in , , ,

Αντισυμβατικές Ιδέες με Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες σε Όλο το Σπίτι

Αντισυμβατικές Ιδέες με Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες σε Όλο το Σπίτι
Αντισυμβατικές Ιδέες με Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες σε Όλο το Σπίτι

Είτε είστε αρχάριοι είτε έμπειροι διακοσμητες σπιτιού, θα λατρέψετε αυτές τις αντισυμβατικές ιδέες με αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για όλο το σπίτι. Διακοσμητικές Ταπετσαρίες για να Αναζωογονήσετε το Μπάνιο

TikTok/@liz.morrow.diy and Instagram/@my_quirky_home

Η ταπετσαρία κάποτε θεωρούνταν ξεπερασμένη, κουραστική στην τοποθέτηση και δύσκολο να αφαιρεθεί. Μέχρι που ήρθε η αυτοκόλλητη ταπετσαρία, η οποία έχει αναζωογονήσει πλήρως την τάση του τοίχου με σχέδια. Εφαρμόζεται εύκολα, αφαιρείται και προσφέρει μια οικονομική ανακαίνιση δωματίου που μπορεί να κάνει ο καθένας.

Από σιωπηλούς τόνους για μινιμαλιστές έως τολμηρά σχέδια για μαξιμαλιστές, υπάρχουν αυτοκόλλητες ταπετσαρίες για κάθε γούστο αλλά δεν είναι μόνο για τοίχους! Στην πραγματικότητα, πολλοί DIYers τις έχουν χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσουν εμπνευσμένα σχέδια σε σκάλες, έπιπλα, ακόμη και σε συσκευές.

Τοποθετήστε την το στο ψυγείο

@liz.morrow.diy Reply to @invaderlee ♬ original sound – Liz Morrow

Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία εφαρμόζετε ακόμα και στα ψυγεία! Τι διασκεδαστικός τρόπος ώστε το ψυγείο σας να ταιριάζει με την χρωματική παλέτα της κουζίνας σας. Αν και τα μοτίβα και τα πολύπλοκα σχέδια είναι απίστευτα, θα μπορούσατε να τυλίξετε το ψυγείο σας με ένα μόνο χρώμα για πιο απλή εμφάνιση.

Διακόσμησή σκαλοπατιών

@sprucingupmamahood Gave my stairs a quick update using peel and stick wallpaper from @Tempaper at the stair risers in Onyx Beadboard 😍😍 #stairs #stairriser #diy #diyproject #diyprojects #diyguru #diyhomedecor #wallpaper #peelandstick #peelandstickwalldecor #lifehack ♬ original sound – Rachel Hoback

Συχνά παραβλέπονται, αλλά οι σκάλες μπορούν να συμπληρώσουν την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτοκόλλητες ταπετσαρίες. Είναι ένα σημαντικό μέρος του σπιτιού και αξίζουν να δένουν με την υπόλοιπη εσωτερική διακόσμηση.

Τοίχος έμφασης

@thewoodengypsy Peel and stick wallpaper! Who knew 🫶🏼🫶🏼🔥🔥 #nature #accentwall #project #home ♬ Angel By The Wings – Sia

Οι βαμμένοι τοίχοι έμφαση ήταν δημοφιλείς στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τώρα, δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε ένα κουτί χρώματος για να τον φτιάξετε. Απλώς κολλήστε την ταπετσαρία, πιέστε την στον τοίχο σαν ένα μεγάλο αυτοκόλλητο και εξομαλύνετε τυχόν φυσαλίδες αέρα. ένας φανταστικός τοίχος με οποιοδήποτε σχέδιο επιλέξετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διακόσμηση επίπλων

Xρησιμοποιείστε αυτοκολλητη ταπετσαρία για να ζωντανέψετε τα παλιά έπιπλα. Καλύψτε ένα ολόκληρο έπιπλο ή σκεφτείτε να ταιριάξετε σχέδια ταπετσαρίας με χρώμα.

Δείτε ακόμη Γιατί η Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Είναι η Επόμενη Καυτή ΤΑΣΗ Διακόσμησης

Πλάτη κουζίνας

Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτοκόλλητη ταπετσαρία σε πλάτη κουζίνας και να τη καλύψετε με προστατευτικό γυαλί για να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ανακαίνιση πόρτας

@_londruhh Super easy peel and stick paper to upgrade this old door, took me less than 10 mins to apply #homedecor #peelandstick #amazonfinds #fypシ ♬ Coming of Age – Blondes

Οι πόρτες αξίζουν λίγη αγάπη καθώς τις χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Είναι σχεδόν απίστευτο πώς ένα απλό ρολό αυτοκόλλητης ταπετσαρίας μπορεί να κάνει την πιο κοινή επιφάνεια να φαίνεται υπέροχη. Προσθέστε ένα φανταχτερό πόμολο πόρτας και θα έχετε ένα statement κομμάτι που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες.

Μεταμόρφωση «Cloffice».

Ντουλάπα + γραφείο = ‎cloffice!‎ Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητη ταπετσαρία για να διακοσμήσετε αυτόν τον μικροσκοπικό χώρο. Αυτή η ιδέα για το γραφείο στο σπίτι είναι ιδανική για όσους δεν τους πειράζει να εργάζονται σε μικρούς χώρους.

Πάγκοι κουζίνας από απομίμηση ξύλου

@breatheearth Replying to @Amanda How I made my new “wood” renter friendly kitchen countertops with $10 worth of peel and stick contact paper!! 🪚 Took about 1.5hrs since it was my first time trying it out and everytime i found an air bubble i’d yank it back up and start all over 🤣 not for the easily frustrated… but I am obsessed with it and am recommending it to all my renting friends now! So worth it to love your space! ✨ #peelandstickcountertops #kitchencountertops #kitchendesign #renterfriendlydiy ♬ Wes Anderson-esque Cute Acoustic – Kenji Ueda

Η αντικατάσταση των πάγκων κουζίνας μπορεί να είναι δαπανηρή. Όμως μπορείτε να τους μεταμορφώσετε με ένα ρολό αυτοκόλλητης ταπετσαρίας σε απομίμηση ξύλου. Μην ανησυχείτε αν δεν ευθυγραμμίσετε τέλεια την ταπετσαρία την πρώτη φορά. Είναι εύκολο να την επανατοποθετήσετε και να κόψετε τα περιττά κομμάτια. Μερικές φορές μια σύγχρονη ανανέωση δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από ένα γρήγορο DIY έργο.

Θαυμαστή τοιχογραφία υπνοδωματίου

Ενώ πολλές αυτοκόλλητες ταπετσαρίες χρησιμοποιούν επαναλαμβανόμενα μοτίβα, μπορείτε να ζωντανέψετε το υπνοδωμάτιό σας με μια αυτοκόλλητη τοιχογραφία. Σε συνδυασμό με έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο, η τοιχογραφία του ρωμαϊκού τοπίου τυλίγεται σε όλο το δωμάτιο—και είμαστε σίγουροι ότι είναι σαν να κάνετε διακοπές ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι.

Δείτε επίσης Οδηγός Βήμα-Βήμα για να τοποθετήσετε μόνοι σας Ταπετσαρία!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Στο Μπαλκόνι

15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Στο Μπαλκόνι

παιδί και κολύμβηση,για το παιδί,μαζί με το παιδί,συμβουλές,χρήσιμα,

Αυτό Μπορεί να Αποβεί Μοιραίο: Προπονήτρια Κολύμβησης Προειδοποιεί τους Γονείς να μην Βάζουν Πετσέτα Γύρω από τους Ώμους του Παιδιού τους