in , , , , ,

Αυτό Μπορεί να Αποβεί Μοιραίο: Προπονήτρια Κολύμβησης Προειδοποιεί τους Γονείς να μην Βάζουν Πετσέτα Γύρω από τους Ώμους του Παιδιού τους

παιδί και κολύμβηση,για το παιδί,μαζί με το παιδί,συμβουλές,χρήσιμα,
παιδί και κολύμβηση,για το παιδί,μαζί με το παιδί,συμβουλές,χρήσιμα,

Η Nikki Scarnati, πιστοποιημένη προπονήτρια βρεφικής κολύμβησης αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γονείς όταν τυλίγουν τα παιδιά τους σε μια πετσέτα. Η σωτήρια συμβουλή της μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή ενώ απολαμβάνουν το κολύμπι. Πώς να Σταματήσετε να Επαναλαμβάνετε Στο Παιδί σας το Ίδιο Πράγμα

Μια απλή πράξη μπορεί να θέσει τα παιδιά σε κίνδυνο πνιγμού.

© scarnati.swim / TikTok

Η Nikki Scarnati, μια προπονήτρια κολύμβησης, μοιράστηκε ένα βίντεο TikTok όπου παρότρυνε τους γονείς να μην βάζουν ποτέ μια πετσέτα στους ώμους ενός παιδιού.

Επιμένει ότι αυτή η αθώα πράξη μπορεί να θέσει τα παιδιά σε κίνδυνο πνιγμού. Ένα παιδί δεν θα μπορεί να κουνήσει τα χέρια του κάτω από το νερό εάν πέσει σε μια πισίνα με μια πετσέτα που καλύπτει το πάνω μέρος του σώματός του.

Η Nikki τόνισε τον κίνδυνο να τυλίξει την πετσέτα με λάθος τρόπο, λέγοντας ότι η ίδια ως γονιός το έκανε τόσες φορές, χωρίς καν να συνειδητοποιήσει ότι ήταν επικίνδυνο για το παιδί της. Είναι το φυσικό ένστικτο των γονιών να τυλίγουν το παιδί τους με μια πετσέτα αφού βγει από το νερό.

Δείτε ακόμη Πως να Βοηθήσετε τα Παιδιά σας να Μην Φοβούνται το σκοτάδι

«Φυσικά θέλουμε να τα καλύψουμε έτσι, σωστά; Όχι, γιατί αν πέσουν στην πισίνα με αυτόν τον τρόπο, όλα τα άκρα τους θα περιοριστούν κάτω από μια βρεγμένη πετσέτα», λέει η προπονήτρια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η Nikki εξήγει τον σωστό τρόπο να τυλίξετε το παιδί με μια πετσέτα.

© scarnati.swim / TikTok

Στο βίντεό της, η Nikki παρότρυνε τους γονείς να τυλίγουν πάντα την πετσέτα κάτω από τα χεριά των παιδιών τους αφού πρώτα τα στεγνώσουν.

«Όταν τα βγάζετε από την πισίνα, στεγνώστε τα χέρια τους, σηκώστε τα χέρια τους ψηλά και βάλτε την πετσέτα κάτω από τα μπράτσα τους. Βεβαιωθείτε ότι η πετσέτα σας είναι κάτω από την αγκαλιά του μικρού σας. Με αυτόν τον τρόπο, αν καταλήξουν στο νερό, εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στα άκρα τους για αυτοδιάσωση και είναι πολύ πιο ασφαλείς», εξήγησε η Nikki.

πηγή

Δείτε επίσης Γιατί τα Παιδιά που Κοιμούνται με τους Γονείς τους Έχουν Περισσότερη Αυτοπεποίθηση στο Μέλλον

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Αντισυμβατικές Ιδέες με Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες σε Όλο το Σπίτι

Αντισυμβατικές Ιδέες με Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες σε Όλο το Σπίτι

πέτρες τυλιγμένες με δερμάτινο κορδόνι,DIY διακοσμητικές πέτρες,βότσαλα,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,

Η Απλή και Εκπληκτική Τέχνη του Τυλίγματος Πέτρας