in , , , ,

10 Έξυπνα Κόλπα Μακιγιάζ για να Λάμπετε Συνέχεια

κόλπα μακιγιάζ,κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
κόλπα μακιγιάζ,κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Υπάρχουν τόσα πολλά ακριβά εργαλεία και κόλπα που οι επαγγελματίες μακιγιάζ και εταιρείες προσπαθούν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά. Ωστόσο, δεν χρειάζονται πολλά από αυτά, καθώς υπάρχουν 10 εύκολα αλλά απίστευτα χρήσιμα δωρεάν κόλπα μακιγιάζ για να τα συμπεριλάβετε στη ρουτίνα περιποίησή σας. 8 Λάθη Μακιγιάζ που Χαλάνε την Εμφάνισή σας

Εφαρμόστε κονσίλερ σε τρίγωνο.

© somakemeupbeforeyougogo / blogspot

Όταν απλώνετε το concealer σας σε σχήμα τριγώνου κάτω από τα μάτια σας, η σκοτεινή περιοχή καλύπτεται πιο φυσικά και πλήρως, αντί να αφήνει κουκκίδες σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Ευθυγραμμίστε τα χείλη σας με ένα πιο σκούρο μολύβι.

Χρησιμοποιώντας ένα πιο σκούρο μολύβι και ένα πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν, θα πετύχετε μια όψη με πολύ πιο γεμάτα και σαρκώδη χείλη, καθώς θα τονιζόταν το κέντρο του στόματός σας.

Σκουπίστε τα χείλη σας για έξτρα μακράς διάρκειας κραγιόν.

© somakemeupbeforeyougogo / blogspot

Για να κάνετε το κραγιόν σας να διαρκεί για πάντα, δοκιμάστε αυτό το απλό κόλπο: αφού εφαρμόσετε λίγο concealer ή primer για τα χείλη και στη συνέχεια κραγιόν, σκουπίστε τα χείλη σας με μια χαρτοπετσέτα ή στυπόχαρτο. Στη συνέχεια, εφαρμόστε άλλη μια στρώση κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε ένα είδος προστατευτικού στρώματος, που θα κάνει το κραγιόν σας να παραμείνει ανέπαφο για περισσότερο.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την τεχνική σκιάς ματιών για τα βλέφαρα.

Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα χρησιμοποιώντας πιο σκούρα σκιά ματιών στο χαμηλότερο μέρος του βλεφάρου σας, στη συνέχεια ανακατέψτε την με μια πιο ανοιχτή σκιά ματιών και περάστε την με την πιο ανοιχτόχρωμη στο επάνω μέρος του βλεφάρου κοντά στο κόκκαλο του φρυδιού. Με αυτόν τον τρόπο, τα βλέφαρά σας θα φαίνονται πολύ πιο ανοιχτά.

Χρησιμοποιήστε λευκό ή στο χρώμα του δέρματος eyeliner στην ίσαλο γραμμή.

© backtoblackeyes / instagram, © backtoblackeyes / instagram

Για να ανοίξετε τα μάτια σας και να τα κάνετε να φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λευκό ή στο χρώμα του δέρματος eyeliner στην ίσαλο γραμμή για να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση μεγαλύτερων ματιών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μακιγιάζ Χωρίς Επαγγελματική Βοήθεια

Χρησιμοποιήστε κόκκινο κραγιόν για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους.

Χρησιμοποιήστε κόκκινο κραγιόν κάτω από τα μάτια σας για να διορθώσετε τους μαύρους κύκλους. Χρησιμοποιώντας μόνο concealer, απλώς φωτίζετε την περιοχή κάτω από τα μάτια, αλλά δεν την κάνετε να φαίνεται λιγότερο γκρίζα και κουρασμένη. Εκεί είναι χρήσιμο το κόκκινο κραγιόν. Θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πολύ πιο υγιή και λιγότερο κουρασμένα.

Χρησιμοποιήστε οφθαλμικές σταγόνες για να φτιάξετε την αγαπημένη σας ξεραμένη μάσκαρα.

© Wikimedia Commons

Καθώς οι οφθαλμικές σταγόνες είναι, προφανώς, απολύτως ασφαλείς για τα μάτια σας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να ενυδατώσετε τη μάσκαρα σας. Είναι απαλλαγμένο από βακτήρια, σε αντίθεση με το νερό, και μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε αδιάβροχη μάσκαρα. Απλώς μην προσθέτετε πολύ, διαφορετικά η μάσκαρα σας θα είναι σε όλο σας το πρόσωπο.

Χρησιμοποιήστε την τεχνική contouring που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, υπάρχουν πολλά σχήματα προσώπου με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και πρέπει να ακολουθήσετε ένα περίγραμμα κατάλληλο για το δικό σας. Βρείτε λοιπόν το σχήμα του προσώπου σας και ελέγξτε τι είναι καλύτερο για εσάς.

Τονίστε τα φρύδια σας και τις γωνίες των ματιών σας.

Θα εκπλαγείτε από το πόσο φωτεινό είναι το πρόσωπό σας με ένα μικρό άγγιγμα highlighter στα φρύδια και στις γωνίες των ματιών σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά φανταστείτε πόσο πιο ανοιχτά θα φαίνονται τα μάτια σας επίσης.

Κάντε το περίγραμμα της μύτης σας.

Μπορεί να ακούγεται ξεκαρδιστικό σε μερικούς ανθρώπους, αλλά πολλές γυναίκες είναι τρομερά ανασφαλείς λόγω της μύτης τους. Ωστόσο, αυτή η ανασφάλεια μπορεί εύκολα να διορθωθεί, διαμορφώνοντας το περίγραμμα της μύτης σας έτσι ώστε να φαίνεται πολύ μικρότερη και πιο χαριτωμένη.

Δείτε επίσης 9 Καθημερινά Κόλπα Ομορφιάς και Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 84

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εναλλακτικές χρήσεις πατάτας,κόλπα με πατάτες,συμβουλές για πάτατες,χρήσιμα,

13 Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε τις Πατάτες που Ελάχιστοι Γνωρίζουν

DIY καθαριστικό ντουλαπιών κουζίνας,σπιτικό καθαριστικό ντουλαπιών,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,

Λαμπερά Ντουλάπια Κουζίνας: Εύκολο Σπιτικό Καθαριστικό με Υλικά που Έχεις στο Σπίτι