in ,

18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο – Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε

18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο - Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε;
18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο - Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε;

Όλοι ξέρουμε πώς να χρησιμοποιούμε τα περισσότερα πράγματα, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος να κάνουμε κάτι να λειτουργήσει. Τι θα γινόταν λοιπόν αν γνωρίζατε μια διαφορετική προσέγγιση για το πώς λειτουργούν 18 καθημερινά πράγματα στο μέγιστο βαθμό; Προσοχή στην Ποιότητητα και Όχι στην Τιμή: 8 Πράγματα που Πρέπει να Δίνετε Προτεραιότητα στην Ποιότητα Έναντι τους Οικονομικού

Συρραπτικά

© pantsparty1322 / Reddit

Το συρραπτικό στο γραφείο ή στο σπίτι έχει μια θήκη για την αποθήκευση των ανταλλακτικών συνδετήρων. Συνήθως βρίσκεται στο κάτω μέρος – όπως φαίνεται στην εικόνα – αλλά μην διστάσετε να ελέγξετε το επάνω μέρος εάν δεν μπορείτε να το βρείτε. Τώρα μπορείτε να πετάξετε τα κουτιά με νέα συνδετικά και απλώς να χρησιμοποιήσετε το συρραπτικό σας για αποθήκευση.

Δοχεία αποθήκευσης τροφίμων

Όταν αγοράζατε ένα δοχείο τροφίμων, τα επιλέγετε κυρίως με βάση το μέγεθός τους. Είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε με το μάτι, αλλά υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε ακριβώς πόσο μπορούν να χωρέσουν. Στο κάτω μέρος, αναγράφεται η χωρητικότητά του.

Πουκάμισα και κουμπιά

Τα ανδρικά πουκάμισα και μερικές φορές τα γυναικεία πουκάμισα έχουν δύο κουμπιά στις μανσέτες, αλλά μόνο μια κουμπότρυπα. Πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί σε τι χρησιμεύει το δεύτερο κουμπί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε φοράτε ρολόι, έτσι η μανσέτα θα είναι πιο χαλαρή.

Μπαταρίες

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι οι μπαταρίες είναι τοξικοί ρύποι, αλλά αυτό που μάλλον δεν δώσατε ποτέ προσοχή είναι η ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην ετικέτα τους. Επομένως, πριν τις αγοράσετε, ελέγξτε πόσα χρόνια θα μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε.

Ανεμιστήρες οροφής

© Ana C. B. / Unsplash

Αυτό είναι εντελώς απροσδόκητο, αλλά είναι αληθινό. Οι ανεμιστήρες οροφής συνοδεύονται από έναν μικρό διακόπτη στο εσωτερικό της λεπίδας. Δεδομένου ότι δεν είναι σε κοινή θέα, πιθανότατα δεν το έχετε προσέξει ποτέ. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την κατεύθυνση περιστροφής, κάνοντάς το να τραβάει τον αέρα προς τα κάτω ή προς τα πάνω όπως θέλετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αντικείμενα στο αυτοκίνητό σας

© Mike B / Pexels

Εδώ είναι δύο γεγονότα για το αυτοκίνητό σας που ίσως δεν γνωρίζετε. Πόσες φορές έχετε πάει στο βενζινάδικο και ξεχάσατε σε ποια πλευρά ήταν το ρεζερβουάρ; Εάν προσέξετε πολύ το καντράν, θα δείτε ένα μικρό βέλος που το σηματοδοτεί. Από την άλλη πλευρά, η προεξοχή κάτω από τον καθρέφτη σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτεινότητα των φώτων των αυτοκινήτων πίσω σας.

Ομπρέλες

© Zainab Aamir / Pexels

Μερικές ομπρέλες έχουν μια άκρη στην κορυφή. Η λογική μας λέει ότι είναι απλώς η ένωση καθενός από τους βραχίονες που την αποτελούν, αλλά έχει άλλη χρήση. Αφού βγείτε έξω μια βροχερή μέρα, δεν μπορείτε να φέρετε μια βρεγμένη ομπρέλα στο σπίτι σας, επομένως θα πρέπει απλώς να την κλείσετε και να χρησιμοποιήσετε την άκρη για να την χτυπήσετε και να στραγγίσετε το νερό πιο γρήγορα.

Πλυντήριο πιάτων

Τοποθετείστε πάντα τα φλιτζάνια, τα ποτήρια και τα μπολ υπό γωνία ώστε να στραγγίζουν τελείως το νερό. Όταν αδειάζετε το πλυντήριο πιάτων, θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεται να στεγνώσετε τίποτα. Επιπλέον, αυτές οι συσκευές συνήθως διαθέτουν μικρά στηρίγματα για να τα ασφαλίζουν, ώστε να μην μετακινούνται από τη θέση τους.

Αλουμινόχαρτο

Το αλουμινόχαρτο μπορεί να σας βοηθήσει να ακονίσετε το ψαλίδι σας. Απλώς διπλώστε εάν φύλλο στα δύο και κάντε μερικές τομές. Λάβετε υπόψη ότι αυτή δεν είναι μια θαυματουργή τεχνική, επομένως θα πρέπει να πετάξετε τα ψαλίδια που δεν μπορούν να επισκευαστούν.

Δείτε ακόμη 10 Πράγματα που Πρέπει να Έχετε Απαραίτητα για το Χειμώνα

Κουρευτική μηχανή

Δεν υπάρχουν πολλές ενδείξεις για τη χρήση μιας κουρευτικής τρίχας, αλλά ίσως δεν γνωρίζατε ότι πρέπει να την καθαρίσετε για να παρατείνετε την υγιεινή και την αποτελεσματικότητα των λεπίδων. Ευτυχώς, είναι αρκετά απλό. Πρέπει να βουτήξετε τις λεπίδες – και μόνο τις λεπίδες – σε ρηχό νερό και να ενεργοποιήσετε το μηχάνημα για λίγα δευτερόλεπτα. Θα δείτε καθαρά πώς βγαίνουν τρίχες.

Καλαμάκια σε κουτιά χυμών

Συνήθως βάζουμε το εύκαμπτο καλαμάκι στη μακριά πλευρά του κουτιού πρώτα. Ένας από τους λόγους είναι ότι δεν θα χάσουμε το καλαμάκι μας μέσα στο κουτί του χυμού. Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν ότι πρέπει να βάζουμε το καλαμάκι ανάποδα. Με αυτόν τον τρόπο, το κυρτό μέρος μας επιτρέπει να πίνουμε και την τελευταία σταγόνα χυμού.

Κουτιά γάλακτος ή χυμού

© PLTube / Youtube

Υπάρχει ένας σωστός τρόπος να ρίξετε το γάλα ή τον χυμό από ένα κουτί με στόμιο. Έχουμε περάσει όλη μας τη ζωή ρίχνοντας το υγρό με το στόμιο όσο πιο κοντά στο ποτήρι γίνεται. Ωστόσο, εάν το αναστρέψουμε, έτσι ώστε το στόμιο να είναι πιο μακριά, θα αποτρέψουμε το βίαιο πιτσίλισμα του περιεχομένου στο ποτήρι.

Κλωστές νήματος

© Jayda InStitches / Youtube

Υπάρχει ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τραβήξετε το νήμα από το κουβάρι. Όταν τραβάμε από έξω, το νήμα κυλάει, οπότε πρέπει να το κρατάμε. Ωστόσο, αν το τραβήξετε από το κέντρο, θα μείνει μαζί.

Ανοξείδωτη βρύση

Δεν είναι κάτι που μπορεί να σκεφτεί κανείς, αλλά το μέταλλο μπορεί να απορροφήσει τις οσμές. Ο ανοξείδωτος χάλυβας μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τις δυσάρεστες μυρωδιές που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν μόνο με σαπούνι και νερό. Εάν μετά το μαγείρεμα σας μείνει σκόρδο, ψάρι, κρεμμύδι ή οποιαδήποτε άλλη μυρωδιά στα χέρια σας, απλώς τοποθετήστε τα κάτω από το νερό και στη συνέχεια τρίψτε τη βρύση.

Ο φούρνος

Το κάτω συρτάρι στους περισσότερους φούρνους δεν έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει τα ταψιά που χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο. Η πραγματική λειτουργία αυτού του χώρου είναι να διατηρεί το φαγητό ζεστό αν δεν πρόκειται να το σερβίρουμε αμέσως μετά την προετοιμασία του.

Ψύκτης νερού

© Kskhh / Wikimedia, © CC BY-SA 4.0, © Polina Tankilevitch / Pexels

Εάν έχετε ψύκτη νερού στο σπίτι, θα πρέπει να ελέγξετε αν το κάτω μέρος έχει μια μικρή πόρτα. Πολλοί έχουν ένα μίνι ψυγείο στο κάτω μπροστινό μέρος. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη βρύση του νερού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χωρέσει κάποια κονσερβοποιημένα ή εμφιαλωμένα ποτά ή τρόφιμα.

Φούρνος μικροκυμάτων

Αποδεικνύεται ότι δεν πρέπει να βάζουμε το μπολ μας στο κέντρο του φούρνου μικροκυμάτων. Πολλοί ειδικοί λένε ότι το σωστό είναι να τοποθετήσετε το φαγητό στην άκρη του πιάτου. Έτσι θα ζεσταθεί όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται.

Καταψύκτης

Αυτή η συμβουλή είναι από τις πιο πολυσυζητημένες, αλλά μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούσαμε λάθος τους καταψύκτες μας όλο αυτό το διάστημα. Έχουν ραβδώσεις στη βάση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να είναι όρθιοι οι δίσκοι κατεψυγμένων προϊόντων.

Δείτε επίσης 13 Καθημερινά Πράγματα που Μπορούν να Προκαλέσουν Φωτιά αν Δεν Προσέξετε Αρκετά

πηγή φώτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 34

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 λάθη που πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ κατά την περιποίηση των νυχιών μας

6 λάθη που πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ κατά την περιποίηση των νυχιών μας

γυάλινα ντουλάπια κουζίνας,έπιπλα κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση

Γυάλινα Ντουλάπια Κουζίνας: 65 Ιδέες – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα