in , , ,

Συμβουλές για Άψογο Μακιγιάζ «Πίσω από τα Γυαλιά»

μακιγιάζ για γυαλιά,συμβουλές μακιγιάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,
μακιγιάζ για γυαλιά,συμβουλές μακιγιάζ,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

Τα γυαλιά μπορεί να είναι μια τολμηρή δήλωση μόδας, αλλά παρουσιάζουν επίσης κάποιες προκλήσεις μακιγιάζ. Οι μουτζουρωμένοι φακοί, η μεταφορά του μακιγιάζ στους σκελετούς και η προσπάθεια να φτιάξετε τα μάτια σας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη δουλειά. Μερικά έξυπνα κόλπα μακιγιάζ θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια εκπληκτική εμφάνιση «πίσω από τα γυαλιά». 10 Έξυπνα Κόλπα Μακιγιάζ για να Λάμπετε Συνέχεια

Προετοιμάστε το δέρμα σας

Πριν κάνετε μακιγιάζ, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά το δέρμα σας. Ξεκινήστε με ένα καθαρό, ενυδατωμένο πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε ένα primer για να δημιουργήσετε μια λεία βάση, η οποία βοηθά το μακιγιάζ να κολλάει καλύτερα και να παραμένει στη θέση του όλη την ημέρα. Επίσης, μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε την περιοχή κάτω από τα μάτια σας για να αποτρέψετε το τσάκισμα του κονσίλερ.

Το σωστό μέικ-απ

Συμβουλές για Άψογο Μακιγιάζ «Πίσω από τα Γυαλιά»

Η επιλογή του σωστού μέικ-απ είναι το κλειδί για ένα άψογο μακιγιάζ πίσω από τα γυαλιά σας. Προτιμήστε μια ματ φόρμουλα μεγάλης διάρκειας για να καταπολεμήσετε τυχόν λάμψη που μπορεί να δημιουργηθεί στη γέφυρα της μύτης ή στα μάγουλά σας όπου ακουμπούν τα γυαλιά. Φροντίστε να αναμείξετε καλά το μέικ-απ σας για να αποφύγετε τυχόν σκληρές γραμμές ή ανομοιόμορφη κάλυψη.

Χρησιμοποιείστε σοφά το κονσίλερ

Για να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους και να εξασφαλίσετε ότι τα μάτια σας λάμπουν πίσω από τους φακούς, χρησιμοποιήστε ένα κρεμώδες κονσίλερ που είναι μία ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σας. Απλώστε το σε σχήμα τριγώνου κάτω από τα μάτια σας και ανακατέψτε το. Αυτή η τεχνική όχι μόνο κρύβει αλλά και τονίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια σας.

Σταθεροποίηση μακιγιάζ με πούδρα

Η σταθεροποίηση του μακιγιάζ σας με μια ημιδιαφανή πούδρα είναι απαραίτητη για να αποτρέψετε τα γυαλιά σας από το να μουτζουρώσουν ή να μεταφέρουν το μακιγιάζ. Εστιάστε στις περιοχές όπου τα γυαλιά σας αγγίζουν το πρόσωπό σας, όπως η γέφυρα της μύτης σας και τα πλαϊνά των μάγουλων σας.

Δείτε ακόμη 8 Λάθη Μακιγιάζ που Χαλάνε την Εμφάνισή σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλαισιώστε τα φρύδια σας

Τα καλά περιποιημένα φρύδια μπορούν να σας βοηθήσουν να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας και να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή πούδρα φρυδιών για να ορίσετε τα φρύδια σας, διατηρώντας τα τακτοποιημένα και ισορροπημένα. Αποφύγετε να τα κάνετε πολύ βαριά, καθώς μπορεί να υπερνικήσει τα γυαλιά σας.

Τονισμός ματιών

Ο τονισμός των ματιών σας είναι το κλειδί όταν φοράτε γυαλιά. Εφαρμόστε ουδέτερες σκιές ματιών για να δημιουργήσετε βάθος και διάσταση. Χρησιμοποιήστε eyeliner για να καθορίσετε τη γραμμή των βλεφαρίδων σας, κάνοντας τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Σκεφτείτε να κάνετε κατσαρές τις βλεφαρίδες σας και να χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα που δίνει όγκο για να ανοίξετε περισσότερο τα μάτια σας.

Μην ξεχνάτε το ρουζ

Ένα άγγιγμα ρουζ στα μήλα των μάγουλων σας μπορεί να προσθέσει ένα υγιές χρώμα στο πρόσωπό σας. Απλώστε το ελαφρώς ψηλότερα στα ζυγωματικά σας για να δημιουργήσετε ένα ανυψωμένο αποτέλεσμα. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε, καθώς τα γυαλιά μπορούν να μεγεθύνουν το μακιγιάζ.

Διακριτικά χείλια

Δεδομένου ότι τα μάτια σας είναι ήδη το επίκεντρο, προτιμήστε ένα διακριτικό χρώμα χειλιών. Ένα nude ή ανοιχτό ροζ κραγιόν ή γυαλιστερό μπορεί να συμπληρώσει τη συνολική σας εμφάνιση. Έχετε μαζί σας ένα balm για να αποφύγετε τα ξηρά χείλη, ειδικά εάν βρίσκεστε σε κλιματιζόμενο ή θερμαινόμενο περιβάλλον.

Σταθεροποιητικό σπρέι

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα σταθεροποιητικό σπρέι για να κλειδώσετε τα πάντα στη θέση τους. Αυτό το βήμα διασφαλίζει ότι το μακιγιάζ σας παραμένει άψογο όλη την ημέρα, ακόμα και πίσω από τα γυαλιά.

Καθημερινή φροντίδα

Να έχετε μαζί σας στυπόχαρτα και ένα μικρό πινέλο μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τυχόν λιπαρότητα ή μουτζούρες στο μακιγιάζ που προκαλούνται από τα γυαλιά σας.

Το να φοράτε γυαλιά δεν πρέπει να σας εμποδίζει να επιτύχετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το μακιγιάζ. Με τις κατάλληλες τεχνικές και προϊόντα, μπορείτε να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά και να κάνετε τα μάτια σας να λάμπουν μέσα από τους φακούς.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μακιγιάζ Χωρίς Επαγγελματική Βοήθεια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μέλι χωρίς μέλισσες,μέλι από μήλα,vegan διατροφή,vegan μέλι,συμβουλές διατροφής,γλυκιές δημιουργίες,νόστιμες δημιουργίες,

Μέλι Χωρίς Μέλισσες: Γίνεται – Φτιάξτε το Δικό σας Μέλι Με… Μήλα!

μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,

Πάντα Μέσα Στην Μόδα: Πώς να Δείχνετε Πάντα Μοντέρνες με Ευκολία