in , , , ,

7 Πράγματα που ΔΕΝ Πρέπει ΠΟΤΕ να Κάνετε με το Υγρό Πιάτων

λάθη με υγρό πιάτων,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
λάθη με υγρό πιάτων,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Το υγρό πιάτων δεν είναι βολικό μόνο για τα πιάτα, αλλά και για τον καθαρισμό κάθε είδους άλλων πραγμάτων. Με ένα καλό σφουγγάρι, υγρό πιάτων και πολύ ζεστό νερό, μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν οτιδήποτε. Ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε με το υγρό πιάτων. ΠΟΤΕ Χωρίς Γάντια: 11 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνετε Με Γυμνά Χέρια

Ghazalle Badiozamani

Να το αναμείξετε με χλωρίνη

Όταν πρόκειται για καθαριστικά, δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να τα αναμιγνύεται. Γιατί; Επειδή ορισμένοι συνδυασμοί μπορεί να είναι τοξικοί. ανακατεύετε λοιπόν ποτέ το υγρό πιάτων με χλωρίνη, αμμωνία ή οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό.

Μην πλύνετε το μαντεμένιο τηγάνι σας

Gina Eykemans

Ενώ μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πολύ καλό να χρησιμοποιείτε υγρό πιάτων για να καθαρίσετε ένα μαντεμένιο τηγάνι, ο εμπειρικός κανόνας είναι γενικά να μην το κάνετε. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε λάδι και αλάτι.

Δείτε ακόμη 12 Αντικείμενα που Χρησιμοποιούμε Καθημερινά αλλά Δεν Σκεφτόμαστε Ποτέ να Καθαρίσουμε

Μην πλύνετε το μπρίκι espresso

apartmenttherapy

Με την πάροδο του χρόνου, τα έλαια του καφέ θα καρυκεύσουν το μπρίκι espresso, δίνοντας στον καφέ καλύτερη γεύση. Εάν το καθαρίσετε με υγρό πιάτων, θα αφαιρέσετε αυτό το λεπτό λιπαρό στρώμα. Οι κατασκευαστές συνιστούν τον καθαρισμό με καθαρό νερό.

Μην το βάλτε στο πλυντήριο πιάτων

apartmenttherapy

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βάλετε υγρό πιάτων στο πλυντήριο πιάτων εάν σας τελειώσει το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, αλλά μην το κάνετε. Ενώ και τα δύο καθαρίζουν τα πιάτα, οι φόρμουλες είναι τελείως διαφορετικές, και το εξαιρετικά αφρισμένο μείγμα του υγρού πιάτων θα μπορούσε να βλάψει το μηχάνημα ή, τουλάχιστον, να οδηγήσει σε αφθονία φυσαλίδων να βγαίνουν έξω από το πλυντήριο πιάτων σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην το βάλτε στο πλυντήριο ρούχων

apartmenttherapy

Το υγρό πιάτων δεν έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στο πλυντήριο ρούχων. Είναι καλό να το χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε πιο ανθεκτικά υφάσματα (όχι ευαίσθητα όπως μετάξι ή δέρμα), αλλά το να ρίξετε λίγο μέσα για να πλύνετε ένα φορτίο μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο αφρισμό από ό,τι μπορεί να αντέξει η μηχανή σας.

Μην πλύνετε το αυτοκίνητό σας

Johner Images/Getty Images

Το υγρό πιάτων είναι πολύ δυνατό. Η βαφή του αυτοκινήτου σας φαίνεται δυνατή, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάπως αδύναμη. Η χρήση ενός σκληρού καθαριστικού μπορεί να αφαιρέσει το φινίρισμα, αφήνοντάς το πιο ευάλωτο στα σκασίματα και τη θαμπάδα. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε ειδικό καθαριστικό αυτοκινήτου.

Μην πλύνετε το πρόσωπό σας

Αν είναι πολύ δυνατό για το αυτοκίνητό σας, είναι σίγουρα πολύ δυνατό για το πρόσωπό σας. Είναι πιθανότατα πολύ δυνατό για τα χέρια σας – γι’ αυτό πολλοί φοράνε γάντια όταν πλένουν τα πιάτα. Ειδικά με μικρά παιδιά ή εάν έχετε λεπτό δέρμα, προσπαθήστε να μειώσετε τον χρόνο που πλένετε με το υγρό πιάτων.

πηγή / φώτο

Δείτε επίσης 9 Αντικείμενα που Δεν Είχατε Ιδέα ότι θα Μπορούσατε να Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: 7 Βιταμίνες που Μπορούν να Βοηθήσουν στην Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: 7 Βιταμίνες που Μπορούν να Βοηθήσουν στην Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

μούχλα σε πήλινες γλάστρες,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,γλάστρες,

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μούχλα σε Πήλινες Γλάστρες