in , , , , ,

Θα Σας Αλλάξουν Εντελώς Οπτική: Έξυπνες Συμβουλές που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Καθαρίζετε το Σπίτι σας

συμβουλές καθαρισμού,κόλπα καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,
Έξυπνες Συμβουλές που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Καθαρίζετε το Σπίτι σας

Λίγοι άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά τον καθαρισμό του σπιτιού. Είναι βαρετό, ανόητο και είναι για πάντα. Μπορείτε είτε να συνεχίσετε να καθαρίζετε με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε πάντα είτε με μερικές έξυπνες συμβουλές να εξοικονομήσετε χρονο και να μειώσετε δραματικά τον κόπο που χρειάζεται για την καθαριότητα του σπιτιού. 11 Ιδιοφυείς Χρήσεις Του Swiffer: Πώς Να Γλυτώσεις Χρόνο Στο Καθάρισμα Του Σπιτιού Σου

Έξυπνες Συμβουλές που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Καθαρίζετε το Σπίτι σας
  • Χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια: Έχετε δύο χέρια και χρησιμοποιείτε μόνο το ένα από αυτά, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το άλλο. Θα καθαρίσετε περισσότερη περιοχή στο ίδιο χρονικό διάστημα. Υπάρχει λόγος που ο ένας από τους δικέφαλους μυς σας είναι πιθανώς μεγαλύτερος από τον άλλο.
  • Ξεκινήστε από την κορυφή και δουλέψτε κάτω: Μην κάνετε τον κόπο να καθαρίσετε τα πατώματα πριν καθαρίσετε τους πάγκους.
  • Δημιουργήστε μια ρουτίνα καθαρισμού: Εξοικονομήστε χρόνο φροντίζοντας να έχετε όλα όσα χρειάζεστε εξαρχής και ότι κάθε πράγμα έχει τη δική του θέση. Με άλλα λόγια, προσπαθήστε να μην αφήσετε το πανί σας σε ένα τυχαίο σημείο, για να χρειαστεί να το αναζητήσετε αργότερα. Αντ’ αυτού, τοποθετήστε το στην ποδιά σας. Ή, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν κουβά για να αποθηκεύσετε τα υλικά καθαρισμού καθώς προχωράτε.
  • Χρονομετρήστε τον εαυτό σας: Εάν παρακολουθείτε τους χρόνους καθαρισμού σας μπορεί απλώς να παρακινήσετε τον εαυτό σας να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.
  • Αν δεν είναι βρώμικο, μην το καθαρίσετε: Σίγουρα μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα να σκουπίζετε άσκοπα την πόρτα του ψυγείου, απλώς για να νιώθετε ότι έχετε καταφέρει κάτι, αλλά γιατί να χάνετε χρόνο αν πραγματικά δεν το χρειάζεται; Προχωρήστε στα πράγματα που είναι πραγματικά βρώμικα.
  • Καθαρισμός με παρέα: Αυτό όχι μόνο μειώνει τον χρόνο που έχετε να καθαρίσετε οι ίδιοι , αλλά το κάνει και κάπως διασκεδαστικό καθώς συνομιλείτε. Θα αποφύγετε επίσης όλες τις διαμάχες για το ποιος κάνει τι στο σπίτι. Έτσι, ξαφνικά βρίσκετε με τέσσερα χέρια να καθαρίζουν αντί για το αρχικό σας ένα μοναχικό χέρι.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης ΠΟΤΕ Μην Καθαρίζετε με Νερό Αυτά Τα 12 Πράγματα Στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήση φουσκωτών σε πισίνες,συμβουλές κολύμβησης για παιδιά,για το παιδί,μαζί με το παιδί,χρήσιμα,

Προπονήτρια Κολύμβησης Αποκαλύπτει Γιατί η Χρήση Φουσκωτών σε Πισίνες Μπορεί να Γίνει Μοιραία

διακόσμηση σπιτιού με φράουλες,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Διακόσμηση Σπιτιού με Φράουλες για να Γλυκάνετε το Χώρο σας