in , ,

11 Σπιτικές Μάσκες που θα Μεταμορφώσουν το Πρόσωπό σας

σπιτικές μάσκες προσώπου,φυσικές μάσκες προσώπου,DIY μάσκες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
σπιτικές μάσκες προσώπου,φυσικές μάσκες προσώπου,DIY μάσκες προσώπου,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Αφού διαβάσουν από τι αποτελούνται ορισμένες μάσκες προσώπου, πολλές γυναίκες φοβούνται να τις χρησιμοποιήσουν στο δικό τους δέρμα. Αλλά υπάρχει πάντα διέξοδος: μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας αποτελεσματικές και ασφαλείς μάσκες προσώπου με φυσικά συστατικά στο σπίτι σας. Επιπλέον, η τακτική φροντίδα και η χρήση φυσικών προϊόντων περιποίησης δέρματος θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε πιο υγιείς και να αποφύγετε πιθανά τοξικά στοιχεία όπως θειικά άλατα και συντηρητικούς παράγοντες που χρησιμοποιούνται σε πολλές μάσκες. Απαλλαγείτε από τις Ρυτίδες και τις Λεπτές Γραμμές: Φτιάξε τις δικές σου Μάσκες Προσώπου με Ρύζι

Μείωση της φλεγμονής

© Maria Morri / flickr, © Maria Morri / flickr

Συστατικά:
1 μπανάνα
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1 κουταλάκι σόδα

Τρίψτε τη μπανάνα και μετά προσθέστε τη σόδα και το γιαούρτι. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο για 10-15 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Αυτή η μάσκα είναι χρήσιμη επειδή οι μπανάνες είναι καλές για τη μείωση της φλεγμονής και της ακμής.

Απαλλαγείτε από τους μεγάλους πόρους

© depositphotos, © depositphotos

Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού καλλυντικό άργιλο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι (αν δεν είστε αλλεργικοί)

Αναμείξτε καλλυντικό άργιλο με γιαούρτι και μέλι. Βάλτε τη μάσκα στο πρόσωπο και αφήστε την για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Αυτή η μάσκα είναι εξαιρετική επειδή το γιαούρτι βοηθά στην απαλλαγή από τους μεγάλους πόρους και φωτίζει τις χρωστικές κηλίδες.

Για ξηρό δέρμα

© Cushy Spa / flickr, © Cushy Spa / flickr

Συστατικά:
1/2 ώριμο αβοκάντο
1 κουταλιά της σούπας γάλα
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ανακατέψτε το αβοκάντο αλεσμένο με γάλα και μέλι. Απλώστε το στο πρόσωπο για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το αβοκάντο περιέχει «υγιεινά» λιπαρά. Ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και είναι εξαιρετικό για τη μείωση των επιπτώσεων της υπεριώδους ακτινοβολίας. Έχει επίσης μια αντιφλεγμονώδη δράση που βοηθά στη βελτίωση της ακμής.

Για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο

© Rasmus Andersson / flickr

Συστατικά:
1 κουταλάκι του γλυκού κατακάθι καφέ
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και βάλτε τα στο δέρμα κάτω από τα μάτια. Αφήστε για 5-10 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο. Αυτή η μάσκα είναι εξαιρετική επειδή περιέχει καφεΐνη που στενεύει τα αγγεία και βοηθά στη μείωση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων.

Για ανόρθωση δέρματος

© John and Tamara Long / flickr

Κόψτε μια ώριμη ντομάτα και βάλτε τα κομμάτια στο πρόσωπο. Μπορείτε να ξεπλύνετε τη μάσκα σε 10 λεπτά. Ξεπλύνετε το δέρμα με ζεστό νερό. Χάρη στο λυκοπένιο που περιέχουν οι ντομάτες, αυτή η μάσκα φρεσκάρει, τονώνει, φωτίζει και τονώνει το δέρμα.

Δείτε επίσης Λαμπερό Πρόσωπο στο Σπίτι με 6 Αποτελεσματικές Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς

Για να δείχνετε πιο υγιείς

© Cushy Spa / flickr, © Cushy Spa / flickr

Ξεφλουδίστε ένα μεγάλο αγγούρι και κόψτε το σε κομμάτια. Αφαιρέστε τα στερεά κομμάτια. Αφήστε το στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό στη συνέχεια. Αυτή η μάσκα είναι πολύ καλή για το δέρμα, επειδή τα αγγούρια περιέχουν πολλές βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των K, B5, A και C που όταν χρησιμοποιούνται μαζί, έχουν πολύ καλή επίδραση στο δέρμα.

Για την αύξηση της αναζωογόνησης του δέρματος

© John and Tamara Long / flickr

Συστατικά:
Καρότα
Νερό

Καθαρίστε τα καρότα και αλέστε τα στο μπλέντερ, προσθέτοντας πολύ νερό. Βάλτε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15-20 λεπτά. Η βήτα-καροτίνη που περιέχουν τα καρότα βοηθά στην επούλωση μικρών πληγών στο πρόσωπο και κάνει το δέρμα να φαίνεται υγιές.

Για ενυδάτωση και peeling

© depositphotos, © depositphotos

Συστατικά:
1/2 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης
1/3 ποτήρι νερό
5 σταγόνες βιταμίνης Ε

Βράστε το πλιγούρι σε νερό και αφήστε το να κρυώσει. Προσθέστε βιταμίνη Ε. Μετά από αυτό, απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό. Χάρη στην απαλή δομή της βρώμης, αυτή η μάσκα είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα. Θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και θα ενυδατώσει το δέρμα.

Για την αφαίρεση της λιπαρής γυαλάδας

© depositphotos

Συστατικά:
1/2 της πατάτας
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού

Τρόπος 1: Κόψτε την πατάτα, τρίψτε την στο πρόσωπο και αφήστε την εκεί για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε το μετά από αυτό.

Τρόπος 2: Τρίψτε τη φρέσκια πατάτα και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, ανακατέψτε το και βάλτε το στο δέρμα. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Αυτή η μάσκα είναι καλή για τη μείωση της λιπαρής γυαλάδας.

Για να δείχνετε πάντα ξεκούραστες

© Sunny / flickr

Συστατικά:
Χυμός αλόης
4 κουταλιές της σούπας ροζ άργιλο

Ανακατέψτε τον άργιλο με αλόη. Βάλτε τη μάσκα στο πρόσωπο για 15-20 λεπτά, αλλά μην την αφήσετε να στεγνώσει. Μπορείτε να ραντίσετε λίγο ιαματικό νερό στο πρόσωπό σας όταν παρατηρήσετε ότι η μάσκα έχει στεγνώσει. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτή η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων

© shutterstock.com, © cystbursting

Συστατικά:
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Ανακατέψτε το λεμόνι με το μέλι. Πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό. Εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό σε 20 λεπτά. Το μέλι έχει καλό ενυδατικό αποτέλεσμα και το λεμόνι είναι εξαιρετικό για καθαρισμό.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μάσκα, δοκιμάστε τη σε δυσδιάκριτο μέρος του σώματός σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε αν έχετε αλλεργική αντίδραση.

Δείτε επίσης 5 Μυστικές DIY Μάσκες Μπανάνας για να Αποκτήσετε Πρόσωπο 18χρονης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

στοματικό διάλυμα,στοματικό διάλυμα και υγεία,φροντίδα δοντιών,συμβουλές υγείας,υγεία,

Τι Μπορεί να Συμβει στο Σώμα σας εάν Χρησιμοποιείτε Στοματικό Διάλυμα Καθημερινά

Γιατί τα Παιδιά που Κοιμούνται με τους Γονείς τους Έχουν Περισσότερη Αυτοπεποίθηση στο Μέλλον

Γιατί τα Παιδιά που Κοιμούνται με τους Γονείς τους Έχουν Περισσότερη Αυτοπεποίθηση στο Μέλλον