in , , , ,

15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Στο Μπαλκόνι

15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Στο Μπαλκόνι
15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Στο Μπαλκόνι

Ανακαλύψτε διασκεδαστικά και πρακτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα μπαλκόνι και να το μετατρέψετε στο αγαπημένο μέρος του σπιτιού σας. Είτε δημιουργεί ένα χαλαρωτικό μέρος για να χαλαρώσετε είτε έναν μικρό κήπο για να αναθρέψετε φυτά. Βρείτε έμπνευση για να κάνετε το μπαλκόνι σας έναν ξεχωριστό χώρο που αντανακλά το στυλ σας και φέρνει την ευτυχία στην καθημερινότητά σας. 33 Ιδέες Boho Διακόσμησης Μπαλκονιού

Δημιουργήστε έναν κήπο

15 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε με ένα Μπαλκόνι

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν βρώσιμο κήπο στο μπαλκόνι σας και να καλλιεργήσετε τα αγαπημένα σας λαχανικά, βότανα, καθώς και μερικά καρποφόρα φυτά ή να φτιάξετε έναν διακοσμητικό κήπο και να φυτέψετε τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Εξωτερική τραπεζαρία

Το μικρό σας μπαλκόνι είναι ένας ωραίος ιδιωτικός χώρος οπότε γιατί να μην δημιουργήσετε μια ωραία και άνετη υπαίθρια τραπεζαρία εκεί;

Υπαίθριο μπαρ

Δημιουργήστε ένα μίνι μπαρ στο μπαλκόνι σας για να απολαύσετε τα βράδια σας με τους φίλους σας και να κουβεντιάσετε. Για αυτό, τοποθετήστε έναν πάγκο και βάλτε μερικά πτυσσόμενα σκαμπό μπαρ.

Αν θέλετε, τοποθετήστε και ένα ψυγείο και μερικά ράφια για να τακτοποιήσετε ποτήρια και μπουκάλια.

Δημιουργήστε μια γωνιά ανάγνωσης

Μην χρησιμοποιείτε τον ανοιχτό χώρο στο μπαλκόνι σας ως ντουλάπα για αποθήκευση. Αντίθετα, δημιουργήστε μια άνετη γωνιά ανάγνωσης εκεί για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας βιβλία στον ελεύθερο χρόνο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πάρτε έπιπλα για αυτό ή αν το μπαλκόνι είναι πολύ μικρό, βάλτε μερικά μαξιλάρια και μια μαξιλάρα. Για να διακοσμήσετε, μπορείτε να αγοράσετε πολλά άλλα αξεσουάρ.

Φτιάξτε μια αστική όαση

Κάντε το μπαλκόνι σας ένα μέρος για να χαλαρώσετε βάζοντας μερικά αρωματικά κεριά, τεχνητό γρασίδι στο πάτωμα, μερικά από τα αγαπημένα σας φυτά και παραβάν για να το κάνετε πιο ιδιωτικό.

Χώρος γιόγκα και διαλογισμού

Μεταμορφώστε το μπαλκόνι σας σε έναν γαλήνιο χώρο γιόγκα και διαλογισμού. Τοποθετήστε ένα χαλάκι γιόγκα, μερικά μαξιλάρια και ένα μικρό τραπέζι για αιθέρια έλαια ή ηρεμιστικά στοιχεία.

Δημιουργήστε μια γαλήνια ατμόσφαιρα προσθέτοντας φυτά, μελωδούς και απαλό φωτισμό. Απολαύστε την καθημερινή σας άσκηση με καθαρό αέρα και φυσικό περιβάλλον.

Μίνι γυμναστήριο

Χρησιμοποιήστε το μπαλκόνι σας ως μίνι γυμναστήριο. Τοποθετήστε εξοπλισμό άσκησης, όπως ζώνες αντίστασης ή ένα μικρό πάγκο με βάρη. Φροντίστε να αφήσετε αρκετό χώρο για τέντωμα και κίνηση.

Δείτε ακόμη 20 Μοναδικές Ιδέες για Κουρτίνες Μπαλκονιού

Χώρος εργασίας

Μετατρέψτε το μπαλκόνι σας σε έναν αναζωογονητικό υπαίθριο χώρο εργασίας. Τοποθετήστε ένα τραπέζι και μια καρέκλα, διασφαλίζοντας ότι έχετε μια σταθερή επιφάνεια για το φορητό υπολογιστή και τα εργαλεία σας.

Απολαύστε το φυσικό φως και τον καθαρό αέρα ενώ εργάζεστε, μελετάτε και γευματίζετε. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε μια ομπρέλα ή μια αναδιπλούμενη τέντα για άνεση και σκιά.

Κήπος με βότανα και μπαχαρικά

Δημιουργήστε έναν μίνι κήπο με βότανα και μπαχαρικά στο μπαλκόνι σας. Φυτέψτε διάφορα βότανα όπως βασιλικό, μέντα, δεντρολίβανο και θυμάρι σε γλάστρες. Απολαύστε την ευκολία να έχετε φρέσκα υλικά λίγα μόλις βήματα μακριά από την κουζίνα σας.

Δημιουργήστε έναν κάθετο κήπο

Παρατηρητήριο πουλιών

Μεταμορφώστε το μπαλκόνι σας σε ένα καταφύγιο παρατήρησης πουλιών προσελκύοντας φτερωτούς φίλους. Τοποθετήστε ταΐστρες πουλιών, λουτρά πουλιών και φωλιές για να παρέχετε τροφή, νερό και καταφύγιο.

Δημιουργήστε ένα άνετο καθιστικό με κιάλια και βιβλία αναγνώρισης πουλιών. Απολαύστε τις ήρεμες μελωδίες των πουλιών παρατηρώντας τη συναρπαστική συμπεριφορά τους.

Καλλιτεχνικό στούντιο

Εάν είστε καλλιτέχνης ή απολαμβάνετε να επιδοθείτε σε δημιουργικές δραστηριότητες, μετατρέψτε τον χώρο σας σε ένα μίνι στούντιο τέχνης. Τοποθετήστε ένα καβαλέτο, μάθετε πώς να κρεμάτε πράγματα στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος και τοποθετήστε μερικά πινέλα και είδη τέχνης.

Αγκαλιάστε την υπαίθρια έμπνευση καθώς ζωγραφίζετε, σχεδιάζετε ή ασχολείστε με άλλες καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Αφήστε το μπαλκόνι να γίνει το προσωπικό σας καταφύγιο για καλλιτεχνική έκφραση.

Υπαίθριος κινηματογράφος

Δημιουργήστε μια μαγευτική εμπειρία ταινιών σε εξωτερικούς χώρους. Τοποθετήστε έναν φορητό προβολέα και μια οθόνη ή κρεμάστε ένα λευκό σεντόνι για προβολή.

Τακτοποιήστε άνετα καθίσματα με μαξιλάρια και κουβέρτες. Ετοιμάστε ποπ κορν και τα αγαπημένα σας σνακ για μια μοναδική κινηματογραφική βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Φτιάξτε έναν υδάτινο κήπο

Δημιουργήστε έναν όμορφο υδάτινο κήπο με δοχεία. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο δοχείο ή γούρνα για να φιλοξενήσετε υδρόβια φυτά, ακόμη και μικρά ψάρια.

Προσθέστε νούφαρα, πλωτά φυτά και βυθισμένη βλάστηση για να δημιουργήσετε μια γαλήνια υδάτινη όαση στο μπαλκόνι σας.

Δημιουργήστε έναν υδροπονικό κήπο

Εξερευνήστε τον κόσμο της υδροπονίας δημιουργώντας ένα υδροπονικό σύστημα μικρής κλίμακας για καλλιεργήσετε βότανα ή φυλλώδη χόρτα χωρίς χώμα, χρησιμοποιώντας αντ’ αυτού νερό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 50+ ιδέες για να διαμορφώσετε ένα μικρό μπαλκόνι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ανοίξτε τις κουρτίνες! Ή ίσως να φτιάξετε περισσότερα παράθυρα! Μελέτη διαπιστώνει ότι το φως του ήλιου είναι το καλύτερο απολυμαντικό!

Ο Ήλιος Απολυμαίνει: Τα Ηλιόλουστα Δωμάτια Εχουν τα Μισά Βακτήρια από τα Σκοτεινά Δωμάτια

Αντισυμβατικές Ιδέες με Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες σε Όλο το Σπίτι

Αντισυμβατικές Ιδέες με Αυτοκόλλητες Ταπετσαρίες σε Όλο το Σπίτι