in , , ,

Γιατί τα Παιδιά που Κοιμούνται με τους Γονείς τους Έχουν Περισσότερη Αυτοπεποίθηση στο Μέλλον

Γιατί τα Παιδιά που Κοιμούνται με τους Γονείς τους Έχουν Περισσότερη Αυτοπεποίθηση στο Μέλλον
Γιατί τα Παιδιά που Κοιμούνται με τους Γονείς τους Έχουν Περισσότερη Αυτοπεποίθηση στο Μέλλον

Συνήθως, πολλοί να έχουν τα παιδιά τους σε κοντινή απόσταση για να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους. Και στα παιδιά αρέσει αυτή η εμπειρία για άνεση και ασφάλεια. Υπάρχουν πολλοί λαοί όπου είναι απολύτως φυσιολογικό να κοιμούνται μαζί με τα παιδιά τους. Αν και δεν είναι το ίδιο σε όλες τις δυτικές χώρες. Εν πάση περιπτώσει, οι επιστήμονες σε πρόσφατη έρευνα ανακαλύψαν ότι υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα να αφήνετε τα παιδιά σας να κοιμούνται στο κρεβάτι σας όποτε το ζητήσουν. 7 Σημάδια στο Παιδί σας που Δεν Πρέπει να Αμελήσετε για να Αποφύγετε Ψυχικές Διαταραχές

Κοιμηθείτε μόνο με παιδιά άνω του ενός έτους.

© Donnie Ray Jones / Flickr, © CC BY 2.0

Αρχικά, ας αναφέρουμε ότι μιλάμε για παιδιά άνω του ενός έτους και όχι για μωρά. Αν και μπορούν επίσης να μοιράζονται ένα υπνοδωμάτιο με τους γονείς τους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν μοιράζονται την ίδια επιφάνεια ύπνου. Επειδή ο ύπνος με ένα μωρό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, αν τα παιδιά σας να έρχονται στο κρεβάτι σας το βράδυ, επαινέστε τον εαυτό σας. Και όλα αυτά επειδή οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα παιδιά που τους αρέσει να κοιμούνται μαζί σας από κατά καιρούς είναι πιο πιθανό να είναι επιτυχημένα αργότερα στη ζωή τους και να γίνουν έξυπνοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση ενήλικες.

Ο κοινός ύπνος θα συμβάλει σημαντικά στο να γίνουν τα παιδιά σας πιο ανεξάρτητα.

© Brad Greenlee / Flickr, © CC BY 2.0

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί γονείς που τάσσονται κατά του ύπνου μαζί με το παιδί. Απλώς πιστεύουν ότι ο μοναχικός ύπνος σχετίζεται με την ανεξαρτησία και θέλουν να ενθαρρύνουν στα παιδιά τους.

Αν και οι επιστήμονες ενθαρρύνουν να αφήνετε τα παιδιά σας να κοιμούνται μαζί σας το βράδυ. Λένε ότι θα συμβάλει στο να γίνουν τα παιδιά σας πιο ανεξάρτητα και με αυτοπεποίθηση. Ενώ τα παιδιά που δεν κοιμήθηκαν ποτέ στα κρεβάτια των γονιών τους τείνουν να είναι πιο φοβισμένα, είναι πιο δύσκολο να τα ελέγξουν, λιγότερο χαρούμενα και εξαρτώνται περισσότερο από τους γονείς τους.

Τα παιδιά θα νιώθουν πιο ασφαλή και συνδεδεμένα με τους γονείς τους.

© alanis / Instagram, © alanis / Instagram

Μια έρευνα αποκαλύπτει ότι οι ενήλικες μαθητές με ιστορικό ύπνου με τους γονείς τους είχαν υψηλότερη αυτοεκτίμηση από άλλους και ένιωσαν λιγότερο φόβο και άγχος. Ένας ερωτώμενος δήλωσε ότι του έδωσε πάντα ένα αίσθημα ασφάλειας για να γνωρίζει ότι αν είχε ένα κακό όνειρο, θα μπορούσε πάντα να πηγαίνει στο κρεβάτι με τη μαμά και τον μπαμπά του.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Γιατί τα Παιδιά Κάτω των 4 Ετών Δεν Πρέπει να Τρώνε Ποπ Κορν

Τα παιδιά αισθάνονται πιο άνετα στις σχέσεις με τους άλλους στο μέλλον.

Evan Agotini/Invision/AP/East News, ASSOCIATED PRESS/East News

Επιπλέον, βοηθούσε επίσης τους ερωτηθέντες να γίνουν πιο άνετοι στις σχέσεις με τους άλλους. Ειδικά τα αγόρια. Παρέχει επαφή δέρμα με δέρμα, η οποία προωθεί την απελευθέρωση ωκυτοκίνης και ενισχύει τον δεσμό μεταξύ των ανθρώπων. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε αυτό. Τα ηρεμεί και τα καταπραΰνει, και επίσης ρυθμίζει τη θερμοκρασία και τον καρδιακό τους ρυθμό.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να συνδέεστε μεταξύ σας, εάν έχετε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα εργασίας.

© millajovovich / Instagram

Γενικά, ο κοινός ύπνος μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι ως οικογένεια, ειδικά αν και οι δύο γονείς έχουν δύσκολο πρόγραμμα εργασίας, όπως οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί που μπορούν να περνούν 12 και μερικές φορές 14 ώρες την ημέρα στα σκηνικά κάνοντας ταινίες.

Για παράδειγμα, η Milla Jovovich αποκάλυψε ότι εξασκήθηκε στον κοινό ύπνο με την 7χρονη τότε κόρη της, κάτι που βοήθησε το κοριτσάκι της να αισθάνεται πολύ συνδεδεμένο μαζί τους και αυτό με τη σειρά της την έκανε να θέλει να τους ευχαριστήσει.

Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά κοιμούνται και μετά ξυπνούν πολύ καλύτερα — τα νυχτερινά ξυπνήματα γίνονται λιγότερα.

© millajovovich / Instagram

Τα παιδιά που μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι με τους γονείς τους τείνουν να κοιμούνται περισσότερο. Ναι, μπορεί να ξυπνούν, αλλά συνήθως, μένουν συντονισμένοι με τη μαμά και τον μπαμπά και, κατά συνέπεια, ξυπνούν λιγότερο τη νύχτα. Τα πρωινά ξυπνήματα γίνονται επίσης λιγότερο αγχωτικά για αυτούς.

Δείτε επίσης Γιατί Δεν Πρέπει να Γαργαλάτε τα Παιδιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικές μάσκες προσώπου,φυσικές μάσκες προσώπου,DIY μάσκες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

11 Σπιτικές Μάσκες που θα Μεταμορφώσουν το Πρόσωπό σας

σπιτικό σπρέι για ζάρες σε ρούχα,DIY σπρέι για ζάρες,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,χρήσιμα,

Σπιτικό Σπρέι για Ζάρες και Τσαλακώματα σε Ρούχα