in , , ,

10 Πράγματα που Πρέπει να Έχετε Απαραίτητα για το Χειμώνα

10 Πράγματα που Πρέπει να Έχετε Απαραίτητα για το Χειμώνα
10 Πράγματα που Πρέπει να Έχετε Απαραίτητα για το Χειμώνα

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία μας και την αίσθηση άνεσης οπότε για να ανταπεξέλθουμε τις ιδιοτροπίες του χειμώνα πρέπει να έχουμε μερικά απαραίτητα πράγματα. Χειμώνας και Φουλ Οικονομία: 3 Απλά Κόλπα που θα σας Βοηθήσουν να Μειώσετε το Κόστος Θέρμανσης

Θερμαντικό μαξιλάρι χεριών

© Aliaksandr Barouski / Shutterstock.com© New Africa / Shutterstock.com

Όταν βγαίνετε έξω το χειμώνα, τα χέρια σας παγώνουν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Επομένως, αξίζει να τα προστατεύετε με ιδιαίτερη προσοχή. Φυσικά, πολλοί έχουν γάντια αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να ζεσταθούν. Επιπλέον, δεν είναι πάντα βολικά αν για παράδειγμα, χρειαστεί να πληκτρολογήσετε επειγόντως ένα μήνυμα στο τηλέφωνο.

Εάν έχετε ένα μικρό θερμαντικό μαξιλάρι στην τσέπη σας, τότε θα ζεστάνει τέλεια τα χέρια σας.

Μάλλινα πουλόβερ και κάλτσες

© Madrona Rose / Unsplash© Roman Chazov / Shutterstock.com

Οι μάλλινες ίνες σχηματίζουν μικρούς θύλακες αέρα που διατηρούν τη θερμότητα του σώματος ακόμα κι αν υπάρχει θερμοκρασία κάτω από το μηδέν τριγύρω. Επιπλέον, τα μάλλινα είναι ανθεκτικά. Θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τα βαμβακερά ρούχα για παράδειγμα. Και το μαλλί απορροφά τέλεια την υγρασία. Έτσι, αν ιδρώσετε, ο ιδρώτας θα εξατμιστεί από το σώμα σας.

Ζεστό κασκόλ

© Mariia Boiko / Shutterstock.com

Ένα καλό κασκόλ πρέπει να είναι αρκετά φαρδύ ώστε να τυλίγει προσεκτικά το λαιμό και το στήθος και αρκετά σφιχτό για να μην κρυώνετέ. Αυτές τις ιδιότητες έχουν τα κασκόλ από μαλλί ή κασμίρι. Συνήθως το κασμίρι είναι πιο ακριβό, αλλά είναι πιο μαλακό, πιο λεπτό και πιο ευχάριστο στην αφή.

Υγραντήρας

adme.media

Την κρύα εποχή, η θέρμανση του σπιτιού λειτουργεί και γίνεται ζεστό, αλλά ταυτόχρονα ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Και αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά την υγεία, επειδή η υγρασία εξατμίζεται όχι μόνο από τα γύρω αντικείμενα, αλλά και από το δέρμα μας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι υγραντήρες έχουν σχεδιαστεί για να λύνουν αυτό το πρόβλημα. Ο ατμός απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα και εξαπλώνεται σε όλο το δωμάτιο. Ο υγρός αέρας εμποδίζει τη δραστηριότητα των μικροβίων και την εξάπλωση πολλών ασθενειών. Επιπλέον, το δέρμα σταματά να στεγνώνει και να ξεφλουδίζει.

Αδιάβροχες μπότες

© Clay Banks / Unsplash© nikkytok / Shutterstock.com

Ο χειμώνας φέρνει μαζί του όχι μόνο κρύο, αλλά βροχές και χιόνι, και στη συνέχεια λάσπη, που δεν αρέσει σε όλους. Σε τέτοιες συνθήκες, τα πόδια κινδυνεύουν να βραχούν. Ως εκ τούτου, η επιλογή των χειμερινών παπουτσιών πρέπει να προσεγγιστεί ιδιαίτερα προσεκτικά. Εξάλλου, οι φτηνές μπότες, πιθανότατα, θα σας προστατεύσουν ελάχιστα τόσο από το κρύο όσο και από το νερό.

Η ιδανική διέξοδος σε δύσκολες καιρικές συνθήκες είναι οι αδιάβροχες μπότες από ανθεκτικό καουτσούκ γύρω από τα πόδια και δερμάτινο επάνω μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει μέγιστη αδιαβροχοποίηση και τα πόδια παραμένουν στεγνά.

Δείτε ακόμη 9 Συνήθειες που Πρέπει να Σταματήσετε για να Μην Αρρωσταίνετε το Χειμώνα

Γυναικεία ισοθερμικά εσώρουχα

© Lucyever Clothes Store / AliExpress

Πρώτα απ’ όλα, τα ισοθερμικά εσώρουχα είναι σχεδιασμένα για να είναι άνετα και το υλικό είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο για το σώμα και ώστε το δέρμα να αναπνέει. Τα καλά ισοθερμικά εσώρουχα επιτρέπουν στον αέρα να περνάει και συγχρόνως διατηρεί τη θερμότητα.

Ενυδατική κρέμα

© New Africa / Shutterstock.com

Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια καλή ενυδατική κρέμα για να προστατεύσετε το δέρμα από την ξηρότητα, να διατηρήσετε τη φυσική υγρασία και να το κάνετε πιο απαλό.

Στεγνωτήριο παπουτσιών

© Yevhen Prozhyrko / Shutterstock.com

Εκτός από τις προφανείς ιδιότητες, τα ηλεκτρικά στεγνωτήρια παπουτσιών μειώνουν τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος. Εξάλλου, η θέρμανση σώζει τα παπούτσια όχι μόνο από το νερό, αλλά και από τον ιδρώτα. Επίσης, τα στεγνωτήρια καταστρέφουν τους μύκητες, που μειώνουν τη διάρκεια ζωής των παπουτσιών και προκαλούν δυσάρεστη οσμή.

Κλινοσκεπάσματα από φανέλα

© Rebecca Dickerson / Shutterstock.com

Αυτό το υλικό διατηρεί τη θερμότητα και δεν υπερθερμαίνει το σώμα. Έτσι σε ένα τέτοιο κρεβάτι δεν θα είστε πολύ ζεστοί ή κρύοι. Επιπλέον, στην αφή, η φανέλα είναι πολύ πιο απαλή από ορισμένους τύπους βαμβακιού.

Καλσόν

© Vamia Store / AliExpress

Ο χειμώνας δεν είναι λόγος να θυσιάσετε το στυλ σας και να αποχαιρετήσετε τις φούστες και τα φορέματα. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να επιλέξετε το σωστό ζεστό καλσόν. Τα καλύτερα υλικά για αυτά είναι μαλλί, κασμίρ ή φλις. Αλλά τα καλσόν από βαμβάκι ή νάιλον είναι απίθανο να σας προστατεύσουν από το κρύο.

Δείτε επίσης Πως να στεγνώνετε τα ρούχα σας πιο γρήγορα τον χειμώνα – 6 απλά πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά το πλύσιμο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Χαλαρά μπράτσα τέλος: 8 εύκολες ασκήσεις για να τα εξαφανίσεις, με μόλις 5 λεπτά τη μέρα

Χαλαρά μπράτσα τέλος: 8 εύκολες ασκήσεις για να τα εξαφανίσεις, με μόλις 5 λεπτά τη μέρα

διακόσμηση τοίχου υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης τοίχου υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση,

23 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου Υπνοδωματίου