in ,

10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

κανόνες ομορφιάς χωρίς μακιγιάζ,ομορφιά χωρίς μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

Η φυσικότητα ήταν πάντα τάση στην ομορφιά. Σήμερα πολλές γυναίκες ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να εφαρμόσουν το μακιγιάζ τους για να φαίνονται σαν να μην φοράνε καθόλου. Αλλά η τήρηση ορισμένων κανόνων ομορφιάς μπορεί να σας βοηθήσει να φαίνεστε υπέροχες χωρίς να χρησιμοποιείτε κανένα προϊόν στο πρόσωπό σας. 6 Προϊόντα Ομορφιάς που Όλοι Χρησιμοποιούν Λάθος

Κάντε τα φρύδια σας να φαίνονται τέλεια

© instagram

Σε ένα πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, τα φρύδια γίνονται αναπόφευκτα το επίκεντρο της προσοχής. Δώστε σχήμα στα φρύδια. Εάν χρειάζεται, βάψτε τα φρύδια με βαφή ή χέννα. Όταν επιλέγετε το χρώμα, φροντίστε να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών. Εάν δεν έχετε πυκνά φρύδια, εφαρμόστε ένα μείγμα καστορέλαιου και βιταμίνης Α στα φρύδια καθημερινά. Μετά από μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσετε την εκπληκτική μεταμόρφωση των φρυδιών σας.

Δώστε έμφαση στα μάτια

© reddit

Για να κάνετε το βλέμμα σας πιο «πλατύ», τυλίξτε τις βλεφαρίδες με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων και στη συνέχεια απλώστε σε αυτές διάφανο τζελ. Μπορείτε ακόμη να τοποθετήσετε επεκτάσεις βλεφαρίδων.

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ξεκινήστε αναθεωρώντας τη διατροφή σας. Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να είναι αποτέλεσμα ανεπάρκειας σιδήρου ή βιταμινών Β στο σώμα σας (το συκώτι και το κόκκινο κρέας περιέχουν μεγάλες ποσότητες από αυτά). Επιλέξτε κρέμες ματιών με λευκαντικό αποτέλεσμα ή με ρετινόλη. Οι κρύες κομπρέσες με μέντα ή πράσινο τσάι είναι επίσης πολύ χρήσιμες.

Λευκάνετε τα δόντια

© polyvore

Ένα λαμπερό χαμόγελο προσθέτει σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει να φαίνεστε ελκυστικές. Χρησιμοποιήστε λευκαντική οδοντόκρεμα, ειδικά μετά την κατανάλωση καφέ ή κρασιού. Αλλά θυμηθείτε να μην την χρησιμοποιείτε υπερβολικά καθώς μπορεί να είναι αρκετά σκληρή. Εάν τα δόντια σας είναι φυσικά γκρίζα ή κίτρινα, κάντε επαγγελματική λεύκανση.

Μην ξεχνάτε τα χείλη

© imgur

Η διατροφή, η ενυδάτωση και η λογική απολέπιση δεν είναι σημαντικές μόνο για το πρόσωπο αλλά και για τα χείλη. Χρησιμοποιήστε lip balms που μερικές φορές μπορούν να αντικατασταθούν με ελαιόλαδο ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό λάδι. Μια φορά την εβδομάδα κάντε μασάζ στα χείλη με μια μαλακή οδοντόβουρτσα ή με τα δάχτυλα – θα πρέπει να τα βρέξετε και να τα βουτήξετε σε ζάχαρη προηγουμένως.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φροντίστε τα μαλλιά

© imgur

Το θαμπό χρώμα μαλλιών και ένα κούρεμα που έγινε πριν από πολύ καιρό δεν είναι πραγματικά ευεργετικά για πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ. Επιλέξτε απλά στυλ μαλλιών και φυσικά χρώματα, καθώς πιο δραστικές επιλογές θα ήταν ασύμβατες με μια φυσική εμφάνιση. Κόβετε τακτικά την ψαλίδα, χρησιμοποιείτε προϊόντα με θερμική προστασία και μην υπερβάλλετε με τα προϊόντα styling. Το λάδι καρύδας μπορεί να προσθέσει λάμψη στα μαλλιά. Βοηθά επίσης στην καταπολέμηση της πιτυρίδας, της ξηρότητας και άλλων προβλημάτων. Το ξέπλυμα των μαλλιών με βραστά εκχυλίσματα βοτάνων (φασκόμηλο και φλοιός δρυός για μελαχρινές, χαμομήλι και τίλιο για ξανθές) κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά.

Δείτε ακόμα 11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό

© weheartit

Η υπεριώδης ακτινοβολία αυξάνει κατά πολύ την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων και άλλων δυσάρεστων συνεπειών της γήρανσης. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε καρκίνο του δέρματος και τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορεί να επηρεαστούν περισσότερο. Επομένως, τα προϊόντα με SPF πρέπει να χρησιμοποιούνται όχι μόνο το καλοκαίρι στην παραλία αλλά όλο το χρόνο.

Εστιάστε στο δέρμα

© paparazzi

Οι κοσμητολόγοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να πλένετε το πρόσωπο περισσότερες από 2 φορές την ημέρα. Και είναι ακόμα καλύτερο να το κάνετε αυτό μόνο πριν πάτε για ύπνο. Το πρωί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό γαλάκτωμα, λοσιόν ή ένα παγάκι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην τρίβετε πολύ το δέρμα καθώς τέτοιες διαδικασίες μπορεί να είναι αρκετά σκληρές. Είναι επίσης χρήσιμο να φτιάχνετε μάσκες προσώπου (για παράδειγμα μια μάσκα λευκού πηλού) μία φορά την εβδομάδα. Και αν το δέρμα σας δεν είναι πολύ ευαίσθητο, μπορείτε να το κάνετε απαλά απολέπιση χρησιμοποιώντας διαφορετικά scrub προσώπου.

Κοιμηθείτε αρκετά

© manners

Ο σωστός ύπνος (τουλάχιστον 7-9 ώρες) είναι απαραίτητος για να διατηρείτε το δέρμα ε άψογη κατάσταση και για την καλή υγεία γενικότερα. Πηγαίνετε για ύπνο μέχρι τις 23:00 γιατί μετά τα μεσάνυχτα το σώμα αρχίζει να παράγει μια από τις κύριες «ορμόνες ομορφιάς» – τη μελατονίνη. Προσπαθήστε να κοιμάστε ανάσκελα για να μειώσετε την εμφάνιση πιθανών πρόωρων ρυτίδων.

Επανεξετάστε τη διατροφή σας

© pixy

Μελέτες επιβεβαιώνουν μια άμεση σχέση μεταξύ της κατάστασης του δέρματος και της διατροφής. Τα λιπαρά θαλάσσια ψάρια, τα φυτικά έλαια, οι σπόροι και οι ξηροί καρποί είναι από τις πιο σημαντικές τροφές. Αποτελούν πηγή λιπαρών οξέων, βιταμίνης Ε και καροτίνης που αποτελούν τα κύρια όπλα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει επίσης να περιλαμβάνονται στο μενού σας γιατί είναι το κλειδί για την υγιή μικροχλωρίδα.

Βρείτε το δικό σας χρώμα

© celebwp

Η σωστή επιλογή του χρώματος των ρούχων θα σας βοηθήσει να κάνετε τον τόνο του δέρματός σας να φαίνεται ομοιόμορφος, να κρύψετε τα ελαττώματα και να κάνετε την εμφάνισή σας πιο εκφραστική. Το δέρμα χωρίς μέικ-απ φαίνεται πιο χλωμό και γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην επιδεινώσετε την κατάσταση επιλέγοντας υπερβολικά σκούρες και ψυχρές αποχρώσεις. Το λευκό επίσης δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Τα καλύτερα είναι τα καθαρά φωτεινά χρώματα: μπλε, τιρκουάζ, σμαραγδί, ροδακινί. Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να προσδιορίσετε τον τύπο του χρώματός σας και να επιλέξετε ρούχα σύμφωνα με συγκεκριμένους κανόνες.

Δείτε επίσης 9 Καθημερινά Κόλπα Ομορφιάς και Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λόγοι μείωσης όρασης,εκφυλισμός όρασης,συμβουλές υγείας,υγεία

10 Λόγοι Μείωσης Όρασης που Πρέπει να Ξέρετε Νέοι

κόλπα διατήρησης ευπαθών τροφίμων,συμβουλές για ευπαθή τρόφιμα,χρήσιμα

9 Κόλπα για να Διατηρείτε Φρέσκα Ευπαθή Τρόφιμα