in , , ,

10 Συμβουλές Διακόσμησης για Βρεφικό Δωμάτιο Διδύμων – 40 Ιδέες

διακόσμηση βρεφικού δωματίου διδύμων,ιδέες διακόσμησης βρεφικού δωματίου διδύμων,συμβουλές διακόσμησης βρεφικού δωματίου διδύμων
10 Συμβουλές Διακόσμησης για Βρεφικό Δωμάτιο Διδύμων - 40 Ιδέες

Υπάρχουν τόσες πολλές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν και όταν αποκτήσετε δίδυμα, θα πρέπει να αποφασίσετε ακόμα περισσότερα! Το πρώτο πράγμα που ίσως προβληματίζεστε είναι πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο και πρακτικό βρεφικό δωμάτιο διδύμων. Μην ανησυχείτε, έχουμε μερικές συμβουλές και ιδέες για να δημιουργήσετε το καλύτερο δωμάτιο για τα μικρά σας! 28 Ιδέες Σκανδιναβικής Διακόσμησης Βρεφικού Δωματίου

10 Συμβουλές Διακόσμησης για Βρεφικό Δωμάτιο Διδύμων – 40 Ιδέες

Πώς να δημιουργήσετε μια διάταξη για βρεφικό δωμάτιο διδύμων

Πηγαίνετε στο χώρο που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ως βρεφικό δωμάτιο και χρησιμοποιήστε ταινία για να κάνετε τις μετρήσεις σας. Γενικά, υπάρχουν τρεις βασικές ζώνες: πάνες, ύπνος και σίτιση. Επίσης, σκεφτείτε άλλα σημαντικά πράγματα όπως η αποθήκευση. Αφού μαρκάρετε τα ανοίγματα και τα σταθερά έπιπλα στο σκίτσο της κάτοψης του δωμάτιου, θα σας μείνει ο χώρος με τον οποίο μπορείτε να εργαστείτε.

Πώς να δώσετε στυλ σε ένα βρεφικό δωμάτιο διδύμων

Η επιλογή μιας παλέτας χρωμάτων ή ενός θέματος για το βρεφικό δωμάτιο θα βοηθήσει στην συνοχή του χώρου. Όταν επιλέγετε την παλέτα, αναζητήστε έμπνευση από πράγματα που αγαπάτε ή απλώς δείτε τι στυλ έχετε επιλέξει στο υπόλοιπο σπίτι. Επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα και μερικές ακόμη αποχρώσεις για να διατηρήσετε το βρεφικό δωμάτιο οπτικά ισορροπημένο. Επίσης, να θυμάστε ότι ο φυσικός φωτισμός θα επηρεάσει το χρώμα στο χώρο.

Τι έπιπλα να πάρετε για ένα βρεφικό δωμάτιο διδύμων

Όταν επιλέγετε έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο διδύμων, οι κούνιες είναι η μεγαλύτερη επένδυση. Σκεφτείτε το σκίτσο της κάτοψης που κάνατε πριν και καθορίστε εάν θα πρέπει να συνδυάσετε κούνιες μικρότερες σε μέγεθος ή κανονικές.

Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στην καρέκλα, ταΐζοντας τα δίδυμα, κουνώντας τα για ύπνο, διαβάζοντάς τους ένα βιβλίο ή απλώς κοιτάζοντάς τα στα μάτια τους. Επομένως, επενδύστε σε μια καρέκλα που θα είναι εξαιρετικά άνετη.

Είναι επιτακτική ανάγκη να προσθέσετε όσες περισσότερες λύσεις αποθήκευσης που μεγιστοποιούν τον χώρο, όπως ράφια και βιβλιοθήκες. Χρησιμοποιήστε κάδους και καλάθια για να οργανώσετε τα απαραίτητα για το μωρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες Σύγχρονης Διακόσμησης Βρεφικού Δωματίου

Πώς να διακοσμήσετε ένα βρεφικό δωμάτιο διδύμων

Ένα χαλί είναι βασικό στοιχείο του σχεδιασμού του βρεφικού δωμάτιου διδύμων και θα βοηθήσει στην οριοθέτηση του χώρου ενώ θα προσφέρει χρώμα. Επιλέξτε ένα χαλί που καθαρίζεται εύκολα. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι οι κουρτίνες. Όχι μόνο θα κρατήσουν το φως έξω, αλλά θα μειώσουν και τους εξωτερικούς θορύβους επιτρέποντας στα δίδυμα να κοιμούνται άνετα. Ο φωτισμός είναι επίσης μια απαραίτητη διακόσμηση . Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενσωματώσει φωτισμό οροφής. Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή δαπέδου θα γίνει ανεκτίμητο κατά τη διάρκεια του φαγητού αργά το βράδυ. Μην ξεχνάτε τα έργα τέχνης ή τις οικογενειακές φωτογραφίες – οι τοίχοι γκαλερί είναι εξαιρετικά δημοφιλείς για τη διακόσμηση του σπιτιού, και εδώ θα είναι επίσης ωραίοι.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Επικίνδυνα ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ Δωμάτιου που Πρέπει να Αποφύγετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πλυντήριο πιάτων,αντικείμενα για πλυντήριο πιάτων,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

9 Αντικείμενα που Δεν Είχατε Ιδέα ότι θα Μπορούσατε να Βάλετε στο Πλυντήριο Πιάτων

Μυρίζει άσχημα το μπάνιο; 10 Πάμφθηνα και έξυπνα κόλπα για να μη μυρίζει που θα σας εντυπωσιάσουν

Μυρίζει άσχημα το μπάνιο; 10 Πάμφθηνα και έξυπνα κόλπα για να μη μυρίζει που θα σας εντυπωσιάσουν