Το ακτινίδιο: ένα πράσινο φρούτο με μια περίεργη, τριχωτή, καφέ φλούδα γύρω του. Είναι ένα νόστιμο φρούτο και πολύ υγιεινό, γεμάτο βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη C και πολύ κάλιο. Θέλετε όμως να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ακτινίδια; Τότε θα πρέπει να φάτε και τη φλούδα! Το Μυστικό της Γιαγιάς για να Διατηρήσετε Φρούτα για ένα Χρόνο Χωρίς Ψυγείο
Ο καρπός του ακτινιδίου είναι πολύ υγιεινός, αλλά η φλούδα του είναι επίσης το ίδιο. Είναι γεμάτη φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην πέψη και έχουν θετική επίδραση στη χοληστερόλη. Η κατανάλωση της τριχωτής φλούδας δέρματος δεν ακούγεται ελκυστική στους περισσότερους ανθρώπους, επειδή δεν έχει ακριβώς ωραία γεύση.
Λοιπόν, πώς μπορείτε να την καταναλώσετε χωρίς να αηδιάσετε; Βουρτσίστε τις τρίχες από το δέρμα και ξεπλύνετε καλά το ακτινίδιο κάτω από το νερό. Μπορείτε επίσης να κόψετε το ακτινίδιο με τη φλούδα του και να προσθέσετε τα κομμάτια σε ένα smoothie.
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί Αν Τρώτε Ντομάτες Καθημερινά