in , ,

10 Λόγοι Μείωσης Όρασης που Πρέπει να Ξέρετε Νέοι

λόγοι μείωσης όρασης,εκφυλισμός όρασης,συμβουλές υγείας,υγεία
10 Λόγοι Μείωσης Όρασης που Πρέπει να Ξέρετε Νέοι

Κανείς δεν θέλει να εκφυλιστεί η όρασή του. Ωστόσο, σχεδόν όλοι κάνουν λάθη που πληγώνουν τα μάτια σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν μερικές καθημερινές συνήθειες μπορεί να οδηγήσουν στην επιδείνωση της όρασής σας. 10 Αποδεδειγμένοι Τρόποι Βελτίωσης της Όρασης

Χρησιμοποιείτε ένα καλλυντικό προϊόν για πάρα πολύ καιρό.

© Depositphotos

Οι οφθαλμίατροι συνιστούν να πετάξετε το μακιγιάζ των ματιών που χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 3 μήνες. Ο λόγος είναι απλός: τα βακτήρια που συσσωρεύονται πάνω του μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση.

Τρώτε πάρα πολύ σιτάρι.

© Depositphotos

Το σιτάρι οδηγεί στην αύξηση των επιπέδων ινσουλίνης στον οργανισμό. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορεί να προκαλέσει τέντωμα του βολβού του ματιού που είναι ο λόγος της μυωπίας. Και παρόλο που οι ερευνητές αμφιβάλλουν ότι το σιτάρι είναι ο λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί μύωπες στον κόσμο, απέδειξαν ότι σίγουρα επηρεάζει την ανάπτυξη των ματιών.

Χρησιμοποιείτε οφθαλμικές σταγόνες χωρίς ιατρική συνταγή.

© Depositphotos

Εάν ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε οφθαλμικές σταγόνες χωρίς ιατρική συνταγή, σημαίνει ότι συχνά νιώθετε ενόχληση στα μάτια σας. Ωστόσο, οι σταγόνες μπορούν να είναι μόνο μια προσωρινή ανακούφιση. Επειδή αυτή η μέθοδος δεν θα σας βοηθήσει με το πραγματικό πρόβλημα, εινια καλύτερο να επισκεφτείτε έναν οφθαλμίατρο πριν αγοράσετε περισσότερες οφθαλμικές σταγόνες.

Δεν πίνετε αρκετό νερό.

© Depositphotos

Εάν πίνετε λιγότερα από 8 ποτήρια νερό την ημέρα, το σώμα αρχίζει να υποφέρει από αφυδάτωση. Οδηγεί σε χαμηλή παραγωγή δακρύων, έτσι νιώθετε ότι τα μάτια σας είναι ξηρά.

Δεν χρησιμοποιείτε γυαλιά ηλίου το χειμώνα.

© Depositphotos

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι η υπεριώδης ακτινοβολία που αντανακλάται από τον πάγο και το χιόνι μπορεί να γίνει η αιτία της λεγόμενης χιονοτύφλωσης. Τα συμπτώματα είναι οίδημα, διπλή όραση και υγρά μάτια. Αυτός είναι ο λόγος που οι οφθαλμίατροι συνιστούν να φοράτε γυαλιά ηλίου ακόμα και το χειμώνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 8 Συμβουλές για να Μειώσετε τους Μαύρους Κύκλους και την Κούραση Κάτω από τα Μάτια

Δεν κοιμόσαστε αρκετά.

© Depositphotos

Εάν τα μάτια σας δεν ξεκουράζονταν αρκετά, μπορεί να έχετε συμπτώματα όπως μη εστιασμένη όραση, μαύρους κύκλους και νευρικά τικ.

Κρατάτε βιβλία πολύ κοντά στα μάτια σας όταν διαβάζετε.

© Depositphotos

Οι επιστήμονες βλέπουν μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του τρόπου που διαβάζει ένα άτομο και της κατάστασης της όρασής του. Οι ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να περάσουν μια μέρα χωρίς βιβλίο και να τα κρατούν πολύ κοντά στο πρόσωπό τους είναι συχνά μυωπικοί.

Τρίβετε τακτικά τα μάτια σας.

© Depositphotos

Αν τρίψετε κουρασμένα ή με φαγούρα μάτια, θα σας ανακουφίσει προσωρινά. Ωστόσο, εάν τρίβετε τα μάτια σας τακτικά, μπορείτε να αλλάξετε το σχήμα του κερατοειδούς.

Εργαζόσαστε κάτω από στρεσογόνες συνθήκες.

© Depositphotos

Εάν αισθάνεστε πόνο ή ενόχληση στα μάτια όταν εργάζεστε με υπολογιστή, πιθανότατα δεν οφείλεται στην οθόνη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτά τα συμπτώματα είναι κοινά μεταξύ των ανθρώπων που εργάζονται σε μια συναισθηματικά ασταθή ατμόσφαιρα. Και οι άνθρωποι που αγαπούν τη δουλειά τους συνήθως δεν έχουν παράπονο για τα μάτια.

Ξεχνάτε να αφαιρέσετε τους φακούς επαφής.

© Depositphotos

Ο κερατοειδής σας δέχεται οξυγόνο από τον αέρα όταν είσαστε ξύπνιοι και λαμβάνει υγρασία από τα δάκρυα όταν κοιμόσαστε. Αλλά όταν φοράτε φακούς επαφής για 24 ώρες, ο κερατοειδής δεν έχει πηγή των απαραίτητων στοιχείων που χρειάζεται, επομένως γίνεται πιο αδύναμος.

Δείτε επίσης 10 Εύκολοι Τρόποι για να Φροντίσετε Ευαίσθητα Μάτια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φανταστικές χρήσεις της μπύρας,χρήσιμα,χρήσιμες συμβουλές,ομορφιά

10 Φανταστικές Χρήσεις της Μπύρας που Λίγοι Γνωρίζουν

κανόνες ομορφιάς χωρίς μακιγιάζ,ομορφιά χωρίς μακιγιάζ,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ