in , , ,

8 Συμβουλές για να Μειώσετε τους Μαύρους Κύκλους και την Κούραση Κάτω από τα Μάτια

αντιμετώπιση μαύρων κύκλων στα μάτια,αντιμετώπιση κούρασης των ματιών,φροντίδα ματιών,συμβουλές για τα μάτια,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
8 Συμβουλές για να Μειώσετε τους Μαύρους Κύκλους και την Κούραση Κάτω από τα Μάτια

Ένα υγιές σώμα και εμφάνιση έχει να κάνει με την ισορροπημένη διατροφή και φροντίδα. Οι δερματολόγοι μοιράζονται 8 συμβουλές για να έχετε πιο λαμπερά και νεανικά μάτια. 9 Σπιτικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Κάτω από τα Μάτια

Να είστε προσεκτικοί με τα ροφήματα

© Depositphotos.com

Η κατανάλωση ροφημάτων με καφεΐνη δεν προκαλεί στην πραγματικότητα απώλεια υγρών και αφυδάτωση. Μπορεί όμως να έχουν ήπια διουρητική δράση. Αν φοβάστε ότι ο καφές μπορεί να σας αφυδατώσει και ότι επηρεάζει την ποιότητα του δέρματος γύρω από τα μάτια, δεν είναι πρόβλημα.

Επιπλέον, η καφεΐνη είναι αγγειοσυσταλτικό και μπορεί να συρρικνώσει τα αιμοφόρα αγγεία που περιβάλλουν την περιοχή των ματιών μειώνοντας την εμφάνιση οιδήματος και κούρασης. Μπορείτε επίσης να την εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας.

Ωστόσο, τα καφεϊνούχα ποτά μπορεί να προκαλέσουν πονοκεφάλους και αϋπνία σε μερικούς ανθρώπους, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με την κατανάλωση περισσότερων από 4 φλιτζανιών καφέ την ημέρα.

Μειώστε τη συμφόρηση των ρινικών κόλπων

© Depositphotos.com

Να είστε προσεκτικοί εάν έχετε ρινική καταρροή όλη την ώρα. Η χρόνια συμφόρηση των ρινικών κόλπων μπορεί να προκαλέσει γέμισμα των φλεβών κάτω από τα μάτια με σκουρόχρωμο αίμα. Ως αποτέλεσμα, οι φλέβες μπορεί να είναι ορατές μέσω του δέρματος και να δημιουργούν μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Οι ειδικοί προτείνουν να καθαρίζετε τα ιγμόρειά σας περιοδικά.

Χρησιμοποιήστε ρετινόλη και νιασιναμίδη

© Depositphotos.com

Η νιασιναμίδη είναι ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας και της υπερμελάγχρωσης και καταπραΰνει το φλεγμονώδες δέρμα. Πολύ συχνά προστίθεται σε προϊόντα με ρετινόλη για να διπλασιάσει το αποτέλεσμα. Προσοχή λοιπόν στα προϊόντα περιποίησης δέρματος με αυτά τα συστατικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιήστε μάσκες καφεΐνης

© Depositphotos.com

Μπορείτε να εφαρμόσετε αλεσμένο καφέ ή να χρησιμοποιήσετε μάσκες στιγμιαίου καφέ για να μειώσετε το πρήξιμο, την κούραση και το σκούρο δέρμα. Απλώς μην το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα για να μην το παρακάνετε. Η καφεΐνη περιέχει επίσης αμινοξέα, τα οποία μπορεί να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος.

Δείτε ακόμη 10 Εύκολοι Τρόποι για να Φροντίσετε Ευαίσθητα Μάτια

Χρησιμοποιήστε μια διττή προσέγγιση

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να προκληθούν σε λεπτό ή ανοιχτόχρωμο δέρμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε, σύμφωνα με ειδικούς, μια διττή προσέγγιση στη φροντίδα. Απλώς συνδυάστε έναν ορό υαλουρονικού οξέος και μια κρέμα ρετινόλης για να γεμίσετε και να ενισχύσετε το δέρμα της περιοχής κάτω από τα μάτια.

Προσθέστε αβοκάντο στο πρωινό σας

© Depositphotos.com

Μην στερείτε το σώμα σας από φυσικά λιπαρά. Η κατανάλωση τροφών όπως αβοκάντο, σολομός, τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε υγιείς κυτταρικές μεμβράνες που θα συγκρατούν το νερό και τα θρεπτικά συστατικά. Για παράδειγμα, προσθέστε αβοκάντο στο πρωινό σας.

Ελέγξτε τη θέση του κεφαλιού σας ενώ κοιμάστε

© Depositphotos.com

Αποκτήστε το κατάλληλο μαξιλάρι που δεν θα είναι πολύ χαμηλό για εσάς. Εάν ξαπλώνετε ανάσκελα όλη τη νύχτα, το υγρό μπορεί να λιμνάζει κάτω από τα βλέφαρά σας. Μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο και κουρασμένη εμφάνιση.

Αποφύγετε τα αρωματικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος

© Depositphotos.com

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να εμφανιστούν λόγω παρατεταμένου ερεθισμού, για παράδειγμα, λόγω άσθματος. Εάν πιστεύετε ότι είναι έτσι, χρησιμοποιείστε μια κρέμα υδροκορτιζόνης 1% δύο φορές την ημέρα και αποφεύγετε τα αρωματικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Επίσης, φοράτε γυαλιά μπλε φωτός μπροστά από οθόνες.

Δείτε επίσης Τι Είναι τα Λευκά Σπυράκια που Εμφανίζονται Γύρω από τα Μάτια σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φαγώσιμα χριστουγεννιάτικα δέντρα,χριστουγεννιάτικες συνταγές,αλμυρές συνταγές,γλυκές συνταγές,Χριστούγεννα,γιορτές

Πώς να Φτιάξετε Φαγώσιμα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

εύρεση κρυφών καμερών σε δοκιμαστήρια,εύρεση κρυφών καμερών σε ξενοδοχεία,συμβουλές εύρεσης κρυφών καμερών,χρήσιμα

6 Εύκολοι Τρόποι για να Βρείτε Κρυφές Κάμερες σε Δοκιμαστήρια και Ξενοδοχεία