in , , , , ,

7 Λόγοι για τους Οποίους η Οικειότητα των Ζευγαριών στο Γάμο Εξασθενεί με την Πάροδο του Χρόνου

7 Λόγοι για τους Οποίους η Οικειότητα των Ζευγαριών στο Γάμο Εξασθενεί με την Πάροδο του Χρόνου
7 Λόγοι για τους Οποίους η Οικειότητα των Ζευγαριών στο Γάμο Εξασθενεί με την Πάροδο του Χρόνου

Η οικειότητα είναι ένα βασικό μέρος μιας σχέσης που βοηθά στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ των ζευγαριών. Σταδιακά, η οικειότητα μπορεί να μειωθεί σε μια σχέση. Αυτό θεωρείται συχνά ένα δυσοίωνο σημάδι καθώς η έλλειψη οικειότητας μπορεί να γίνει η βασική αιτία για πιο σοβαρά ζητήματα σχέσεων. Παρακάτω παρατίθενται 7 λόγοι για τους οποίους η οικειότητα στο γάμο εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. Γιατί οι Άνθρωποι Φοράνε τις Βέρες Διαφορετικά στον Κόσμο

7 Λόγοι για τους Οποίους η Οικειότητα των Ζευγαριών στο Γάμο Εξασθενεί με την Πάροδο του Χρόνου

Παραμέληση

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας γάμος μπορεί να τρέξει μόνος του με αυτόματο πιλότο χωρίς καμία προσπάθεια από κανέναν από τους δύο συντρόφους. Η στάση πολλών ανθρώπων είναι: «Αχχχχ! Επιτέλους παντρεύτηκα! Τώρα μπορώ απλώς να είμαι ο εαυτός μου και δεν χρειάζεται πλέον να εντυπωσιάσω τον σύζυγό μου».

Αλλά αυτό ακριβώς είναι που σας βάζει σε μπελάδες. Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο. Εάν έχετε ένα φυτό σπιτιού και δεν το ποτίζετε και δεν του δίνετε προσοχή, θα μαραθεί και θα πεθάνει, σωστά; Λοιπόν, οι γάμοι δεν διαφέρουν. Εάν παραμελήσετε τον σύντροφό σας και σταματήσετε να καταβάλλετε προσπάθεια, η οικειότητα στο γάμο θα αλλάξει επίσης.

Εθισμοί

Οι εθισμοί έρχονται σε πολλές μορφές. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά όταν ακούν αυτή τη λέξη. Και αυτά είναι σίγουρα τεράστια προβλήματα. Αλλά ένα άτομο μπορεί κυριολεκτικά να εθιστεί σε οτιδήποτε.

Θα μπορούσαν να εθιστούν σε βιντεοπαιχνίδια, ψώνια, εργασία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οτιδήποτε άλλο. Το θέμα είναι ότι αν έχουν εμμονή με κάτι άλλο εκτός από τη σύζυγό τους, τότε στρέφουν την προσοχή τους από το γάμο. Και όταν συμβεί αυτό, είναι αναπόφευκτο ότι θα επηρεάσει την οικειότητα στο γάμο.

Δείτε ακόμη Ευφάνταστοι τρόποι και Ιδέες για να Δωρίσετε Χρήματα, σε γάμους, βαφτίσεις και γιορτές!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παιδιά

Όταν οι γονείς τρέχουν πίσω από τα παιδιά τους που τα φροντίζουν όλη την ώρα, κουράζονται και εξαντλούνται. Αφήνει λίγο χρόνο για να μιλήσετε με τον σύζυγό σας και να βγείτε έξω. Έτσι, ενώ το να τρέχουν μικρά παιδιά στο σπίτι είναι υπέροχο, μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την οικειότητα στο γάμο σας.

Απιστία

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να είναι άπιστοι στους συζύγους τους αυτές τις μέρες.

Όταν ο ένας ή και οι δύο σύζυγοι έχουν μια σχέση οποιουδήποτε είδους, πάλι, στρέφεται εκτός γάμου. Αυτή είναι μια μορφή προδοσίας προς τον σύντροφό σας. Και φυσικά, τόσο η συναισθηματική όσο και η σωματική οικειότητα θα μειωθεί.

Εγωισμός

Όταν ο ένας ή και οι δύο άνθρωποι είναι εγωιστές και θέλουν συνεχώς να βρίσκουν τον δρόμο τους με λεπτούς χειρισμούς, τότε είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχει οικειότητα σε έναν γάμο.

Το πρόβλημα είναι ότι ο εγωιστής μερικές φορές δεν ξέρει καν ότι είναι εγωιστής. Και ακόμα κι αν τους το υποδείξει ο σύζυγός τους, μπορεί να μην συμφωνήσουν ή να μην αναγνωρίσουν ότι είναι αλήθεια.

Αλλά όταν ο εγωισμός συνεχίζεται σε έναν γάμο, τότε η δυσαρέσκεια θα δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Σύγκρουση

Δεν είναι η σύγκρουση από μόνη της που είναι το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι δύο άνθρωποι χειρίζονται τη σύγκρουση που κατατρώει την οικειότητα.

Για παράδειγμα, εάν και οι δύο νιώθετε ότι ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον για να «κερδίσετε» μια διαμάχη, τότε δεν μπορείτε να νιώσετε πολύ κοντά στον σύντροφό σας επειδή αισθάνεστε ότι είναι ο «εχθρός» σας.

Αλλά αν θέλετε να έχετε περισσότερη οικειότητα στο γάμο σας, τότε θα πρέπει να υιοθετήσετε πολύ πιο υγιεινούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Το να βλέπετε τον εαυτό σας ως ομάδα και να φτάσετε μαζί σε λύσεις με ήρεμο, ορθολογικό τρόπο θα δημιουργήσει έναν ισχυρότερο δεσμό.

Καθημερινή ρουτίνα

Τα ζευγάρια έχουν δουλειά, παιδιά, μαγείρεμα και πλυντήριο. Έτσι, είναι φυσιολογικό οι γάμοι να πέφτουν στη ρουτίνα της ζωής. Πρέπει να το κάνετε αλλιώς η ζωή σας δεν θα λειτουργήσει πολύ καλά, σωστά;

Αλλά μερικοί άνθρωποι βαριούνται πραγματικά τις ρουτίνες και λαχταρούν κάτι άλλο. Έτσι, αντί να σκέφτεστε νέους και δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε τον γάμο σας πιο συναρπαστικό, μερικές φορές οι άνθρωποι απλώς βαριούνται.

Ή, στρέφονται εκτός γάμου σε σχέσεις ή εθισμούς για να εμπλουτίσουν τη ζωή τους. Φυσικά, αυτό δεν κάνει τίποτα άλλο από το σκοτώνει την οικειότητα στο γάμο ακόμη περισσότερο.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 10 Λάθη στην Επιλογή Νυφικού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί να Προσθέσετε Λίγο Χυμό Λεμονιού στο Βράσιμο Αυγών

Γιατί να Προσθέσετε Λίγο Χυμό Λεμονιού στο Βράσιμο Αυγών

Γιατί Δεν Πρέπει ποτέ να Πίνετε Νερό Όρθιοι - Πώς επηρεάζεται το σώμα

Γιατί Δεν Πρέπει ποτέ να Πίνετε Νερό Όρθιοι – Πώς επηρεάζεται το σώμα