in , , , ,

9 Αντικείμενα που Δεν Είχατε Ιδέα ότι θα Μπορούσατε να Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

πλυντήριο πιάτων,αντικείμενα για πλυντήριο πιάτων,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
πλυντήριο πιάτων,αντικείμενα για πλυντήριο πιάτων,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το πλυντήριο πιάτων μόνο για να πλύνουν τα μαγειρικά σκεύη και σπάνια για να πλύνουν άλλα οικιακά είδη . Μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα άλλα πράγματα στο πλυντήριο πιάτων και να τα καθαρίσετε σε χρόνο μηδέν. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε μερικά από τα πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να τα βάζετε στο πλυντήριο γιατί θα καταστραφούν. Γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να Ξεπλένετε τα Πιάτα πριν τα Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Αντικείμενα που μπορείτε να πλύνετε στο Πλυντήριο Πιάτων: Σφουγγάρια πιάτων

9 Αντικείμενα που Δεν Είχατε Ιδέα ότι θα Μπορούσατε να Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Τα σφουγγάρια πιάτων μπορούν εύκολα να καθαριστούν στο πλυντήριο πιάτων μαζί με τα βρώμικα πιάτα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην επάνω σχάρα, ώστε να μην κινούνται κατά τη διαδικασία πλύσης.

Αντικείμενα που μπορείτε να πλύνετε στο Πλυντήριο Πιάτων:Σκούπες και φαράσια

Προφανώς, ολόκληρη η σκούπα δεν θα μπορεί να χωρέσει μέσα στο πλυντήριο πιάτων, αλλά η κεφαλή με τις τρίχες μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εκεί. Απλώς φροντίστε να τα βάλετε ανάποδα, για να μην καταστραφούν. Όμως είναι μόνο για πλαστικές τρίχες και όχι για φυσικές. Τα φαράσια και οι σφουγγαρίστρες μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Αντικείμενα που μπορείτε να πλύνετε στο Πλυντήριο Πιάτων: Πλαστικά παιχνίδια και lego

Τα παιδικά παιχνίδια λερώνονται πολύ γρήγορα και ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να τα πλύνετε είναι να τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων μαζί με τα πιάτα. Εάν έχετε πολλά μικρά παιχνίδια, όπως τα Lego, που μπορεί να χαθούν, μπορείτε να τα τοποθετήσετε όλα σε μια διχτυωτή τσάντα. Βεβαιωθείτε ότι δεν βάζετε τίποτα με μπαταρίες γιατί τα ηλεκτρονικά θα καταστραφούν.

Αντικείμενα που μπορείτε να πλύνετε στο Πλυντήριο Πιάτων: Σαγιονάρες και σκληρά πλαστικά παπούτσια

Οποιαδήποτε πλαστικά υποδήματα, όπως crocs, σαγιονάρες και γαλότσες, μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων για πιο αποτελεσματικό καθάρισμα. Ωστόσο, στην περίπτωσή τους, θα πρέπει να πλένονται μόνα τους χωρίς άλλα αντικείμενα γιατί μπορεί να κάνουν όλα τα άλλα πιο βρώμικα. Είναι καλύτερα να τα τοποθετήσετε στο πάνω ράφι στραμμένα προς τα κάτω, ώστε το νερό να φτάσει και στο εσωτερικό τους.

Εργαλεία κηπουρικής

Τα εργαλεία κηπουρικής και όποια άλλα εργαλεία χρησιμοποιείτε στο σπίτι, μπορείτε να τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων. Υπάρχει μόνο ένας σημαντικός κανόνας: πρέπει να είναι πλαστικά και μεταλλικά. Τα εργαλεία με ξύλινες λαβές και κατασκευασμένα από χάλυβα δεν μπαίνουν στο πλυντήριο πιάτων. Φροντίστε να τα πλένετε μόνα τους χωρίς πιάτα ή μαχαιροπίρουνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Παιδί: Μην βάζετε τα πλαστικά ταπερ σε μικροκύματα και πλυντήριο πιάτων

Καλύμματα φωτιστικών

Τα φωτιστικά λερώνονται όπως όλα τα άλλα στο σπίτι και αν είναι γυάλινα, μπορείτε εύκολα να τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων. Μπορείτε να τα πλύνετε μαζί με όλα τα άλλα, πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατάτε αντίκες και βιτρό μακριά από το πλυντήριο πιάτων γιατί μπορεί να καταστραφούν.

Νυχοκόπτες, τσιμπιδάκια και βούρτσες

Τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε για την προσωπική σας περιποίηση γίνονται πολύ πιο βρώμικα από ό,τι φαντάζεστε επειδή το νεκρό δέρμα κολλάει πάνω τους. Αντί να τα πλύνετε με το χέρι, μπορείτε να τα βάλετε στο πλυντήριο πιάτων μαζί με τα βρώμικα πιάτα. Φροντίστε να τα τοποθετήσετε στη θήκη για τα μαχαιροπίρουνα και όταν τελειώσει ο κύκλος πλύσης θα είναι σαν καινούργια.

Κάδοι απορριμμάτων

Οι πλαστικοί κάδοι απορριμμάτων, είτε αυτοί που έχουμε στο μπάνιο είτε σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Εφόσον είναι μικροί και μπορούν να χωρέσουν στο κάτω ράφι, μπορείτε να κάνετε τον ήπιο κύκλο με αυτά και ίσως άλλα πράγματα, όπως εργαλεία κηπουρικής και πλαστικά υποδήματα. Είναι απλώς ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να απαλλαγείτε από όλα τα μικρόβια χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας.

Πατάτες

Εάν έχετε προγραμματίσει ένα μεγάλο δείπνο και στο μενού υπάρχουν πουρές ή ψητές πατάτες, μπορείτε να τις βάλετε όλες στο πλυντήριο πιάτων. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην επάνω σχάρα και να κάνετε έναν σύντομο και απαλό κύκλο χωρίς απορρυπαντικό. Αυτό θα καθαρίσει αποτελεσματικά τις πατάτες σας και θα σας δώσει χρόνο να ετοιμάσετε τα άλλα πιάτα σας.

Τι δεν πρέπει να βάζετε στο πλυντήριο πιάτων

  • Ξύλινα αντικείμενα: όταν το ξύλο εκτίθεται στο νερό, αφαιρούνται τα προστατευτικά φινιρίσματα και το ίδιο το ξύλο σχίζεται. Αποφύγετε, λοιπόν, να βάζετε οτιδήποτε ξύλινο όπως κουτάλες ή σανίδες κοπής στο πλυντήριο πιάτων.
  • Μαντεμένια τηγάνια: το σίδερο χρειάζεται τις πολλαπλές στρώσεις λαδιού για να διατηρήσει τις αντικολλητικές του ιδιότητες. Έτσι, η τοποθέτηση σιδερένιων σκευών στο πλυντήριο πιάτων θα αφαιρέσει αυτά τα λάδια και πιθανώς θα επιδεινώσει την ποιότητά τους.
  • Ηλεκτρονικά είδη: μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι προφανή σε όλους, οπότε ας σας υπενθυμίσουμε ότι τα ηλεκτρονικά είδη δεν θα επιβιώσουν στον κύκλο του πλυντηρίου πιάτων.
  • Μαχαίρια: δεν τους αρέσει η ζέστη ή το υγρό περιβάλλον ενός πλυντηρίου πιάτων. Τόσο ο χάλυβας όσο και η λαβή των μαχαιριών θα καταστραφούν και οι λεπίδες μπορεί να προκαλέσουν ζημιά σε άλλα πράγματα στο πλυντήριο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 16 Πράγματα που Μπορείτε να Πλύνετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Νύχια 2022: Η απόλυτη τάση στα νύχια. 15 Όμπρε σχέδια για να διαλέξεις το δικό σου και να λάμψεις

Νύχια 2022: Η απόλυτη τάση στα νύχια. 15 Όμπρε σχέδια για να διαλέξεις το δικό σου και να λάμψεις

διακόσμηση βρεφικού δωματίου διδύμων,ιδέες διακόσμησης βρεφικού δωματίου διδύμων,συμβουλές διακόσμησης βρεφικού δωματίου διδύμων

10 Συμβουλές Διακόσμησης για Βρεφικό Δωμάτιο Διδύμων – 40 Ιδέες