in , , , ,

Οι Δάσκαλοι Εξηγούν Γιατί οι Γονείς Πρέπει να Ψάχνουν τα Τηλέφωνα των Παιδιών τους

παιδιά και κινητά τηλέφωνα,παιδιά και διαδίκτυο,για το παιδί,μαζί με το παιδί,συμβουλές για παιδιά,
παιδιά και κινητά τηλέφωνα,παιδιά και διαδίκτυο,για το παιδί,μαζί με το παιδί,συμβουλές για παιδιά,

Έχει αποδειχθεί ότι μόνο το 32% των γονέων έχουν πρόσβαση στα κινητά τηλέφωνα των παιδιών τους. Είναι ένα αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα σχετικά με το εάν είναι απαραίτητο ή όχι για τους γονείς να παρακολουθούν τα τηλέφωνα των παιδιών τους και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για αυτό το θέμα. Από τη μια πλευρά, είναι θέμα εμπιστοσύνης και ιδιωτικότητας, αλλά από την άλλη πλευρά αφορά την ασφάλειά τους. Οι περισσότεροι γονείς φαίνεται να έχουν κάνει την επιλογή τους υπέρ της εμπιστοσύνης. Οι δάσκαλοι, ωστόσο, φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη και καλούν τους γονείς να ελέγχουν τα κινητά τηλέφωνα των παιδιών τους. Το Ενεργειακό Ρόφημα Prime Περιέχει μια Δυνητικά Επικίνδυνη Ποσότητα Καφεΐνης. Οι Ειδικοί Εξηγούν Γιατί Είναι Ιδιαίτερα Κακό για τα Παιδιά.

Οι γονείς πρέπει να διδάξουν στα παιδιά πώς να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα.

© depositphotos.com

Όπως και πολλές άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, η χρήση κινητών τηλεφώνων και διαδικτύου θα πρέπει να διδάσκεται από τους γονείς. Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους του διαδικτύου και να τους δείξουν πώς και γιατί πρέπει να θέτουν τα κατάλληλα όρια. Είναι σημαντικό να διδάξουμε στα παιδιά την ασφάλεια, πώς να δημιουργούν περιεχόμενο, τι μπορεί και τι δεν μπορεί να αναρτηθεί και πώς να πλοηγούνται στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, όπως οι γονείς ελέγχουν τη συμπεριφορά των παιδιών τους στην πραγματική ζωή, οι διαδικτυακές δραστηριότητες θα πρέπει να παρακολουθούνται κατά διαστήματα για να διασφαλίζεται ότι τα παιδιά ακολουθούν τους κανόνες και ενεργούν με κοινωνικά εγκεκριμένο τρόπο.

Οι γονείς δεν ξέρουν πολλά για τα παιδιά τους.

© pexels.com

Ο διαδικτυακός κόσμος είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στο οποίο έχουν πρόσβαση τα παιδιά και εκεί περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους. Οι γονείς συνήθως δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό και δεν προσπαθούν καν, εκτιμώντας το απόρρητο των παιδιών τους. Είναι ένας απρόσωπος κόσμος όπου τόσα πολλά πράγματα είναι δυνατά και όπου τα παιδιά δεν έχουν την καθοδήγηση των γονιών τους. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά μπορεί να εμπλακούν σε απαράδεκτες δραστηριότητες.

© Men, Women & Children / Paramount Pictures

Ένας διευθυντής γυμνασίου λέει ότι όποτε έπρεπε να ψάξει στα τηλέφωνα των μαθητών του, έβρισκε ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο, χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μηνύματα. Όταν οι γονείς το ακούν αυτό, αρνούνται να πιστέψουν ότι τα παιδιά τους είναι ικανά για αυτά τα πράγματα.

Δείτε ακόμη Προπονήτρια Κολύμβησης Αποκαλύπτει Γιατί η Χρήση Φουσκωτών σε Πισίνες Μπορεί να Γίνει Μοιραία

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα κινητά τηλέφωνα είναι η πηγή ενός μη ασφαλούς περιβάλλοντος.

© MLADEN ANTONOV/AFP/East News

Με το διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα, τα παιδιά σήμερα αντιμετωπίζουν ακόμη περισσότερα προβλήματα από ό,τι αντιμετώπιζαν οι προηγούμενες γενιές στην ηλικία τους. Όλες οι δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των επιβλαβών και καταστροφικών, είναι ακόμη πιο εύκολα διαθέσιμες στο διαδίκτυο που πλημμυρίζει από ακατάλληλες πληροφορίες, μέσα ενημέρωσης και συμπεριφορά. Για να παρέχουμε στα παιδιά ένα ασφαλές περιβάλλον, είναι σημαντικό να παρακολουθούμε τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν και να τους μιλάμε για την εμπειρία τους, παρέχοντάς τους καθοδήγηση και συναισθηματική υποστήριξη.

Οι γονείς πρέπει να είναι παρόντες στη ζωή των παιδιών.

© depositphotos.com

Με τα παιδιά να ασχολούνται έντονα με τα smartphone τους, περνούν λιγότερο χρόνο με τους γονείς τους. Το χάσμα μεταξύ παιδιών και γονέων μεγαλώνει και τα παιδιά απομακρύνονται συχνότερα από τους γονείς τους. Τις πληροφορίες που έπαιρναν οι παλαιότερες γενιές από τους γονείς τους, τα παιδιά παίρνουν τώρα από το διαδίκτυο χρησιμοποιώντας αναξιόπιστους πόρους και συνήθως δεν τις συζητούν. Αλλά είναι δουλειά των γονιών να συζητούν με τα παιδιά τους για τα προβλήματά τους, το μέλλον τους, το σώμα τους, τις σχέσεις τους και οτιδήποτε άλλο.

© depositphotos.com

πηγή

Δείτε επίσης Πως να Βοηθήσετε τα Παιδιά σας να Μην Φοβούνται το σκοτάδι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός λεκέδων νερού σε φυτά,κόλπα για φυτά,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

7 Έξυπνα Κόλπα για να Καθαρίσετε Λεκέδες Νερού από Φυτά

καθαρισμός βαλιτσών,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε τις Βαλίτσες σας για να Παραμείνουν σαν Καινούργιες