in , , , , , ,

Διακόσμηση Σπιτιού με Φράουλες για να Γλυκάνετε το Χώρο σας

διακόσμηση σπιτιού με φράουλες,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
διακόσμηση σπιτιού με φράουλες,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Οι γλυκές, ζουμερές, ωριμασμένες στον ήλιο φράουλες είναι μια από τις απλές απολαύσεις της ζωής. Αγκαλιάζοντας τη διακόσμηση με θέμα τη φράουλα θα φέρει μια δόση από αυτές τις ηλιόλουστες, καλοκαιρινές αναμνήσεις στον χώρο σας. Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος και Οικονομικός Τρόπος για να Προσθέσετε Χρώμα στο Σπίτι σας

Χαλάκι εισόδου φράουλα

Etsy/HamlinRowShop

Υπάρχει απλώς κάτι χαρούμενο στις ώριμες κόκκινες φράουλες, που τις καθιστά τον τέλειο στολισμό για ένα χαλάκι καλωσορίσματος.

Τέχνη με φράουλες

Etsy/KinderPlanetCompany

Φέρτε μια έκρηξη ζουμερού χρώματος στο σαλόνι σας με τέχνη από φράουλες. Αυτή η ρετρό αφίσα είναι μόνο μία από τις ατέλειωτες επιλογές. Τι θα λέγατε για έναν τοίχο γκαλερί με έργα τέχνης με θέμα τη φράουλα; Ακούγεται πολύ γλυκό.

Κεριά φράουλα

Etsy/UniCandleLab

Πολύ καιρό μετά το πέρας της καλοκαιρινής σεζόν της φράουλας, μπορεί ακόμα να μυρίζει έτσι το σπίτι σας. Τα κεριά που μοιάζουν και μυρίζουν σαν φράουλες είναι πολύ χαριτωμένα και νόστιμα για να τα αντισταθείτε.

Αυτοκόλλητα φράουλα

Etsy/TurtlesSoup

Μπορεί να μεγαλώσατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφσηετε τα αγαπημένα αυτοκόλλητα. Είναι ένας τόσο απλός, χαμηλού κόστους τρόπος για να προσθέσετε λίγο χρώμα και ιδιοτροπία στη ζωή σας μέσω του φορητού υπολογιστή, του μπουκαλιού νερού, της πόρτας του υπνοδωματίου… η λίστα συνεχίζεται!

Δείτε ακόμη Πλακάκια: Η Νέα Καυτή Τάση Διακόσμησης που θα Δείτε Παντού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βιτρώ φράουλα

Etsy/ArmorStudioArt

Κάντε τις φράουλες μόνιμο μέρος της διακόσμησης της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας με αυτό το κομμάτι βιτρό φράουλας. Είναι σχεδιασμένο να κρεμιέται στη γωνία ενός παραθύρου, ώστε να μαγευτείτε καθώς ο ήλιος περνάει μέσα και το φως διαθλάται σε όλο το δωμάτιο με περίπλοκα μοτίβα.

DIY φράουλες από τσόχα

@nvlamnhahihi Needle Felt: strawberry #needlefelting #needlefeltinglover #needlefeltingdolls #needlefeltingcrafts #needlefeltingtutorial #needlefeltingbeginner #craft #crafts #treanding #viralvideo #fypシ #foryoupage ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Είστε έτοιμοι να μάθετε μια νέα τέχνη; Δώστε προσοχή στην τεχνική της βελόνας με τσόχα – και αν θέλετε να το δοκιμάσετε, εξασκηθείτε δημιουργώντας αξιολάτρευτες, φράουλες.

Καλύμματα μαξιλαριού φράουλα

Etsy/CentralHomeStore

Η αλλαγή μαξιλαριών είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού ή του υπνοδωματίου σας. Είναι ακόμα πιο εύκολο όταν απλώς αλλάζετε καλύμματα αντί να αγοράζετε νέα μαξιλάρια. Όπως είναι φυσικό, τα prints με φράουλα είναι η τέλεια επιλογή για καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού.

DIY κεντρικό διακοσμητικό τραπεζαρίας φράουλα

@danysdecorations Strawberry themed centerpieces 🍓🍓🍓 #diy #centerpieces #strawberrytheme #danysdecorations #fypシ #fyp #birthday #partyideas ♬ Swear By It – Chris Alan Lee

Εάν διοργανώνετε χαλαρές συγκεντρώσεις ή οικογενειακά δείπνα αυτό το καλοκαίρι, τα DIY κεντρικά διακοσμητικά τραπεζαρίας φράουλα είναι φανταστικά. Η κατασκευή τους είναι αρκετά απλή ώστε μπορεί να έχετε ήδη υλικά στη διάθεσή σας, καθιστώντας εύκολη την εξοικονόμηση χρημάτων για τη διακόσμηση πάρτι και τη χρήση άδειων γυάλινων βάζων.

Δείτε επίσης Κλουβιά Γεμάτα Λουλούδια: Διακοσμήστε την Κουζίνα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές καθαρισμού,κόλπα καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,

Θα Σας Αλλάξουν Εντελώς Οπτική: Έξυπνες Συμβουλές που θα Αλλάξουν τον Τρόπο που Καθαρίζετε το Σπίτι σας

Μούχλα Στο Σπίτι: Ιδού Τα 11 Μεγάλα Λάθη που Οδηγούν στην Ανάπτυξη Της Και Τα Κάνεις Κάθε Μέρα

Μούχλα Στο Σπίτι: Ιδού Τα 11 Μεγάλα Λάθη που Οδηγούν στην Ανάπτυξη Της Και Τα Κάνεις Κάθε Μέρα