in , , ,

Προπονήτρια Κολύμβησης Αποκαλύπτει Γιατί η Χρήση Φουσκωτών σε Πισίνες Μπορεί να Γίνει Μοιραία

χρήση φουσκωτών σε πισίνες,συμβουλές κολύμβησης για παιδιά,για το παιδί,μαζί με το παιδί,χρήσιμα,
Προπονήτρια Κολύμβησης Αποκαλύπτει Γιατί η Χρήση Φουσκωτών σε Πισίνες Μπορεί να Γίνει Μοιραία

Καθώς έφτασε η εποχή των εξορμήσεων στην παραλία και στην πισίνα, καθίσταται κρίσιμο για τους γονείς να διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών τους μέσα και γύρω από το νερό. Η Nikki Scarnati, πιστοποιημένη προπονήτρια βρεφικής κολύμβησης, αποκάλυψε τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν ακούσια οι γονείς καθώς προσπαθούν να κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή ενώ κολυμπούν. Τσίμπημα Μέδουσας Και Άλλα: 11 Συμβουλές που Μπορούν να Σώσουν τη Ζωή σας μια Μέρα

Η Scarnati εξηγεί ότι τα φουσκωτά, όπως τα μπρατσάκια και τα σωσίβια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο στη θάλασσα και δεν προορίζονται για πισίνες:

«Δεν είναι εγκεκριμένα για πισίνες, δεν είναι εγκεκριμένα για συχνή χρήση και δεν έχουν εγκριθεί ως βοήθημα εκμάθησης κολύμβησης», λέει, προσθέτοντας ότι μια συσκευή επίπλευσης δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν ενήλικα που υποτίθεται ότι επιβλέπει ένα παιδί.

Οι πλωτήρες μπορούν να εμποδίσουν ένα παιδί να μάθει κολύμπι.

© scatteredleaves / Reddit

Κυρίως απλώς εμποδίζουν ένα παιδί από το να μάθει να κολυμπά και να παραμένει στη επιφάνεια χωρίς στηρίγματα: ”Όταν παίρνετε ένα παιδί που έχει παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης και αυτοδιάσωσης και το βάζετε σε ένα φουσκωτό, για κάθε 15 λεπτά που βρίσκεται σε το νερό, αναιρούν τα μαθήματα μιας εβδομάδας.» προειδοποιεί η Νίκι.

Επιπλέον, η υπερβολική χρήση φουσκωτών ή η χρήση τους με λάθος τρόπο μπορεί να ενσταλάξει ψεύτικη εμπιστοσύνη σε ένα παιδί, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Η Scarnati τονίζει ότι με τη χρήση φουσκωτών, τα παιδιά συνηθίζουν να βρίσκονται σε όρθια θέση αντί να μαθαίνουν πώς να κολυμπούν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Οφέλη που θα Έχετε αν Αρχίσετε να Κολυμπάτε Τακτικά

Ορισμένα δημοφιλή πλωτά με κουβούκλιο είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στο αναποδογυρισμό και συμβουλεύει τους γονείς να τα αποφεύγουν. Το κουβούκλιο μπορεί να δυσκολέψει το τράβηγμα του παιδιού έξω αν καταλήξει ανάποδα στο νερό.

© scarnati.swim / TikTok

Το να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα φουσκωτά είναι το κλειδί.

© scarnati.swim / TikTok

Υπάρχουν όμως κάποιες εξαιρέσεις. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα φουσκωτό πάνω στο οποίο ένα παιδί μπορεί να κάθεται όρθιο, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζει το κολύμπι του.

πηγή

Δείτε επίσης Αυτό Μπορεί να Αποβεί Μοιραίο: Προπονήτρια Κολύμβησης Προειδοποιεί τους Γονείς να μην Βάζουν Πετσέτα Γύρω από τους Ώμους του Παιδιού τους

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ιπτάμενες Κατσαρίδες: Τα Πάντα Για το Είδος Και Πώς Να Τις Απομακρύνεις

Ιπτάμενες Κατσαρίδες: Τα Πάντα Για το Είδος Και Πώς Να Τις Απομακρύνεις

συμβουλές καθαρισμού,κόλπα καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,

Θα Σας Αλλάξουν Εντελώς Οπτική: Έξυπνες Συμβουλές που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Καθαρίζετε το Σπίτι σας