in , , , ,

Αυτά είναι τα 13 Χρήσιμα Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή Σου Πιο Εύκολη με τις Καθημερινές σας Εργασίες

Αυτά είναι τα 13 Χρήσιμα Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή Σου Πιο Εύκολη με τις Καθημερινές σας Εργασίες
Αυτά είναι τα 13 Χρήσιμα Πράγματα που θα Κάνουν τη Ζωή Σου Πιο Εύκολη με τις Καθημερινές σας Εργασίες

Στον σύγχρονο κόσμο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός άχρηστων αλλά και πραγματικά χρήσιμων προϊόντων που θα διευκολύνουμε τις καθημερινές σας εργασίες. 18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο – Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε

Υποδοχές σιλικόνης για ασύρματα ακουστικά

© Xayah Digital / AliExpress

Εάν χρησιμοποιείτε συνεχώς ασύρματα ακουστικά, τότε γνωρίζετε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν εύκολα να πέσουν από τα αυτιά σας. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων ή όταν κάνετε μπάνιο. Ευτυχώς, υπάρχουν ειδικά αξεσουάρ σιλικόνης για αυτές τις καταστάσεις που κρατούν σταθερά τα ακουστικά στα αυτιά σας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Κεφαλή ντους που αυξάνει την πίεση του νερού

© Zloog Official / AliExpress

Μπορεί να αντιμετωπίζετε ασθενή πίεση νερού. Είναι αρκετά ενοχλητικό όταν χρειάζεται να πλύνετε τα χέρια σας ή ντα πιάτα, πόσο μάλλον να κάνετε ντους. Αντί να καλέσετε έναν υδραυλικό, υπάρχει ένας απλός τρόπος – χρησιμοποιήστε μια διαφορετική κεφαλή ντους που λόγω της κατασκευής της, αυξάνει την πίεση του νερού και έχει αποτέλεσμα μασάζ.

Ηλεκτρική κρεμάστρα στεγνωτήριο

© DMWD Official / AliExpress

Μπορεί να έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου πρέπει να στεγνώσετε κάτι πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Αυτό ακριβώς κάνει μια ηλεκτρική κρεμάστρα στεγνωτήριο. Είναι σαν στεγνωτήρας μαλλιών, αλλά η ροή του αέρα κατευθύνεται κατά μήκος του υφάσματος.

Βούρτσα σιλικόνης για πιάτα

© Shine 810 / AliExpress

Τα συνηθισμένα σφουγγάρια φθείρονται γρήγορα και απαιτούν συχνή αντικατάσταση εάν δεν θέλετε να γεμίσουν επιβλαβή βακτήρια και να μεταφερθούν στα πιάτα σας. Οι βούρτσες σιλικόνης για πιάτα, λόγω της δομής τους, δεν απορροφούν υγρασία και σωματίδια τροφής, καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα και στεγνώνουν πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να διαρκούν περισσότερο.

Εργαλείο 2 σε 1 για πλύσιμο παραθύρων και καθρεφτών

© Iasonas / AliExpress

Όταν πλένετε καθρέφτες και παράθυρα, είναι συχνά απαραίτητο να χρησιμοποιείτε πολλά εργαλεία καθαρισμού. Και σπάνια σκεφτόσαστε ότι υπάρχουν πλέον βολικές συσκευές που συνδυάζουν διάφορες λειτουργίες. Για παράδειγμα, αυτή η ξύστρα με ένα σφουγγάρι που μπορείτε να σκουπίσετε τον καθρέφτη και να αφαιρέσετε το νερό από αυτόν με μία μόνο κίνηση του χεριού σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τηλεσκοπικό ράφι για στέγνωμα πιάτων και λαχανικών

© HMZCN Alimolder / AliExpress

Εάν έχετε ένα μικρό νεροχύτη είναι δύσκολο να έχετε χώρο για πλυμένα πιάτα ή φρούτα και λαχανικά για να αφήσετε το νερό να στραγγίσει. Αυτό το τηλεσκοπικό ράφι είναι καλό για κάθε νεροχύτη και λύνει το πρόβλημα.

Δείτε ακόμη Προσοχή στην Ποιότητητα και Όχι στην Τιμή: 8 Πράγματα που Πρέπει να Δίνετε Προτεραιότητα στην Ποιότητα Έναντι τους Οικονομικού

Βρύση κουζίνας με επέκταση

© Guaid your Life / AliExpress

Οι επεκτεινόμενες βρύσες κουζίνας είναι βολικές για διάφορους λόγους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πλύνετε λαχανικά, να γεμίσετε κατσαρόλες με νερό όταν ο νεροχύτης είναι γεμάτος πιάτα και για να διατηρήσετε τον νεροχύτη καθαρό. Όταν πλένετε τα πιάτα και το σαπούνι παραμένει στα τοιχώματα του νεροχύτη, η βρύση διευκολύνει το πλύσιμό του.

Λειαντικό σφουγγάρι για αφαίρεση σκουριάς και υπολειμμάτων

© jiuguo / AliExpress

Τα σκευή από αλουμίνιο και χυτοσίδηρο είναι δύσκολο να πλυθούν, ειδικά αν υπάρχει ένα στρώμα υπολειμμάτων στην επιφάνεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χημικά, αλλά αυτή η μέθοδος δεν αρέσει σε όλους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα λειαντικό σφουγγάρι που είναι σαν γυαλόχαρτο, αλλά χάρη στο σχήμα και το σπογγώδες στρώμα, είναι πιο εύκολο στη χρήση.

Οριζόντια βάση μαχαιριού

© Aureola / AliExpress

Οι κάθετες θήκες μαχαιριών έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: είναι σε κοινή θέα, δημιουργούν οπτική ακαταστασία και καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο, κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα όσους έχουν μικρές κουζίνες. Οι οριζόντιες θήκες λύνουν αυτό το πρόβλημα: ταιριάζουν τέλεια στα συρτάρια και μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα στο δίσκο με άλλα επιτραπέζια σκεύη.

Βούρτσες σιλικόνης για τον καθαρισμό της τουαλέτας

© U-LuckHome / AliExpress

Οι τυπικές βούρτσες τουαλέτας δημιουργούν πολλά προβλήματα. Είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαρές, γιατί πρέπει να πλυθούν μηχανικά. Οι βούρτσες σιλικόνης μπορούν να πλυθούν από το νερό όταν τραβήξετε το καζανάκι και χάρη στην ευελιξία τους μπορούν να φτάσουν στα πιο απομακρυσμένα σημεία της τουαλέτας.

Φορητή ραπτομηχανή

© Everything get here / AliExpress

Το να ράβετε ειδικά μεγάλα πράγματα με το χέρι, είναι δύσκολο και χρονοβόρο. Ταυτόχρονα, οι ραπτομηχανές απαιτούν πολύ χώρο και πρέπει να ξέρετε πώς να τις δουλεύετε. Έτσι, μια φορητή μίνι ραπτομηχανή κάνει τη διαδικασία γρήγορη και εύκολη και μπορείτε σχεδόν να την τοποθετήσετε στην τσέπη σας. Έτσι, είναι τέλεια για καθημερινή χρήση.

Μπάλες σιλικόνης για αφαίρεση μαλλιών και τριχώματος κατοικίδιων κατά το πλύσιμο

© Godness House-jder / AliExpress

Εάν ζείτε με κατοικίδια, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να διατηρείτε τα ρούχα σας καθαρά. Αλλά είναι ακόμα πιο ενοχλητικό όταν το τρίχωμά τους απλώς κολλάει σε άλλα ρούχα κατά το πλύσιμο. Οι μπάλες σιλικόνης λύνουν το πρόβλημα εύκολα: τοποθετήστε τις στο πλυντήριο και θα μαζέψουν όλα τα μαλλιά, το τρίχωμα και τα κομμάτια χαρτιού.

Μαγνητική συσκευή για το πλύσιμο και των δύο πλευρών του παραθύρου

brightside

H σκέψη να πλύνουμε τα παράθυρα από έξω συχνά μας τρομάζει. Εξάλλου, δεν μπορείτε να φτάσετε σε όλες τις γωνίες με ένα συνηθισμένο πανί, τα ειδικά σφουγγάρια είναι πολύ βαριά και είναι πραγματικά επικίνδυνο να γέρνετε πολύ έξω από το παράθυρο. Χρησιμοποιώντας μια μαγνητική συσκευή, θα λύσετε αυτό το πρόβλημα: θα φτάσετε στις πιο απομακρυσμένες γωνίες του τζαμιού και ο καθαρισμος θα επιταχυνθεί καθώς τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό πλένονται ταυτόχρονα.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Κρυφές Λεπτομέρειες σε Πράγματα που Χρησιμοποιούμε Κάθε Μέρα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.8 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αλάτι στην αποχέτευση,απόφραξη αποχέτευσης,καθαρισμός αποχέτευσης,χρήσιμα

Γιατί Πρέπει να Ρίχνετε Αλάτι στην Αποχέτευση κατά τη Διάρκεια της Νύχτας

10 Ξεπερασμένες Συμβουλές Εξοικονόμησης Χρήματων που Πρέπει να Αποφύγετε για να μην Ζείτε Μίζερα

10 Ξεπερασμένες Συμβουλές Εξοικονόμησης Χρήματων που Πρέπει να Αποφύγετε για να μην Ζείτε Μίζερα