in ,

6 Εύκολοι Τρόποι για να Βρείτε Κρυφές Κάμερες σε Δοκιμαστήρια και Ξενοδοχεία

εύρεση κρυφών καμερών σε δοκιμαστήρια,εύρεση κρυφών καμερών σε ξενοδοχεία,συμβουλές εύρεσης κρυφών καμερών,χρήσιμα
6 Εύκολοι Τρόποι για να Βρείτε Κρυφές Κάμερες σε Δοκιμαστήρια και Ξενοδοχεία

Η μη ενημέρωση σχετικά με τις κάμερες ασφαλείας στο εσωτερικό ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων ή καταστημάτων είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες και εγείρει ανησυχίες για το απόρρητο. Υπήρξε αύξηση των ειδήσεων από όλα τα μέρη του κόσμου, με περιστατικά κρυφών καμερών και ανυποψίαστων ανθρώπων. Πλέον είναι πολύ εύκολο να βρείτε και να αγοράσετε τέτοιου είδους προϊόντα. Και οι τεχνολογικές εξελίξεις επιτρέπουν να είναι πολύ μικρότερες και ευκολότερες στην εγκατάσταση. Το FBI συμβουλεύει: καλύψτε τις κάμερες των υπολογιστών σας

Πώς να βρείτε μια κρυφή κάμερα.

Τα καλά νέα είναι ότι με λίγη έρευνα και κάποιες γνώσεις, υπάρχουν τρόποι να βρείτε οποιαδήποτε κρυφή κάμερα. Καθώς οι περισσότερες κρυφές κάμερες είναι συνδεδεμένες σε ένα δίκτυο, με εξοπλισμό ανίχνευσης ή μια εφαρμογή, είναι δυνατή η σάρωση για ραδιοσυχνότητες ή ο έλεγχος του αριθμού των συνδέσεων στο δίκτυο. Αλλά μια φυσική αναζήτηση μπορεί να είναι πιο αξιόπιστη και να κάνει τη διαφορά. Δείτε λοιπόν πώς να το κάνετε και από πού να ξεκινήσετε.

Μάθετε τι ψάχνετε.

Υπάρχουν κάμερες ημέρας και νύχτας. Πολλές έχουν αισθητήρες κίνησης, που σημαίνει ότι ενεργοποιούνται μόνο όταν κάτι κινείται κοντά τους. Γι’ αυτό είναι μια καλή επιλογή να κάνετε μια φυσική αναζήτηση. Διατίθενται σε πολλά μεγέθη και με διαφορετικές αναλύσεις. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον τύπο ή το μέγεθος, όλες οι κάμερες χρειάζονται καθαρή θέα χωρίς εμπόδια.

Ξεκινήστε παρατηρώντας το χώρο σε κανονικό φως.

Ξεκινήστε παρατηρώντας το χώρο σε κανονικές συνθήκες φωτισμού. Δείτε αν υπάρχουν περίεργα ή παράξενα τοποθετημένα αντικείμενα. Μια κρυφή κάμερα χρειάζεται μια καλή οπτική γωνία, χωρίς εμπόδια. Μια κουκκίδα σε ένα αντικείμενο ή έναν τοίχο, ένα γυαλιστερό εξόγκωμα σε ένα αντικείμενο, καλώδια που δεν φαίνεται να ανήκουν στον εξοπλισμό στον οποίο είναι συνδεδεμένα ή πρίζες ή αντάπτορες συνδεδεμένοι χωρίς προφανή λόγο είναι όλα ύποπτα.

Ελέγξτε εάν μπορείτε να ακούσετε ένα βόμβο.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Οι κάμερες παράγουν χαμηλό θόρυβο όταν συνδέονται. Δείτε αν μπορείτε να ακούσετε κάτι γενικά ενώ κινείστε στο χώρο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μπάνια, κοντά στο κρεβάτι και σε κοινόχρηστους χώρους ή χώρους εργασίας.

Δείτε αν όλα τα γύρω αντικείμενα είναι αυτό που φαίνονται.

Ελέγξτε εάν όλα τα αντικείμενα βρίσκονται στις θέσεις που προορίζονται να βρίσκονται και αν λειτουργούν σωστά. Οι καταστάσεις, όπου ένα αντικείμενο έχει μια περίεργη τρύπα ή πάρα πολλές καλωδιώσεις ή υπάρχουν περισσότερα από ένα αντικείμενα με την ίδια λειτουργία, είναι περίεργες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Συμβουλές για να Προστατευθείτε στο Διαδίκτυο

Στα δοκιμαστήρια ρούχων, ελέγξτε πάντα τους καθρέφτες με ένα απλό κόλπο: αγγίξτε τον καθρέφτη με ένα δάχτυλο και δείτε αν υπάρχει κενό ανάμεσα στο δάχτυλο και την αντανάκλασή του. Σε έναν κανονικό καθρέφτη, υπάρχει ένα κανονικό κενό. Αλλά στους ψεύτικους καθρέφτες, δεν υπάρχει κενό.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Τα πιο συνηθισμένα μέρη για να κρύψετε κάμερες μέσα σε ένα σπίτι είναι τα ηλεκτρονικά, που είναι τα πιο συνηθισμένα. Στη συνέχεια, υπάρχουν ανιχνευτές καπνού, ηλεκτρικές πρίζες, μετασχηματιστές ρεύματος, κουτιά τηλεόρασης και διαδικτύου, πρίζες τοίχου και ξυπνητήρια.

Άλλα δημοφιλή αντικείμενα που πρέπει να εξετάσετε είναι ρολόγια τοίχου, στυλό, λάμπες λάβας, κουτιά χαρτομάντιλων, βιβλία και ράφια, θήκες για στεγνωτήρα μαλλιών και λούτρινα αρκουδάκια. Τα φυτά (μεταξύ των φύλλων) και τα βάζα είναι επίσης κοινά, όπως τα μαξιλάρια καναπέδων, οι γάντζοι ρούχων και τα διακοσμητικά τοίχων.

Χρησιμοποιήστε ένα φακό.

Αν βρείτε κάτι περίεργο, όπως μια τρύπα ή ένα εξόγκωμα, αλλά δεν είστε σίγουροι αν μπορεί να είναι μια κάμερα ή απλώς ένα κανονικό πράγμα στο αντικείμενο, ρίξτε έντονο φως απευθείας πάνω του. Εάν πρόκειται για κάμερα, θα αντανακλά ένα «μπλε» φως όταν το κάνετε.

Σβήστε τα φώτα και χρησιμοποιήστε το κινητό σας.

Το φως φάσματος IR που χρησιμοποιείται από τις νυχτερινές κάμερες είναι αόρατο στο ανθρώπινο μάτι, αλλά όχι στις περισσότερες μπροστινές κάμερες ενός κινητού τηλεφώνου. Ενώ βρίσκεστε σε απόλυτο σκοτάδι, χρησιμοποιήστε την μπροστινή σας κάμερα (η οποία συνήθως δεν διαθέτει φίλτρο υπερύθρων) για να κοιτάξετε γύρω στο χώρο. Αν βρείτε κάποιο φως που δεν μπορείτε να δείτε χωρίς την κάμερά σας, ίσως να έχετε βρει κάτι.

Τι να κάνετε αν βρείτε μια κρυφή κάμερα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Εάν βρείτε μια κρυφή κάμερα θα πρέπει να απομακρυνθείτε αμέσως και να καλέσετε την αστυνομία.

Μην παρεμβαίνετε σε αυτήν και μην προσπαθήσετε να ελέγξετε οτιδήποτε άλλο. Ίσως διαγράφετε στοιχεία που χρειάζεται η αστυνομία. Θυμηθείτε, μπορεί να ήταν το άτομο που κατέχει/ενοικιάζει το μέρος, αλλά θα μπορούσε επίσης να την είχε τοποθετήσει κάποιος για κάποιο άλλο λόγο.

Δείτε επίσης 5 Τρόποι για να Ελέγξετε Γρήγορα εάν Υπάρχει Κρυφή Κάμερα στο Δοκιμαστήριο Ρούχων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιμετώπιση μαύρων κύκλων στα μάτια,αντιμετώπιση κούρασης των ματιών,φροντίδα ματιών,συμβουλές για τα μάτια,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

8 Συμβουλές για να Μειώσετε τους Μαύρους Κύκλους και την Κούραση Κάτω από τα Μάτια

DIY απολεπιστικό σώματος,φροντίδα σώματος,ομορφιά,χρήσιμα

Φτιάξτε Απολεπιστικό Σώματος με Δυόσμο και Τζίντζερ