in , , ,

Μέλι Χωρίς Μέλισσες: Γίνεται – Φτιάξτε το Δικό σας Μέλι Με… Μήλα!

μέλι χωρίς μέλισσες,μέλι από μήλα,vegan διατροφή,vegan μέλι,συμβουλές διατροφής,γλυκιές δημιουργίες,νόστιμες δημιουργίες,
Φτιάξτε το Δικό σας Μέλι Χωρίς Μέλισσες

Το μέλι είναι μια υπέροχη γαρνιτούρα για πολλά γεύματα και σνακ. Ωστόσο, μπορεί να μην θέλετε πάντα να τρώτε μέλι από μέλισσες με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε λόγω διατροφικών περιορισμών είτε λόγω προσωπικών προτιμήσεων. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε μέλι χωρίς μέλισσες, φιλικό προς τους βίγκαν που εξακολουθεί να έχει υπέροχη γεύση και είναι θρεπτικό. Φθηνά Γλυκαντικά Στο Μέλι: Σχεδόν οι Μισές Συσκευάσεις Μελιού Περιείχαν κυρίως Σιρόπι Ρυζιού, Σίτου ή Ζαχαρότευτλων σε Έρευνα

Φτιάξτε το Δικό σας Μέλι Χωρίς Μέλισσες

Γιατί το φυσικό μέλι δεν είναι βίγκαν

Κάποιοι μπορεί να εκπλαγούν όταν μάθουν ότι το φυσικό μέλι που προέρχεται από τις μέλισσες δεν είναι, στην πραγματικότητα, βίγκαν. Ωστόσο, επειδή συλλέγεται από μέλισσες – ένα ζωντανό πλάσμα – δεν ταιριάζει με την βιγκάν διατροφή. Ευτυχώς είναι δυνατή μια εναλλακτική λύση χωρίς μέλισσες. Αυτή η εναλλακτική χρησιμοποιεί μήλα—ένα υγιεινό φρούτο με πολλές θρεπτικές ιδιότητες.

Τα οφέλη των μήλων

Ξέρετε το παλιό ρητό, «ένα μήλο την ημέρα κρατά τον γιατρό μακριά». Αλλά μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι αυτό που κάνει ένα μήλο τόσο υγιές που μπορεί να αποτρέψει τις ασθένειες. Λοιπόν, περιέχουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και διαιτητικές ίνες. Η τακτική κατανάλωση μήλων έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πρόληψη της άνοιας και βοηθά στη νευρολογική σας υγεία. Η κατανάλωσή τους σε τακτική βάση είναι επίσης υγιής για την καρδιά και βοηθά στη διατήρηση της χοληστερόλης σε υγιή επίπεδα.

Πως να φτιάξετε μέλι χωρίς μέλισσες

Για να φτιάξετε μέλι χωρίς μέλισσες, θα χρειαστείτε οκτώ μεσαίου μεγέθους μήλα, ένα φλιτζάνι νερό, ένα φλιτζάνι ζάχαρη και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού.

Κόψτε τα μήλα

Αρχικά, κόψτε τα μήλα σε μικρά κομμάτια. Μην τα ξεφλουδίζετε, καθώς οι φυσικές και ινώδεις ιδιότητες των κομματιών βοηθούν στη δημιουργία της επιθυμητής συνοχής του μελιού. Βγάζετε τους σπόρους από τα κομμάτια μήλου καθώς κόβετε.

Βάλτε στο μπλέντερ τα μήλα

Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα κομμάτια μήλου σε μπλέντερ με ένα φλιτζάνι νερό. Ανακατέψτε μέχρι τα μήλα να γίνουν ένας χοντροκομμένος πουρές. Σκοπεύετε να φτιάξετε χυμό μήλου, οπότε μην ανησυχείτε αν τα κομμάτια στον πουρέ είναι αρκετά μεγάλα. Αυτό θα σας βοηθήσει να στραγγίσετε πιο εύκολα τον χυμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί εάν Τρώτε Μέλι πριν Κοιμηθείτε

Σούρωστε το χυμό

Με ένα σουρωτήρι για να διαχωρίσετε τον πολτό από τον χυμό. Με αυτή την ποσότητα μήλων, θα πρέπει να λάβετε με περίπου δύο φλιτζάνια χυμό.

Ανακατέψτε και βράστε

Τώρα θέλετε να δώσετε στο χυμό σας μια πιο σιροπιαστή υφή, καθώς αυτό μιμείται καλύτερα το μέλι. Το πρώτο βήμα για να το πετύχετε είναι να αναμείξετε το χυμό μήλου που φτιάξατε με το κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και ένα φλιτζάνι ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Βάλτε αυτό το μείγμα να βράσει. Μόλις συμβεί αυτό, χαμηλώστε τη θερμοκρασία σε μέτρια και αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει.

Αφήστε το μείγμα να συμπυκνωθεί

Συνεχίστε αφήνοντας το μείγμα να σιγοβράσει, μειώνοντας το ζουμί και κάνοντας το μείγμα να πήξει. Παρακολουθήστε προσεκτικά την κατσαρόλα. Σταματήσετε αυτή τη διαδικασία μόλις το μείγμα φτάσει στην επιθυμητή πυκνότητα. Αν αφήσετε την κατσαρόλα να σιγοβράσει πολύ, το σιρόπι θα βράσει και θα δημιουργήσει ένα κολλώδες χάος, οπότε προσέξτε να μην συμβεί αυτό.

Αφήστε το μείγμα να κρυώσει

Τώρα, ρίξτε το μέλι σας σε ένα δοχείο ασφαλές για τη θερμότητα και αφήστε το να κρυώσει. Μόλις γίνει αυτό, απολαύστε το μέλι χωρίς μέλισσες όπως εσείς επιλέξετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μέλι από μήλα

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το μέλι από μήλα που είναι νόστιμοι και θρεπτικοί.

Ρίξτε το πάνω από τα φρούτα

Θέλετε να κάνετε το πρωινό σας μπολ με φρούτα ακόμα πιο γλυκό; Ρίξτε λίγο μέλι από μήλα πάνω από ένα μπολ με φράουλες, πεπόνι και μούρα. Ανακατέψτε με granola και θα έχετε καλό ενέργεια για την ημέρα και ένα νόστιμο πρωινό.

Προσθέστε το στην πίτσα

Είτε τρώτε κανονική είτε vegan πίτσα, το μέλι έχει γίνει ένας ενδιαφέρον τρόπος για να προσθέσετε κάτι γλυκό σε ένα αλμυρό γεύμα. Λίγο μέλι θα δώσει την τέλεια αντίθεση για αυτό το πιάτο.

Προσθέστε το στο τσάι

Χρησιμοποιήστε το μέλι από μήλα με τον παραδοσιακό τρόπο! Προσθέστε το στο τσάι σας για κάτι αναζωογονητικό και ανακουφιστικό ταυτόχρονα.

Ως άλειμμα ψωμιού

Μερικές φορές έχετε τη διάθεση για ένα ζυμωτό κομμάτι ψωμί. Προσθέστε λίγο μέλι από μήλα για να απολαύσετε κάτι γλυκό.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Το Ακατέργαστο Μέλι Μανούκα Σκοτώνει Κάθε Βακτήριο Συμπεριλαμβανομένων των Ανθεκτικών στα Αντιβιοτικά Υπερμικροβίων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σιφόνι τουαλέτας που Βρωμοκοπάει: Έτσι Θα Το Καθαρίσετε Από Υγρασία, Μούχλα Και Οσμές

Σιφόνι τουαλέτας που Βρωμοκοπάει: Έτσι Θα Το Καθαρίσετε Από Υγρασία, Μούχλα Και Οσμές [ΒΙΝΤΕΟ]

μακιγιάζ για γυαλιά,συμβουλές μακιγιάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

Συμβουλές για Άψογο Μακιγιάζ «Πίσω από τα Γυαλιά»