in , , , ,

Το Νερό Μπάμιας Είναι το Νέο Νερό Καρύδας Αλλά Καλύτερο

νερό μπάμιας,οφέλη νερού μπάμιας,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,
Το Νερό Μπάμιας Είναι το Νέο Νερό Καρύδας Αλλά Καλύτερο

Οι μπάμιες κερδίζουν γρήγορα τη φήμη ως «σούπερ τροφή», καθώς όλο και περισσότερες μελέτες αποκαλύπτουν τη δύναμη της αντιμετώπισης ασθενειών, ιδιαίτερα του διαβήτη και της υψηλής. Φορτωμένο με βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και πολυφαινόλες, το «νερό της μπάμιας» θεραπεύει ενώ ενυδατώνει. Τι θα Συμβεί αν Πίνετε Ζαχαρόνερο και πώς Μπορεί να σας Βοηθήσει

Το Νερό Μπάμιας Είναι το Νέο Νερό Καρύδας Αλλά Καλύτερο

Διαβήτης

Οι σπόροι της μπάμιας έχουν χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για τον διαβήτη στη Μέση Ανατολή εδώ και γενιές, αλλά αρκετές πρόσφατες μελέτες επιβεβαιώνουν την ικανότητα του φυτού να μειώνει το σάκχαρο στο αίμα σε διαβητικά ποντίκια.

Οι ανώτερες διαλυτές φυτικές ίνες που περιέχονται στις μπάμιες πιστεύεται ότι συμβάλλουν στη σταθεροποίηση της γλυκόζης στο αίμα επιβραδύνοντας τον ρυθμό με τον οποίο η ζάχαρη απορροφάται από τα έντερα.

Δείτε ακόμη Aποτοξίνωση του σώματος Καθαρισμός ήπατος με νερό από σταφίδες – Πως να το φτιάξετε μόνοι σας

Χοληστερίνη

Το Χάρβαρντ κατατάσσει τις μπάμιες μεταξύ των κορυφαίων 11 τροφών για τη μείωση της «κακής» χοληστερόλης LDL, χάρη στο ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαλυτών φυτικών ινών, καθιστώντας και την καρδιά του φυτού υγιή.

Χρόνια κόπωση

Μια μελέτη του 2015 διαπίστωσε ότι τα αντιοξειδωτικά, τα φλαβονοειδή και οι πολυφαινόλες στις μπάμιες βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας και τα συμπτώματα της κατάθλιψης, βρίσκοντας το φυτό ως αποτελεσματική θεραπεία για τη χρόνια κόπωση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Άλλες χρήσεις

Άλλες παθήσεις που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του νερού της μπάμιας περιλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, τον πονόλαιμο, το ευερέθιστο έντερο, τα έλκη και τη φλεγμονή των πνευμόνων.

Φτιάξτε το δικό σας νερό μπάμιες

Είναι πολύ εύκολο. Απλά δείτε αυτό το σύντομο βίντεο:

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης 7 Οφέλη του Λεμονόνερου που Πρέπει να Γνωρίζετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

βότανα ανθεκτικά στη θερμότητα,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

14 Βότανα Ανθεκτικά στον Ήλιο και τη Ζέστη

συμβουλές καθημερινότητας,χρήσιμα,καθημερινά πράγματα,

33 Καθημερινά Πράγματα που Κάνετε Λάθος