in , , ,

33 Καθημερινά Πράγματα που Κάνετε Λάθος

συμβουλές καθημερινότητας,χρήσιμα,καθημερινά πράγματα,
συμβουλές καθημερινότητας,χρήσιμα,καθημερινά πράγματα,

Προσκαλείτε λοιπόν τον φίλο σας για ένα φλιτζάνι τσάι. Για να επιταχύνετε τα πράγματα, αποφασίζετε να πιέσετε το φακελάκι του τσαγιού πάνω στο κουτάλι. Ο καλεσμένος σας χτυπά το κουτάλι από τα χέρια. ΠΟΤΕ Χωρίς Γάντια: 11 Πράγματα που Δεν Πρέπει να Κάνετε Με Γυμνά Χέρια

33 Καθημερινά Πράγματα που Κάνετε Λάθος

Αποδεικνύεται ότι όταν πιέζετε ένα φακελάκι τσαγιού ή φύλλα τσαγιού, απελευθερώνετε πάρα πολλές τανίνες στο τσάι σας. Οι τανίνες είναι μια κατηγορία μορίων που βρίσκονται σε πολλά φρούτα και λαχανικά, όπως τα ρόδια, τα μούρα, οι ξηροί καρποί, τα όσπρια, το γαρύφαλλο ή η βανίλια. Όταν κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και περιμένετε, οι περισσότερες τανίνες παραμένουν με το φυτικό υλικό. Όταν το στύβετε, εμποτίζετε υπερβολικά το τσάι σας. Γίνεται πολύ πικρό και μπορεί να λεκιάσει τα δόντια σας.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε να ετοιμαστεί το τσάι σας και μετά να αφήσετε το σακουλάκια σε ένα πιατάκι ή να το πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων.

Μην ξεφλουδίζετε τις μπανάνες από το κοτσάνι και κάτω. Κάντε το όπως οι μαϊμούδες και πηγαίνετε από κάτω προς τα πάνω. Πιέστε την άκρη του φρούτου με τον αντίχειρα και τον δείκτη σας. Θα χωρίσει τη φλούδα χωρίς να πολτοποιήσετε την μπανάνα και δεν θα χάσετε ούτε λίγο το κάλιο που περιέχει.

Μην βουρτσίζετε τα δόντια σας μόνο με οριζόντιες κινήσεις. Κρατήστε την οδοντόβουρτσά σας σε γωνία 45 μοιρών με τα ούλα και κάντε μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. Γείρετε τη βούρτσα κάθετα και πηγαίνετε πάνω και κάτω για να καθαρίσετε τις εσωτερικές επιφάνειες των μπροστινών δοντιών.

Για να αποφύγετε το πιτσίλισμα των πραγμάτων, βάλτε ένα χάρτινο πιάτο στα αναδευτήρα του μίξερ σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Όταν κόβετε ένα καρβέλι ψωμί με κρούστα, αναποδογυρίστε το. Θα είναι πιο εύκολο να το κόψετε από την μαλακή πλευρά και δεν θα ζουλήξετε το ψωμί.

Ο σωστός τρόπος για να κρατάτε μια πίτσα δεν είναι όπως την έχετε συνηθίσει, αλλά σε σχήμα U για να μην πέφτει και όλες οι επικαλύψεις θα μείνουν μέσα.

Μην ρίχνετε το χυμό σας από το κουτί με το άνοιγμα στο κάτω μέρος. Αναποδογυρίστε το. Όταν το κάνετε από την κορυφή, θα μπορείτε να ελέγξετε τη ροή και να τη σταματήσετε γρήγορα.

Δεν χρειάζεται να τρέχετε γύρω από το όχημα αναζητώντας τo καπάκι του ρεζερβουάρ κάθε φορά που φτάνετε σε ένα βενζινάδικο. Θα πρέπει να υπάρχει ένα βέλος στο μετρητή βενζίνης για να σας ενημερώνει από ποια πλευρά να ανεφοδιάζετε το αυτοκίνητό σας.

Εάν δεν μπορείτε να στύψετε το χυμό ενός λεμονιού, ρίξτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Βγάλτε το, αφήστε το να κρυώσει, κόψτε το στη μέση — τώρα μπορείτε να το στύψετε στο έπακρο ακόμα και με γυμνά χέρια. Το λεμόνι γίνεται πολύ πιο μαλακό με αυτόν τον τρόπο.

Αντί να βάλετε την κυματιστή πλευρά της φουρκέτας προς τα πάνω, αναποδογυρίστε το. Όταν τοποθετείτε την κυματιστή πλευρά του προς τα κάτω, πιάνει καλύτερα τα μαλλιά σας.

Δεν χρειάζεται να βγάλετε αλουμινόχαρτο από τη συσκευασία για να πάρετε ένα κομμάτι από αυτό. Τα περισσότερα κουτιά έχουν διάτρητη γλωττίδα και στις δύο πλευρές. Τρυπήστε το και πάρτε όσο αλουμινόχαρτο χρειάζεστε με το ρολό μέσα στο κουτί.

Μην αδειάζετε το κινέζικο φαγητό από το χάρτινο δοχείο. Ξεδιπλώστε το προσεκτικά και θα γίνει ένα μικρό πιάτο από το οποίο μπορείτε να φάτε.

Αντί να τρίβετε μόνο κατσαρόλες και τηγάνια, βράστε λίγο νερό μέσα και προσθέστε μια μικρή ποσότητα ξιδιού. Το βγάζετε από τη φωτιά και στραγγίζετε το ξύδι στον νεροχύτη. Η βρωμιά θα ξεκολλήσει εύκολα.

Τρίψτε μισό λεμόνι στον πάτο και τις πλευρές του μαγειρικού σας σκεύους για επιπλέον λάμψη.

Ραντίστε τη σανίδα κοπής με χυμό λεμονιού και δεν θα χρειαστεί να κλάψετε όταν κόβετε κρεμμύδια. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τα βάλετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά ή να τα κόψετε σε φέτες κάτω από το νερό. Με αυτόν τον τρόπο, οι θειικές ενώσεις που σας κάνουν να δακρύζετε δεν θα φτάσουν στα μάτια σας.

Μην ξεπαγώνετε ποτέ το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου ή κάτω από ζεστό νερό! Σε αυτές τις συνθήκες πολλαπλασιάζονται τα βακτήρια που υπήρχαν πριν. Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να βάλετε το κρέας στη συσκευασία του σε ένα ταψί στο ψυγείο. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο πολύ, κλείστε τον νεροχύτη και βάλτε το σε κρύο νερό από τη βρύση. Η θερμότητα μεταφέρεται γρηγορότερα μέσω του νερού παρά του αέρα.

Δείτε ακόμη Αυτά είναι τα 13 Χρήσιμα Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή Σου Πιο Εύκολη με τις Καθημερινές σας Εργασίες

Όταν προσπαθείτε να διορθώσετε ένα ανόητο λάθος ή να κρύψετε κάτι αφού έχετε αλλάξει γνώμη, μην γράφετε απλώς γραμμές πάνω στο χειρόγραφό σας. Θα είναι ακόμα απόλυτα ευανάγνωστο. Γράψτε μερικά τυχαία γράμματα πάνω από αυτό που προσπαθείτε να κρύψετε. Τώρα κανείς δεν θα μπορεί να το διαβάσει.

Μην απλώνετε ομοιόμορφα το φαγητό σας πάνω από το πιάτο όταν το θερμαίνετε σε φούρνο μικροκυμάτων. Το κέντρο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ζεσταθεί και οι άκρες μπορεί να καούν. Αφήστε έναν κενό στρογγυλό χώρο στη μέση και το φαγητό θα είναι ταυτόχρονα τέλεια ζεστό.

Αντί να προσπαθήσετε να τραβήξετε το κομμάτι του κόμπου που περνά από τον κύριο κόμπο, χτυπήστε το με ένα κουτάλι ή ένα σφυρί. Στη συνέχεια στρίψτε το χαλαρό άκρο. Όταν το χαλαρώσετε, σπρώξτε το μέσα από τον κόμπο. Θα πρέπει να λύνετε εύκολα.

Για να ξεφλουδίσετε γρήγορα το σκόρδο, χτυπήστε ολόκληρο το κεφάλι με την παλάμη σας στην κορυφή του. Όταν χωρίσετε τις σκελίδες, βάλτε τις σε ένα μπολ και σκεπάστε τις με ένα καπάκι ή άλλο μπολ. Ανακινήστε το καλά για 15 δευτερόλεπτα. Οι σκελίδες θα χτυπήσουν στις πλευρές του μπολ και μεταξύ τους και θα χωριστούν από τη φλούδα τους.

Σταματήστε να βυθίζετε το χέρι σας σε ένα σακουλάκι με ποπ κορν, ειδικά αν το μοιράζεστε με άλλους. Σκίστε το και ανοίξτε το σαν μπολ για να τα τρώτε ξεχωριστά.

Εάν έχετε τυπικά ακουστικά για το αυτί, μην τα φοράτε κατευθείαν με το καλώδιο να κρέμεται στο μπροστινό μέρος. Αντίθετα, περάστε τα πάνω από το αυτί και δεν θα πέσουν τόσο εύκολα.

Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε ένα μπλέντερ τρίβοντάς το. Γεμίστε το με νερό, προσθέστε λίγο υγρό πιάτων και μετά ανακατέψτε το.

Το να κρατάτε το τιμόνι στις 12 η ώρα ή στις 10 και στις 2, όπως πιθανότατα σας έχουν μάθει, δεν θα σας δώσει τον καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα χέρια σας στις 9 και 3 ώρες. Έτσι οι αερόσακοι θα μπορούν να φουσκώσουν πλήρως σε περίπτωση ατυχήματος.

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε μπατονέτες για να καθαρίσετε τα αυτιά σας. Μπορούν να βλάψουν την ακοή σας. Μπορείτε να καθαρίσετε το εξωτερικό μέρος του αυτιού με βαμβακερές μπατονέτες, αλλά μέχρι εκεί.

Μην αγοράζετε άγουρα αβοκάντο και βάλτε τα στο ψυγείο περιμένοντας να ωριμάσουν. Τα φρέσκα αβοκάντο χρειάζονται θερμοκρασία δωματίου για να ωριμάσουν μέσα σε 3 έως 6 ημέρες.

Αντί να βάλετε τη σοκολάτα στο ψυγείο, φυλάξτε τη σε δροσερό και ξηρό μέρος. Η θερμοκρασία και η υγρασία του ψυγείου αλλοιώνουν τη γεύση της σοκολάτας. Επιπλέον, μπορεί να απορροφήσει μυρωδιές από το ψυγείο ή να αποκτήσει λευκή επίστρωση.

Αν έχετε σπάσει αρκετά νύχια προσθέτοντας νέα κλειδιά στο μπρελόκ, δοκιμάστε να το κάνετε με άλλο τρόπο. Τα εργαλεία αφαίρεσης συρραπτικών έχουν δόντια που είναι αρκετά λεπτά ώστε να γλιστρούν ανάμεσα στους δακτυλίους. Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά για να ανοίξετε το μπρελόκ και να προσθέσετε όσα κλειδιά χρειάζεστε με ασφάλεια.

Για να κρυώσει ένα αναψυκτικό σε λιγότερο από 15 λεπτά, τυλίξτε μια υγρή χαρτοπετσέτα γύρω από αυτό πριν το βάλετε στην κατάψυξη. Το νερό από την πετσέτα θα εξατμιστεί γρήγορα και θα κρυώσει. Θα βοηθήσει την επιφάνεια του αναψυκτικού να κρυώσει πιο γρήγορα από ό,τι ο αέρας στην κατάψυξη μόνος του.

Για να ξεπαγώσετε πιο γρήγορα τον κιμά, ισιώστε τον, τοποθετήστε τον σε ξεχωριστές πλαστικές σακούλες και κλείστε τον καλά. Μπορείτε επίσης να τον βάλετε όλα σε μια σακούλα και στη συνέχεια να πάρετε ένα μακρύ ξυλάκι, χάρακα ή οτιδήποτε έχει ίσια άκρη για να τον χωρίσετε σε τμήματα. Όταν είστε έτοιμοι να ξεπαγώσετε, μπορείτε να κόψετε ένα τμήμα και να το τοποθετήσετε σε κρύο νερό. Θα είναι καλό για μαγείρεμα σε λιγότερο από μισή ώρα.

Ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα κάλυμμα καθίσματος τουαλέτας είναι να τοποθετήσετε την πλευρά με το πτερύγιο προς τα εμπρός. Έτσι θα ταιριάζει καλύτερα και θα αποτρέψει τη συλλογή σωματιδίων και μικροβίων εκεί.

Μην αποθηκεύετε σετ κλινοσκεπασμάτων χωριστά. Διπλώστε το κάτω σεντόνι, το πάνω σεντόνι και τη μαξιλαροθήκη σας σε ένα ορθογώνιο και βάλτε τα μέσα σε μια ασορτί μαξιλαροθήκη. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα κάνει την ντουλάπα σας πιο οργανωμένη.

Για να αποφύγετε να τυλίγονται τα αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων στο σημείο που βρίσκεται η κόλλα, μην τα σκίζετε από κάτω προς τα πάνω. Πηγαίνετε από τη μία πλευρά και τραβήξτε τη σημείωση στην άλλη.

Όταν ζεστάνετε ζυμαρικά, ρύζι ή λαχανικά, σκεπάστε το πιάτο με υγρό χαρτί κουζίνας. Δεδομένου ότι τα μαγειρεύετε συνήθως στο νερό, αυτά χρειάζονται λίγη υγρασία για να έχουν ωραία γεύση μετά το ξαναζέσταμα. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα ποτήρι νερό στο φούρνο μικροκυμάτων με πίτσα. Θα κρατήσει την κρούστα φρέσκια και τραγανή.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο – Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

νερό μπάμιας,οφέλη νερού μπάμιας,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Το Νερό Μπάμιας Είναι το Νέο Νερό Καρύδας Αλλά Καλύτερο

Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Πίνετε Καφέ σε μια Κόκκινη Κούπα

Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Πίνετε Καφέ σε μια Κόκκινη Κούπα