in , ,

Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μακιγιάζ Χωρίς Επαγγελματική Βοήθεια

τέλειο μακιγιάζ,επιλογή μακιγιάζ,συμβουλές μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μακιγιάζ Χωρίς Επαγγελματική Βοήθεια

Η επιλογή του σωστού μακιγιάζ κάνει θαύματα όταν πρόκειται για την βελτίωση των φυσικών σας χαρακτηριστικών. Αλλά μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι μερικές φορές όταν χρησιμοποιείτε το ίδιο μακιγιάζ σε ένα άλλο άτομο του ίδιου τόνου δέρματος, το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται διαφορετικό. Ο ένοχος εδώ είναι ο υπότονος του δέρματος. 10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

Μάθετε τη διαφορά μεταξύ φυσικού τόνου και υποτόνου.

© shutterstock.com, © shuterstock.com

2 άτομα που έχουν τον ίδιο φυσικό τόνο δέρματος μπορεί να έχουν διαφορετικούς υποτόνους. Αυτός είναι ο λόγος που ορισμένες αποχρώσεις καλλυντικών, όπως το μέικ-απ, φαίνονται διαφορετικά πάνω τους.

  • Ο τόνος είναι αυτό που βλέπετε στην επιφάνεια του δέρματος, που συνήθως περιγράφεται ως ιβουάρ, ανοιχτόχρωμο, μεσαίο, μελαμψό ή σκούρο.
  • Ο υποτόνος είναι το χρώμα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, το οποίο μπορεί να εμπίπτει στις κατηγορίες του θερμού, του ουδέτερου και του ψυχρού.

Κατανοήστε τους θερμους,ουδέτερους και ψυχρούς τόνους.

© Steve Granitz/WireImage/Getty Images, © Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment/Getty Images

Είναι ένας μύθος ότι οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες έχουν αυτόματα ψυχρούς υποτόνους και ότι οι πιο σκούροι τόνοι έχουν θερμούς υποτόνους. Ένα άτομο με ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορεί να έχει θερμό υποτόνο, ενώ κάποιος με πιο σκούρο χρώμα μπορεί να έχει ψυχρό υποτόνο.

© Kristin Callahan/Everett Collection / East News, © Grosby Group/East News
  • Εάν έχετε μια ροζ, κοκκινωπή ή γαλαζωπή απόχρωση, τότε έχετε έναν ψυχρό υποτόνο.
  • Έχετε μια κιτρινωπή, ροδακινί ή χρυσαφένια λάμψη; Τότε έχετε ένα θερμό υποτόνο.
  • Εάν έχετε ένα ισόποσο μείγμα και των δύο, τότε ο υποτόνος σας κλίνει στο ουδέτερο.

Βρείτε τον υποτόνο σας με απλό τρόπο.

© shutterstock.com

Μπορείτε εύκολα να καθορίσετε τον υποτόνο σας χωρίς να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία μακιγιέρ. Υπάρχουν μερικές απλές δοκιμές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι.

  • Το τεστ φλεβών: Οι πρασινωπές φλέβες σημαίνουν ότι έχετε θερμό υποτόνο. Οι μοβ ή γαλαζωπές φλέβες υποδηλώνουν έναν πιο ψυχρό υποτόνο. Ένας συνδυασμός και των δύο χρωμάτων σημαίνει ότι έχετε έναν ουδέτερο τόνο.
  • Το τεστ κοσμήματος: Δείτε τη κοσμηματοθήκη σας. Σας αρέσουν περισσότερο τα χρυσά επειδή σας φαίνονται καλύτερα; Τότε έχετε έναν θερμό υποτόνο. Όσοι έχουν ψυχρό υποτόνο τείνουν να προτιμούν τα ασημένια κοσμήματα.
  • Το τεστ στον ήλιο: Παρατηρήστε πώς αντιδρά το δέρμα σας στην έκθεση στον ήλιο. Τα άτομα με θερμό υποτόνο συνήθως αποκτούν μια χρυσαφένια λάμψη, ενώ αυτά με ψυχρό υποτόνο γίνονται κόκκινα ή ροζ και καίγονται εύκολα κάτω από πολύ ήλιο.
  • Το τεστ του λευκού πουκάμισου: Ανοίξτε την ντουλάπα σας. Βλέπετε πολλά λευκά ρούχα; Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι φαίνονται καταπληκτικά με τον ψυχρό σας υποτόνο. Όσοι έχουν πιο θερμούς υποτόνους κλίνουν περισσότερο προς τις υπόλευκες, τις καστανές και τις καφέ αποχρώσεις.

Δείτε ακόμη 5 Επαγγελματικά Κόλπα Μακιγιάζ για Makeover σε 5 Λεπτά

Αν έχετε θερμό υποτόνο, δοκιμάστε αυτό.

© Steven Ferdman/Everett Collection/East News, © Elizabeth Goodenough/Everett Collection/East News
  • Μέικ-απ: Χρησιμοποιήστε ένα που είναι ελαφρώς κίτρινο. Αυτά είναι που συνήθως γράφουν χρυσό, μελί ή ζεστό μπεζ στην ετικέτα.
  • Κραγιόν: Φορέστε αποχρώσεις όπως έντονο πορτοκαλί, κόκκινο του τούβλου ή τερακότα για να τονίσετε την εσωτερική σας λάμψη.
  • Ρουζ: Εφαρμόστε πορτοκαλί ή κόκκινο ρουζ για να βελτιώσετε τον τόνο σας.

Εάν έχετε ψυχρό τόνο, δοκιμάστε αυτό.

© Grosby Group/East News, © Grosby Group/East News
  • Μέικ-απ: Ένα με ροζ απόχρωση είναι ο καλύτερός σας φίλος. Πολλές εταιρίες καλλυντικών βάζουν επίσης “C” στην ετικέτα για να υποδείξουν ότι προορίζεται για ψυχρό δέρμα.
  • Κραγιόν: Οι γαλαζωπές, οι μωβ και οι αποχρώσεις με βάση τα μούρα, όπως το δαμασκηνί και το κόκκινο κερασί, είναι μια ασφαλής επιλογή.
  • Ρουζ: Χρησιμοποιήστε θερμό ροδακινί ή απαλό ροζ ρουζ.

Αν έχετε ουδέτερο τόνο, δοκιμάστε αυτό.

© Kristin Callahan/Everett Collection/East News, © Genin Nicolas/ABACA/Abaca/East News
  • Μέικ-απ: Επιλέξτε αποχρώσεις που δεν είναι πολύ ροζ ή πολύ κίτρινες. Ορισμένες μάρκες βάζουν επίσης “N” στις ετικέτες τους για ουδέτερους τόνους.
  • Κραγιόν: Εάν έχετε έναν φυσικό τόνο, οι ροζ αποχρώσεις θα φαίνονται υπέροχες. Για πιο σκούρες επιδερμίδες, οι μοβ και οι αποχρώσεις μούρων θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό χαμόγελο.
  • Ρουζ: Είστε τυχερές γιατί οποιαδήποτε απόχρωση θα σας κολακεύει, αν και οι πιο απαλές αποχρώσεις είναι μια ασφαλής επιλογή.

Δείτε επίσης Μακιγιάζ μετά τα 50: Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ακατέργαστο ξύλο,διακόσμηση σπιτιού με ακατέργαστο ξύλο,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

34 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Ακατέργαστο Ξύλο

τζάκια αντίκες,διακόσμηση με τζάκια αντίκες,ιδέες διακόσμησης με τζάκια αντίκες,διακόσμηση σπιτιού

29 Υπέροχες Ιδέες για Τζάκια Αντίκες