in , , , , , ,

Νερό με Φύλλα Δάφνης: Για την Απώλεια Βάρους, Την Πέψη, την Διούρηση

Νερό με Φύλλα Δάφνης: Για την Απώλεια Βάρους, Την Πέψη, την Διούρηση
Νερό με Φύλλα Δάφνης: Για την Απώλεια Βάρους, Την Πέψη, την Διούρηση

Το νερό με φύλλα δάφνης έχει γίνει ένα δημοφιλές ρόφημα τα τελευταία χρόνια, με πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους. Το νερό από φύλλα δάφνης γίνεται βράζοντας τα φύλλα δάφνης σε νερό και αφήνοντάς τα να βράσουν για λίγα λεπτά. 11 Καλύτερες Τροφές με Υψηλή Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες για Απώλεια Βάρους

Οφέλη από το Νερό με Φύλλα Δάφνης για την Απώλεια Βάρους

Εδώ είναι μερικά από τα πιθανά οφέλη του νερού με φύλλα δάφνης για απώλεια βάρους.

Βοηθά την πέψη

Τα φύλλα δάφνης περιέχουν ένζυμα που μπορούν να βοηθήσουν στη διάσπαση των τροφών και να βοηθήσουν στην πέψη. Η βελτίωση της πέψης μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά πιο αποτελεσματικά και να μειώσει το φούσκωμα, το οποίο μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους.

Ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα

Τα φύλλα δάφνης περιέχουν ενώσεις που μπορεί να βοηθήσουν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα μειώνοντας την αντίσταση στην ινσουλίνη. Η διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αύξησης της όρεξης και στη μείωση της λαχτάρας για ζαχαρούχα τρόφιμα.

Μειώνει τη φλεγμονή

Τα φύλλα δάφνης περιέχουν ενώσεις που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η φλεγμονή στο σώμα μπορεί να συμβάλει στην αύξηση βάρους, επομένως η μείωση της φλεγμονής μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Δρα ως διουρητικό

Τα φύλλα δάφνης είναι γνωστό ότι έχουν διουρητικές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της κατακράτησης νερού και του φουσκώματος. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ελαφρύτεροι και να μειώσετε το συνολικό σας βάρος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Τροφές που Μπορούν να Εμποδίσουν την Απώλεια Βάρους και 3 που Δεν Πρέπει να Τρώτε Ποτέ

Ενισχύει το μεταβολισμό

Τα φύλλα δάφνης περιέχουν ενώσεις που μπορεί να βοηθήσουν στην τόνωση του μεταβολισμού, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην καύση περισσότερων θερμίδων και στην απώλεια βάρους.

Λίγες θερμίδες

Το νερό από φύλλα δάφνης έχει λίγες θερμίδες και μπορεί να είναι μια υγιεινή εναλλακτική λύση στα ζαχαρούχα ποτά. Η κατανάλωση νερού από φύλλα δάφνης αντί για ζαχαρούχα ποτά μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της συνολικής πρόσληψης θερμίδων, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Το νερό από φύλλα δάφνης είναι πολύ εύκολο να γίνει και μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους. Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε και πότε να το καταναλώνετε.

Πάρτε 3-4 αποξηραμένα ή φρέσκα φύλλα δάφνης και πλύντε τα σωστά. Ρίξτε τα σε μια κατσαρόλα με νερό και αφήστε τα να βράσουν. Μόλις βράσει το νερό, αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 5-10 λεπτά. Σβήστε το μάτι και αφήστε το νερό να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Στραγγίξτε τα φύλλα δάφνης από το νερό και πιείτε το. Μπορείτε να καταναλώσετε νερό από φύλλα δάφνης είτε ζεστό είτε κρύο. Μερικοί άνθρωποι θέλουν επίσης να προσθέσουν ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή χυμό λεμονιού σε αυτό για πρόσθετη γεύση.

Μπορείτε να πιείτε νερό από φύλλα δάφνης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ωστόσο, είναι καλύτερο να το καταναλώνετε με άδειο στομάχι το πρωί για μέγιστα οφέλη. Η κατανάλωση του πριν από τα γεύματα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πέψη και να μειώσει την όρεξη.

Συνιστάται γενικά να καταναλώνετε νερό με φύλλα δάφνης για 4-6 εβδομάδες για να δείτε τυχόν αξιοσημείωτα αποτελέσματα όσον αφορά την απώλεια βάρους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με τις ατομικές συνθήκες υγείας και τους στόχους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η υπερβολική κατανάλωση νερού με φύλλα δάφνης μπορεί να έχει παρενέργειες όπως ερεθισμό του στομάχου, διάρροια και έμετο. Επιπλέον, οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και άτομα με ορισμένες παθήσεις υγείας, θα πρέπει να αποφεύγουν να καταναλώνουν νερό με φύλλα δάφνης χωρίς να συμβουλευτούν έναν επαγγελματία υγείας.

Η κατανάλωση νερού από φύλλα δάφνης από μόνη της δεν είναι πιθανό να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια βάρους και θα πρέπει να συνδυάζεται με υγιεινή διατροφή και άσκηση. Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν αλλεργική αντίδραση στα φύλλα δάφνης, επομένως είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο πρόγραμμα απώλειας βάρους ή πρόσληψη συμπληρώματος.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 15 Τροφές που Καίνε Λίπος και Επιταχύνουν την Απώλεια Βάρους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποια Είναι η Φυσιολογική Αρτηριακή Πίεση για την Ηλικία σας - Πίνακας Ανά Ηλικία για Άνδρες Και Γυναίκες

Ποια Είναι η Φυσιολογική Αρτηριακή Πίεση για την Ηλικία σας – Πίνακας Ανά Ηλικία για Άνδρες Και Γυναίκες

Γιατί Πρέπει να Τρώτε Πάντα τα Ακτινίδια με τη Φλούδα

Γιατί Πρέπει να Τρώτε Πάντα τα Ακτινίδια με τη Φλούδα