Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το βράσιμο ενός αυγού είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην κουζίνα. Αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σπάσει το τσόφλι του αυγού κατά τη διαδικασία βρασμού. Ο χυμός λεμονιού ίσως είναι η λύση! Πως να Φτιάξετε Εύκολα Πολλά Βραστά Αυγά Χωρίς να τα Βράσετε
Τσόφλι αυγού
Όταν ένα βραστό αυγό σπάσει, μπορεί να είναι δύσκολο να το βγάλετε σωστά από το τσόφλι του. Ενώ ξεφλουδίζετε το τσόφλια από το αυγό σας, το μισό φεύγει επίσης μαζί του. Αυτό δημιουργεί χάος και χάσιμο χρόνου. Ένα άλλο πρόβλημα με το βράσιμο ενός αυγού μπορεί να είναι ότι το αυγό αποκτά άσχημο χρώμα. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αλλά χρειάζεστε μόνο ένα πράγμα.
Χυμός λεμονιού
Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος χυμός λεμονιού. Η οξύτητα του χυμού διασφαλίζει ότι το τσόφλια του αυγού προστατεύεται από το σπάσιμο. Αναγκάζει επίσης το αυγό να διατηρήσει το όμορφο λευκό του χρώμα.
πηγή φωτογραφίας / φώτο
Δείτε επίσης Ο Εύκολος Τρόπος να Καταλάβετε αν τα Αυγά σας Προέρχονται από Άρρωστη Κότα