in , , ,

Πώς να Φτιάξετε Φαγώσιμα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

φαγώσιμα χριστουγεννιάτικα δέντρα,χριστουγεννιάτικες συνταγές,αλμυρές συνταγές,γλυκές συνταγές,Χριστούγεννα,γιορτές
Πώς να Φτιάξετε Φαγώσιμα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Ξεχάστε τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που αγοράσατε και αντ’ αυτού, φτιάξτε φαγώσιμα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Είτε προτιμάτε λαχανικά, φρούτα ή ακόμα και μπισκότα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό και νόστιμο βρώσιμο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε καλαμάκι

Πώς να Φτιάξετε Φαγώσιμα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο φρούτων

Κόψτε το πάνω και το κάτω μέρος από έναν ανανά και αφαιρέστε τη φλούδα του. Τοποθετήστε τον σε όρθια θέση σε ένα πιάτο και κολλήστε πολλές οδοντογλυφίδες στην κορυφή του.

Χριστουγεννιάτικο τζάκι από Χαρτόνι. Οδηγίες για να το φτιάξεις!

Κόψτε το κάτω μέρος από ένα αχλάδι και στερεώστε το στην κορυφή του ανανά πιέζοντάς το στις οδοντογλυφίδες για να δημιουργήσετε ένα σχήμα δέντρου.

Στερεώστε διάφορα φρούτα στο δέντρο με οδοντογλυφίδες. Εναλλάξτε χρώματα και σχήματα για ένα όμορφο δέντρο, χρησιμοποιώντας φρούτα όπως φράουλες, βατόμουρα, σμέουρα, ακτινίδια και κεράσια.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο λαχανικών

Στερεώστε οδοντογλυφίδες σε έναν κώνο από φελιζόλ για να σχηματίσετε τη βάση του δέντρου. Καλύψτε τη βάση με μαρούλι, τρυπώντας κάθε φύλλο με τις οδοντογλυφίδες για να το στερεώσετε στη θέση του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προετοιμάστε λαχανικά όπως ντοματίνια, ραπανάκια, πράσινες πιπεριές, μπρόκολο, καρότα και αγγούρια πλένοντάς τα και κόβοντάς τα σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς.

Δείτε ακόμη Χριστουγεννιάτικος κορμός κούτσουρο πανεύκολος!

Τοποθετήστε τα λαχανικά στο δέντρο στερεώνοντάς τα με οδοντογλυφίδες. Δημιουργήστε διαφορετικά στρώματα και σχέδια στο δέντρο χρησιμοποιώντας λαχανικά διαφορετικών χρωμάτων. Σερβίρετε το δέντρο με μια σάλτσα λαχανικών.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο μπισκότων

Φτιάξτε μπισκότα ζάχαρης ή οποιοδήποτε άλλο είδος μπισκότου που κόβετε με κουπάτ. Χρησιμοποιήστε έως και 5 διαφορετικά μεγέθη κουπάτ μπισκότων σε σχήμα αστεριού για να δημιουργήσετε πολλά μεγέθη μπισκότων. Ψήστε τα μπισκότα ως συνήθως και αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς.

Απλώστε γλάσο στα μπισκότα και αφήστε το να σκληρύνει. Αν θέλετε, πασπαλίστε τα μπισκότα με βρώσιμο γκλίτερ πριν σκληρύνει το γλάσο για πρόσθετη διακόσμηση.

Στοιβάξτε τα μπισκότα, με τα μεγαλύτερα στο κάτω μέρος, για να σχηματίσετε ένα δέντρο, πιέζοντας απαλά κάθε μπισκότο πάνω από το προηγούμενο για να το στερεώσετε. Προσθέστε μπισκότα στο δέντρο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό ύψος, χρησιμοποιώντας μικρότερα μπισκότα καθώς ανεβαίνετε στο δέντρο για να σχηματίσετε ένα σχήμα κώνου.

Χρησιμοποιήστε γλάσο για να προσθέσετε στολίδια, όπως ένα αστέρι στην κορυφή του δέντρου ή γλυκά στολίδια στα κλαδιά του.

Προειδοποίηση

Οι οδοντογλυφίδες θα πρέπει να είναι πλήρως ορατές γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος τυχαίας κατάποσης. Η τυχαία κατάποση μιας οδοντογλυφίδας θεωρείται επείγουσα κατάσταση και θα πρέπει να αναζητηθεί αμέσως ιατρική βοήθεια εάν συμβεί αυτό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξτε ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο σπιτάκι από μπισκότο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση εξωτερικού χώρου με χριστουγεννιάτικα φωτάκια,ιδέες διακόσμησης εξωτερικού χώρου με χριστουγεννιάτικα φωτάκια,διακόσμηση με χριστουγεννιάτικα φωτάκια,Χριστούγεννα,γιορτές

53 Ιδέες Διακόσμησης Εξωτερικού Χώρου με Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

αντιμετώπιση μαύρων κύκλων στα μάτια,αντιμετώπιση κούρασης των ματιών,φροντίδα ματιών,συμβουλές για τα μάτια,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

8 Συμβουλές για να Μειώσετε τους Μαύρους Κύκλους και την Κούραση Κάτω από τα Μάτια