in , , , ,

Γιατί οι Άνθρωποι Φοράνε τις Βέρες Διαφορετικά στον Κόσμο

βέρες,προέλευση βερών,εμφάνιση βερών,περίεργα,χρήσιμα,γάμος,
βέρες,προέλευση βερών,εμφάνιση βερών,περίεργα,χρήσιμα,γάμος,

Μια βέρα μπορεί να υποδεικνύει εάν κάποιος είναι παντρεμένος και δίνει στοιχεία για τον τόπο διαμονής και την πολιτιστική του κληρονομιά. Το δάχτυλο στο οποίο φοριέται η βέρα, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη και το σχήμα της παίζουν σημαντικό ρόλο. Ευφάνταστοι τρόποι και Ιδέες για να Δωρίσετε Χρήματα, σε γάμους, βαφτίσεις και γιορτές!

Η προέλευση των βερών

Γιατί οι Άνθρωποι Φοράνε τις Βέρες Διαφορετικά στον Κόσμο

Δεν είναι σαφές πότε ξεκίνησε η παράδοση των βερών, αλλά πιστεύεται ότι εμφανίστηκε στην Αρχαία Αίγυπτο και την Ελλάδα. Αρχικά, οι βέρες κατασκευάζονταν από μίσχους φυτών, δέρμα και ελεφαντόδοντο, αλλά αργότερα το μέταλλο, ιδιαίτερα ο σίδηρος, αντικατέστησε αυτά τα υλικά. Οι άνδρες έδιναν περιστασιακά χρυσές ή ασημένιες βέρες στις νύφες τους ως ένδειξη εμπιστοσύνης. Τον δεύτερο αιώνα π.Χ., οι νύφες των Ρωμαίων είχαν 2 βέρες: μια χρυσή για δημόσιες περιστάσεις και μια σιδερένια για τις δουλειές του σπιτιού. Αυτό το έθιμο συνεχίστηκε για αρκετούς αιώνες.

Στο Μεσαίωνα, η βέρα έγινε μέρος της τελετής του γάμου. Στην Αναγέννηση, πλούσιοι άρχισαν να δίνουν διαμαντένιες βέρες για αρραβώνες αφού ο Αρχιδούκας Μαξιμιλιανός της Αυστρίας έδωσε μια στη Μαρία της Βουργουνδίας.

Η εξόρυξη διαμαντιών αυξήθηκε στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα, καθιστώντας τα πιο προσιτά για άτομα με χαμηλότερα εισοδήματα. Παρόλο που η παράδοση μειώθηκε στις αρχές του εικοστού αιώνα, η καμπάνια μάρκετινγκ της De Beers το 1938 επανέφερε την παράδοση μιας διαμαντένια βέρας.

Δείτε ακόμη 10 Λάθη στην Επιλογή Νυφικού

Η εμφάνιση των βερών

Ενώ οι παραδοσιακές βέρες είναι απλές, οι σύγχρονες περιλαμβάνουν πλέον ενθέματα και σκαλίσματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να φροντίζετε τη βέρα σας ανεξάρτητα από την εμφάνιση. Όσοι προτιμούν μοναδικά και εκλεπτυσμένα στυλ μπορεί να εκτιμήσουν τις βέρες Gimmal ή Claddagh.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Το Gimmal, που σημαίνει «δίδυμος» στα αρχαιά γαλλικά, είναι ένα δαχτυλίδι που αποτελείται από δύο ή τρεις ίδιες ζώνες. Κατά τον 16ο και τον 17ο αιώνα, αυτά τα δαχτυλίδια ήταν δημοφιλή στην Αγγλία, τη Γερμανία και άλλα μέρη της Ευρώπης. Τα δαχτυλίδια χωρίζονταν σε τμήματα και δίνονταν στο γαμπρό, τη νύφη και τον μάρτυρα ως σύμβολο της δέσμευσής τους.

Τα δαχτυλίδια Claddagh πήραν το όνομά τους από ένα μικρό ψαροχώρι στην Ιρλανδία όπου δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά. Έχουν δύο χέρια που κρατούν μια καρδιά με κορώνα. Αυτά τα δαχτυλίδια δίνονται συχνά ως δώρα σε μέλλουσες νύφες ή στενούς φίλους ως σύμβολο πίστης.

Το να φοράτε μια βέρα Claddagh έχει επίσης συμβολική σημασία. Εάν φοριέται στο αριστερό χέρι με την καρδιά προς τα έξω, σημαίνει αρραβώνα. Όταν φοριέται στο αριστερό χέρι με την καρδιά στραμμένη προς τον καρπό, σημαίνει ότι ο χρήστης είναι παντρεμένος. Φορώντας το δαχτυλίδι στο δεξί χέρι με την καρδιά στραμμένη προς τα μέσα σημαίνει ότι ο χρήστης είναι σε σχέση ή ερωτευμένος και φορώντας το με την καρδιά προς τα έξω δείχνει ότι είναι ελεύθερος.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης DIY: Φτιάξτε τη δική σας ανθοδέσμη γάμου σε χρόνο… dt!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κατασκευές κήπου από κορμούς,DIY κατασκευές κήπου από κούτσουρα,DIY κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,επαναχρησιμοποίηση,

33 Εύκολες Σπιτικές Κατασκευές Κήπου από Κορμούς και Κούτσουρα

ρουτίνα φροντίδα επιδερμίδας,φροντίδα επιδερμίδας,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Η Καλύτερη και Αποτελεσματική Ρουτίνα Φροντίδα Επιδερμίδας Σύμφωνα με τους Δερματολόγους