in , ,

9 Κόλπα για να Διατηρείτε Φρέσκα Ευπαθή Τρόφιμα

κόλπα διατήρησης ευπαθών τροφίμων,συμβουλές για ευπαθή τρόφιμα,χρήσιμα
9 Κόλπα για να Διατηρείτε Φρέσκα Ευπαθή Τρόφιμα

Συμβαίνει σε όλους: αμέσως αφού αγοράσετε ένα σωρό φρέσκα ευπαθή τρόφιμα αρχίζουν να χαλάνε πριν καν προλάβετε να τα μαγειρέψετε ή να τα φάτε! Δυστυχώς, τα φρούτα και τα λαχανικά είναι συνήθως τα πρώτα που πετιούνται, αλλά αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος της διατροφής και έχουν πολύ καλύτερη γεύση από τα αντίστοιχα κονσερβοποιημένα ή κατεψυγμένα. Ευτυχώς, υπάρχουν 9 κόλπα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα ευπαθή τρόφιμά πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 9 Τρόφιμα που Μπορείτε να Φάτε Μετά την Ημερομηνία Λήξης τους

Διατηρήστε τα αβοκάντο πράσινα

Εάν κόψετε ένα αβοκάντο αλλά σας έχει μείνει ακόμα το μισό, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το διατηρήσετε πράσινο και φρέσκο για περισσότερο. Ψεκάστε χαρτί κουζίνας με νερό, τυλίξτε το αβοκάντο, καλύψτε το όλο με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο. Μόλις το χρειαστείτε θα μοιάζει ακριβώς όπως όταν το κόψατε!

9 Κόλπα για να Διατηρείτε Φρέσκα Ευπαθή Τρόφιμα

Αποθηκεύστε το μπρόκολο

Για να διατηρήσετε το μπρόκολο φρέσκο για περισσότερο, απλά τοποθετήστε το κοτσάνι του σε ένα ποτήρι νερό και μετά βάλτε το στο ψυγείο. Αυτό όχι μόνο θα κρατήσει το μπρόκολο φρέσκο, αλλά θα το βοηθήσει να διατηρήσει και τις βιταμίνες του!

Συντηρήστε τις φράουλες

Για να διατηρήσετε τις φράουλες, αφαιρέστε τα κοτσάνια τους και τοποθετήστε τα σε ένα άδειο, καθαρό βαζάκι. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη, γεμίστε το βαζάκι με νερό και κλείστε καλά με το καπάκι. Ζεστάνετε λίγο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, τοποθετήστε το βαζάκι ανάποδα στην κατσαρόλα και βάλτε το νερό να βράσει, κάτι που πρέπει να διαρκέσει περίπου 25 λεπτά. Μόλις βράσει το νερό, κλείστε το μάτι της κουζίνας και αφήστε το βαζάκι στο ζεστό νερό για 2 ώρες. Μόλις ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις συντηρημένες φράουλες σας για έως και 1 χρόνο!

Αποθηκεύστε το λάχανο

Για να διατηρήσετε το λάχανό σας φρέσκο, ξεκινήστε κόβοντας τον πυρήνα του. Ψεκάστε με νερό χαρτί κουζινας και κολλήστε το στην τρύπα όπου ήταν ο πυρήνας του λάχανου. Ψεκάστε το χαρτί κουζίνας με νερό σποραδικά και το λάχανο θα κρατήσει για περίπου 1 εβδομάδα.

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα να Διατηρήσετε Τρόφιμα Φρέσκα για Εβδομάδες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Για να μην ξεραθεί το τυρί

Για να μην ξεραθεί το τυρί, κόψτε το κομμάτι που θέλετε να φάτε μαζί με την πλαστική του συσκευασία. Αφαιρέστε το κομμάτι του τυριού και κλείστε την άκρη της συσκευασίας. Η συσκευασία θα σφραγιστεί ξανά μερικώς, ώστε το τυρί να μην ξεραθεί στο ψυγείο!

Αποθηκεύστε τα φρέσκα κρεμμύδια

Για να διατηρήσετε το κρεμμύδι φρέσκο έως και 6 μήνες, ψιλοκόψτε το και βάλτε το σε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι. Βάλτε το πλαστικό μπουκάλι στην κατάψυξη και χρησιμοποιήστε τα κρεμμύδια σας για τα αγαπημένα σας πιάτα τους επόμενους μήνες!

Διατηρήστε τα σπαράγγια φρέσκα

Εάν θέλετε τα σπαράγγια σας να παραμείνουν τραγανά και φρέσκα, κόψτε το κάτω μέρος από τα κοτσάνια και τοποθετήστε τα σε ένα ποτήρι νερό. Βάλτε το ποτήρι στο ψυγείο και θα έχετε ακόμα περισσότερο χρόνο να απολαύσετε τα σπαράγγια σας!

Απλός τρόπος για να συντηρήσετε τα αυγά

Για να διατηρήσετε τα αυγά φρέσκα για έως και 4 μήνες, γεμίστε ένα μικρό μπολ με αλάτι και θάψτε τα αυγά σε αυτό.

Διατηρήστε το γουακαμόλε πράσινο

Το γουακαμόλε είναι νόστιμο, αλλά δυστυχώς γίνεται καφέ γρήγορα. Για να μην συμβεί αυτό, ρίξτε μια μικρή ποσότητα νερού από πάνω, καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και διατηρήστε το στο ψυγείο. Πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά, φροντίστε απλώς να πετάξετε το νερό που κάθεται από πάνω.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Κόλπα για να Διατηρούνται Περισσότερο τα Τρόφιμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κανόνες ομορφιάς χωρίς μακιγιάζ,ομορφιά χωρίς μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

καθαρισμός μυρωδιάς βρομούσας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Απαλλαγείτε από τη Μυρωδιά της Βρομούσας