Είναι Πάντα Ζουμερό και Τρυφερό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μην Πετάς το νερό από το Βράσιμο Αυγών: Γιατί Πρέπει να Το Ρίχνετε στα Φυτά σας

Μην Πετάς το νερό από το Βράσιμο Αυγών: Γιατί Πρέπει να Το Ρίχνετε στα Φυτά σας

Το «τσουχτερό» πρόστιμο για όσους κρατάνε θέση πάρκινγκ στο δρόμο τοποθετώντας αντικείμενα όπως κουβάδες, παλέτες κτλ

Το «τσουχτερό» πρόστιμο για όσους κρατάνε θέση πάρκινγκ στο δρόμο τοποθετώντας αντικείμενα όπως κουβάδες, παλέτες κτλ