in , , ,

6 λάθη που πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ κατά την περιποίηση των νυχιών μας

7 λάθη που πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ κατά την περιποίηση των νυχιών μας
7 λάθη που πρέπει να σταματήσουμε ΑΜΕΣΩΣ κατά την περιποίηση των νυχιών μας

Πιστεύετε ότι γνωρίζετε na κάνετε μανικιούρ σούπερ τέλεια; Ορισμένα λάθη εξακολουθούν να είναι κοινά, οπότε εδώ είναι η συμβουλή μας για τέλεια νύχια κάθε φορά!

Το δέρμα στη βάση του νυχιού είναι πολύ εύθραυστο.

Κόβοντας το, διατρέχετε κίνδυνο μόλυνσης. Απλά ενυδατώστε το με μια σταγόνα θρεπτικό λάδι και σπρώξτε το απαλά με το κατάλληλο εργαλείο.

Παραλείπουμε τη βάση νυχιών

Όλοι τα έχουμε κάνει: βιαστικά, παραλείπουμε αυτό το βήμα και πηγαίνουμε κατευθείαν στην εφαρμογή του βερνικιού νυχιών. Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι το βερνίκι νυχιών δεν θα αντέξει και τα νύχια σας μπορεί να γίνουν κίτρινα .

Εφαρμογή βερνικιού νυχιών σε λιπαρά νύχια

Πριν εφαρμόσετε το βερνίκι νυχιών, βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι απολύτως στεγνά και τα νύχια σας είναι απαλλαγμένα από λάδι, καθώς το μανικιούρ σας μπορεί να μην διαρκέσει τόσο πολύ στα λιπαρά νύχια. Ενυδατώστε μια μέρα που δεν θα εφαρμόσετε βερνίκι νυχιών.

7 Συμβουλές για πιο Δυνατά και Μακρύτερα Νύχια – Τι να κάνεις για τα νύχια των ονείρων σου

Εφαρμόζετε πάρα πολλά στρώματα βερνικιού νυχιών

Μερικές γυναίκες φτάνουν να εφαρμόζουν ακόμα και τρεις στρώσεις βερνικιού νυχιών για να αποκτήσουν ένα απόλυτα ομοιογενές χρώμα. Με τη βάση όμως και τις τόσες στρώσεις καταλήγουμε με πέντρε στρώσεις επάνω στα νύχια! Αυτό όχι μόνο αυξάνει το χρόνο στεγνώματος αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άνισο και ακατάστατο αποτέλεσμα. Αντίθετα, στραγγίξτε καλά το πινελάκι του βερνικιού πριν την εφαρμογή και απλώστε το βερνίκι ομοιόμορφα στο νύχι. Δύο στρώσεις χρώματος αρκούν για βέλτιστο αποτέλεσμα .

Αραίωση του βερνικιού νυχιών με ασετόν

Αυτό είναι ένα τέχνασμα που όλοι έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά. Προσθέτοντας ασετόν μέσα σε βρνίκι νυχιών μπορεί να το κάνει πιο ρευστό αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. Είναι λιγότερο γυαλιστερό και, πάνω απ ‘όλα, λιγότερο ανθεκτικό. Για να παρατείνετε τη ζωή του, επιλέξτε αντ ‘αυτού ένα πραγματικό αραιωτικό βερνικιού νυχιών .

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι για τον καθαρισμό των λεκέδων

Το βαμβάκι μπορεί να καταστρέψει το μανικιούρ σας αφήνοντας πίσω ίνες. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε ένα πινελάκι για τα χείλη αφού το βυθίσετε σε ασετόν για να καθαρίσετε τυχόν λεκέδες.

40 Ιδέες για Χρυσά Νύχια με πολυτέλεια!

via neoblogs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να Φτιάξετε Σπιτικά Καθαριστικά με Αιθέρια Έλαια

18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο - Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε;

18 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Εχουμε Χρησιμοποιήσει Ποτέ στο Μέγιστο – Πραγματικά το τελευταίο σε τι ηλικία το Μάθατε