in , , ,

10 Συμβουλές για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ να Τρώτε τα Νύχια σας για ΠΑΝΤΑ

10 Συμβουλές για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ να Τρώτε τα Νύχια σας για ΠΑΝΤΑ
10 Συμβουλές για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ να Τρώτε τα Νύχια σας για ΠΑΝΤΑ

Όταν προσπαθείτε να καταπολεμήσετε τη συνήθεια να τρώτε τα νύχια σας, χρειάζεστε πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα χωρίς να χρειάζεται να καταβάλετε πάρα πολύ προσπάθεια. Το κάνετε υποσυνείδητα λόγω άγχους, θυμού ή πλήξης.

Κόψτε τα όσο μπορείτε.

© juuustwondering2 / reddit© whatever18c / reddit

Τη στιγμή που θα παρατηρήσετε ότι τα νύχια σας έχουν γίνει λίγο μεγαλύτερα, κόψτε τα. Όταν λοιπόν ξεκινήσει η επιθυμία, αναζητήστε το νυχοκόπτη σας. 40 Ιδέες για Χρυσά Νύχια με πολυτέλεια!

Φορέστε γάντια ή επιδέστε τα δάχτυλα.

© whatever18c / reddit

Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, σκεφτείτε να καλύψετε τα νύχια σας. Υπάρχουν 2 τρόποι για να το κάνετε αυτό: είτε επιδέστε τα νύχια σας είτε φορέστε γάντια. Μόλις το κάνετε, θα είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι δεν πρέπει να τα τρώτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφανη ταινία ως πιο διακριτική επιλογή. Τα γάντια είναι ιδανικά όταν βρίσκεστε στο σπίτι, επειδή δεν χρειάζεται να αλλάζετε συνεχώς την ταινία ή τον επίδεσμο.

Τι Είναι Αυτές οι Γραμμές στα Νύχια και πώς να τις Μειώσετε!

Βρείτε δραστηριότητες για να κρατήσετε τα δάχτυλά σας απασχολημένα.

© Hunahpu / imgur

Αυτό μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Όλοι έχουν διαφορετικά χόμπι, οπότε είναι καλό να σκεφτείτε τη χρήση του ως αμυντικού μηχανισμού. Ζωγραφίστε, πλέξτε, σκιτσάρετε, παίξτε με ένα στυλό, βάλτε τις στις τσέπες σας ή απλά καθίστε πάνω στα χέρια σας.

Κρατήστε το στόμα σας απασχολημένο επίσης.

© BIGPICTURESPHOTO.COM: 001DS/001N/EAST NEWS

Κρατώντας το στόμα σας απασχολημένο θα βοηθήσει πολύ στον να μην τρώτε τα νύχια σας. Θα δείτε ότι μετά από λίγο καιρό, η επιθυμία σας θα εξαφανιστεί. Ξεκινήστε να μασάτε τσίχλες και να τρώτε καραμέλες. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα μπουκάλι νερό μαζί σας κοντά και να πιείτε μια γουλιά όταν θέλετε να φάτε τα νύχια σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βερνίκι νυχιών κατά της ονυχοφαγίας.

© shutterstock.com

Είναι μια ασφαλής χημική ουσία με πολύ ισχυρή, μακράς διαρκείας πικρή γεύση. Κατά την εφαρμογή, φροντίστε να καλύψετε ολόκληρο το νύχι μαζί με το γύρω δέρμα. Η απαίσια γεύση του θα σας αποθαρρύνει. Χρησιμοποιήστε το κάθε πρωί.

Ενυδατώστε τα χέρια σας.

© FBLPMax / reddit

Σκεφτείτε αυτήν τη μέθοδο ως 2 θετικές συνήθειες. Έχετε την ενυδατική κρέμα χεριών μαζί σας και χρησιμοποιήστε την όταν σας έρθει να φάτε τα νύχια σας. Αυτό όχι μόνο θα σας αποσπάσει την προσοχή, αλλά θα διατηρήσει επίσης τα χέρια σας απαλά και ενυδατωμένα.

Κρατήστε μια λίμα νυχιών δίπλα σας.

© unknown / reddit

Αγοράστε μερικές λίμες νυχιών και τοποθετήστε τις σε διάφορα σημεία στο σπίτι σας, στην τσέπη σας και στην τσάντα σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα έχετε δικαιολογία για να φάτε τα νύχια σας. Όταν νιώσετε την ανάγκη, αρπάξτε τη λίμα και αρχίστε να τα λιμάρετε, ένα προς ένα.

Τοποθετήστε μια λαστιχένια λουρίδα στον καρπό σας.

© unknown / imgur

Όταν σηκώνετε το χέρι σας για να φάτε τα νύχια σας, αρχίστε να παίζετε με την λαστιχένια λουρίδα.

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για να κρατήσετε τα δάχτυλά σας απασχολημένα.

© TM / MEGA/EAST NEWS

Το τηλέφωνό σας μπορεί πλέον να γίνει ο καλύτερος βοηθός σας. Κατεβάστε μερικά παιχνίδια που απαιτούν 2 χέρια για να παίξετε. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να γράφετε μερικές ιστορίες στις σημειώσεις σας για να αποσπάσετε την προσοχή σας μακριά από τα νύχια σας.

Χρησιμοποιήστε οπτικές υπενθυμίσεις.

brightside.me

Γεμίστε το σπίτι σας με σημειώσεις, οπότε όταν κοιτάζετε προς τα πάνω, αριστερά ή δεξιά, να σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να κρατάτε τα χέρια σας κάτω. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ταπετσαρία και την οθόνη κλειδώματος με μια σημείωση ή μια φωτογραφία που θα σας το υπενθυμίζει.

Δείτε επίσης
Το κόλπο για να στεγνώνεις σε 3 λεπτά τα βαμμένα σου νύχια!
Πώς να διορθώσετε τα σπασμένα νύχια με ένα φακελάκι τσάι και βερνίκι. Βίντεο.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 10 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουμε στη Διακόσμηση Σαλονιού

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 10 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουμε στη Διακόσμηση Σαλονιού

12 ΚΟΛΠΑ που θα σας Βοηθήσουν να Ελέγξετε το Σώμα σας και τους πόνους!

12 ΚΟΛΠΑ που θα σας Βοηθήσουν να Ελέγξετε το Σώμα σας και τους πόνους!